Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:
Články

Nový domov bez čtyř kol

Stejně jako všichni milovníci karavanů i obytek se za námi můžete zastavit i vy, prohlédnout si výrobní areál i ukázkový modulární dům a zjistit, jestli takové bydlení nebude tím pravým řešením i pro vás.

Nový domov bez čtyř kol

Možná v karavanu trávíte dva týdny v roce. Možná dva měsíce. A možná už v něm prakticky žijete. Digitálních nomádů, svobodných podnikatelů a dobrodruhů, kteří nelpí na tradičním bydlení, ale chtějí si užívat život se vším, co nabízí, je čím dál více. Pokud trávíte převážnou část roku na cestách, možná hledáte domov, který by vašemu životnímu stylu odpovídal – a takový může být modulární dům.

Karavan jako životní styl

Díky karavanu nebo obytce žijete úplně jinak. Už od první dovolené na čtyřech kolech se vám tenhle životní styl vryl pod kůži a neplánujete na tom nic měnit. S tím souvisejí i vaše životní nároky. Mnohem více než po věcech na poličkách nebo v bytě toužíte po zážitcích, foukání větru kolem uší, poznávání cizích měst i míst a objevování světa jako takového. Možná jste svému životnímu stylu přizpůsobili i práci nebo si třeba jenom v létě děláte v karavanu menší prázdniny. Pokud jste se jednou zamilovali do karavanu, stal se vaším druhým domovem.

A co změnit i ten první domov?

Minimalistické návyky i soustředění na zážitky a život samotný vás možná vede k tomu, že už nepotřebujete tolik prostoru a už vůbec ho nemáte v plánu zaplňovat věcmi. Proto vám možná nedává smysl budovat velký dům, ale raději si pořídit menší variabilní řešení – podobné vašemu milovanému karavanu. Vaše sny o stylovém, ekologickém a sympatickém bydlení by mohl splňovat modulární dům. Menší prostor si můžete z jednotlivých modulů poskládat přesně podle svých představ. Hotový bude za tři měsíce, tedy prakticky hned ve chvíli, kdy se po letních prázdninách vrátíte ze svého každoročního putování. A dá se na zemních vrutech postavit prakticky kdekoliv.

Poroste spolu s vašimi nároky

Modulární dřevostavba pro pár či jednotlivce se může postupem času přidáním jednotlivých modulů velmi snadno rozrůst do pěkného bydlení, třeba i pro pětičlennou rodinu. Jednotlivé moduly se navíc dají skládat na sebe, takže originální stavbu postavíte i na docela maličkatém pozemku.

Pro milovníky života na kolech skvělá volba

„Modulové dřevostavby nejsou rozhodně nejsou pro konzervativního stavebníka. Volí je především lidé, kteří o věcech přemýšlí, hledají skvělou kombinaci ekonomického a ekologického řešení a často mají i specifický životní styl. Tak je tomu třeba i u mého obchodního partnera a dlouholetého kamaráda, jehož společnost dodává zemní vruty pro naše modulární dřevostavby. Je to zapřísáhlý milovník své obytky, pořádnou dovolenou si nedovede představit bez své party známých karavanistů a svobodný a volný životní styl je z něj zkrátka cítit na každém kroku. Pro takového člověka je modulární dřevostavba ideálním řešením,“ vysvětluje Vojtěch Juřenčák, majitel společnosti Eko modular. A právě příjezd deseti obytňáků do výrobního areálu společnosti Eko modular tvoří obrazový doprovod tohoto článku. Stejně jako všichni milovníci karavanů i obytek se za námi můžete zastavit i vy, prohlédnout si výrobní areál i ukázkový modulární dům a zjistit, jestli takové bydlení nebude tím pravým řešením i pro vás. A pokud budete opravdu moct chtít, můžete u nás ve vzorovém domě i přespat.

Sraz caravanistů přímo ve společnosti Eko modular.



https://www.caravan24.cz/images/articles/ury/foto1dron.jpg


Řízená prohlídka výroby společnosti Eko modular.https://www.caravan24.cz/images/articles/ury/foto1dron.jpg

autor:
www.ekomodular.cz

Caravan24 26. October 2020 4731 přečtení 0 komentářů Tisk

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.


Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,130,291 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.09946 sekund | Průměrně za: 0.09946 (0) sekund | Dotazy: 39 | Použitá paměť: 1.39MB/2MB