Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:
Články

Nájezdová brzda karavanů s couvací automatikou

Couvací automatiku si můžeme představit jako třeba volnoběžku na jízdním kole - v jednom směru zabírá, v opačném se volně protáčí. U karavanu brzdy v jednom směru brzdí, v opačném směru se protáčí, ale naštěstí ne úplně volně jako volnoběžka, takže i dozadu maličko brzdí, ale obávám se, že by to nemuselo stačit, pokud odpojíme karavan proti kopci, zatáhneme ručku, a ten nám pak ujede s kopce dolů.


JAK TRÁVIT V DŮCHODU CELOU ZIMU U MOŘE

aneb „Karavanisté penzisté či rentiéři pojeďte na celou zimu k moři do jižního Španělska!“ Šest zim jsem strávil u španělského moře. I můj malý český důchod 8 tis. korun mi tam stačí ke krásnému životu bez odříkání. Jediné, co mi tam na jihu Španělska moc chybí, je československá komunita. Ostatní západní důchodci jsou tam bohatě zastoupeni.

Normandie a Bretaň po vlastní ose - červenec 2010

Morbihanský záliv jsme obkroužili až na jeho východní konec do Port Navalo, kde byla pěkná pláž a přístav. Sem mířily lodě z druhého břehu zátoky. Vítr k večeru hodně zesílil, vytvořily se velké vlny a přepravní loď plující z protější strany se mohutně kývala. Vítr zřejmě nikomu nevadil, ani místním rybářům, kteří na molu lovili s velkými pruty.


Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,452,011 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.40546 sekund | Průměrně za: 0.40546 (0) sekund | Dotazy: 32 | Použitá paměť: 2.14MB/4MB