Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:
Články

Jarní prázdniny v Rakouských alpách 2020

V kempu je malý obchod, kde nakoupíte základní věci. Také několik restaurací. Sociální zařízení čisté a na každém rohu, také vyhřívaná lyžárna. Nenašla jsem jen kuchyňku. Kemp na 5 nocí nás 4 osoby s obytným autem stál 300euro.

Firma na oprav karavanů J.J.

Dva byly zasunute nastojato a mezi ne ostatni narezane nalezato. Cast natrena hnedou barvou a cast ne. Oprenim se o stenu zevnitr karavanu jsme zjistili, ze neni opravena cela cast, ale jen ta, kam sly hranolky nasunout. A nakonec cena. Pry jsme rikali 15 tisic a tak to vychazi na 16. A pri predani nam rikal, ze kdyby nekdy teklo do karavanu, tezko se pozna odkud, protoze muze zatekat jinou stranou karavanu a voda se prelevat v izolaci.

Černá Hora

Krásné pohledy na hory i na moře. Krajina je plná drsné horské krásy a ten, kdo tam byl, mi určitě dá za pravdu. Cesta se vine po pobřeží jako had, kterému se nechce stočit do klubíčka. Pořád se máte na co koukat a sem tam si i výsknout.


Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,484,393 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.38557 sekund | Průměrně za: 0.38557 (0) sekund | Dotazy: 32 | Použitá paměť: 2.19MB/2MB