Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:
Články

První výjezd - kemp Suchý 3.-5.7.

Je zde opravdu plno vyžití - šlapadla, paddelboardy, loďky, spousta barů, hospůdek. Na druhou stranu i hodně lidí, což bude cenou kempu...

Tak a bylo to tady, první výjezd. Ani vám nemusím psát, jak jsem byla natěšená, vlastně všichni. Karanténa nám zhatila 2 výlety, takže koooonečně výjezd.

Vůbec by mě nenapadlo, že se nám po cestě pokazí auto - odešly střiky, všechny. Ještěže máme osobního automechanika, který nejenže cestuje s námi, ale má i náhradní auto. I přesto se náš příjezd do kempu opozdil o 4 hodiny. Musím podotknout, že z domova to mělo být cca 50 minut.

No, aby toho nebylo málo, tak jsme s sebou měli dvouletého australáka a 2měsíční štěně. První výjezd s nimi a asi i poslední 🤭

Takže nejenže mě porucha totálně zaskočila, ani ve snu by mě to nenapadlo. Do toho jsem skončila v bufetu kempu Sloup se dvěma psy a dvěma dětmi na 4 hodiny. Musím podotknout, že po dvou malých pivech, už byl ten svět veselejší. A pravdou je, že ten den mi prostě došlo. Znáte to, normálně bych to zvládla v pohodě, ale zrovna došla energie.

Kemp Sloup je opravdu malý a v pátek večer už byl značně zaplněný, je zde menší sociálka a  bufet. Hned vedle je fotbalové hřiště. Asi 50m od kempu je bazén, hospůdka a hřiště. Mně osobně to tam moc nesedělo, možná i okolnostmi. Kolem dokola stromy napadené kůrovcem. Ale třeba kamarádovi se tam líbí.

No, ale abych pokračovala. Po všech peripetiích pokračujeme s náhradním autem do kempu Suchý. Zpoždění bylo znát, takže ve 21:30 můžu říct hotovo, vše postaveno, rozestláno, zabydleno 🙃 A všichni vyřízení.😎

V sobotu ráno už je vše zalité sluncem.  Ale červnové deště jsou tady znát. Všichni máme postaveno na rozblácené louce, takže gumáky se ráno a večer hodí. Také auta bez 4x4 mají problém vyjet.

Dopoledne vyrážíme na procházku kolem kempu. Je zde opravdu plno vyžití - šlapadla, paddelboardy, loďky, spousta barů, hospůdek. Na druhou stranu i hodně lidí, což bude cenou kempu. Ta je oproti ostatním, co známe, poloviční. A to se právě projeví na osazenstvu. Do tohoto kempu míří hodně pařmenů, který jsou slyšet nejen v noci, ale poznáte je i ve dne. Nebylo mi úplně příjemné potkávat na ženském placeném wc ožralého chlapa. Ty byly otevřené denně do 21:00 a přes poledne bylo zavřeno. No, a to víte, že dcera prostě potřebuje 21:03, takže nezbývalo než jít na neplacené WC, které vypadalo jak v punkovém klubu 😠

V kempu to opravdu žilo. Každý večer vyhrávala skupina, která byla slyšet po celém kempu. Léto jak má být. Taky mě překvapilo, kolik zde bylo psů. To jsme nikde nezažili. No, tak sami jsme měli dva. Ale to byla výjimka.🤭

Moje doporučení zní: Pokud chcete levně pařit, je to místo pro vás🤩

 

 

Fici 18. August 2020 2001 přečtení 3 komentáře Tisk

3 komentáře

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • dynvi
    dynvi
    Hezky popsáno. Zní to přesně jako typ kempu, kam nepojedu Smile Díky za info a ušetření vlastní zkušenosti! Takhle zprostředkovaně mi to naprosto stačí.
    - 14.09.2020 08:19
    • J
      Jirka a Hanka
      Naša skúsenosť spred asi 10tich rokov. Revanie od večera do rána, ráno sa všade váľali ľudia a fľaše od alkoholu a piva. Jednoducho HRÔZA.
      - 23.09.2020 11:19
      • Jirka S
        Jirka S
        Dá se to tam vydržet, navíc to tam mám móóc rád. Bydlíme sice jen 25 km od.. 3x týdně to tam kontroluji na ekole, 2x ročně tam přespíme, z toho 1x v zimě...Úžasné jsou výlety do Sloupu a na Macochu, na Pohoru (restaurace, kde i něco vaří)..Je to totiž moje srdeční záležitost, což nikomu , samozřejmě nevnucuji..
        - 01.12.2021 23:45

        Copyright © 2023

        Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
        Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

        Theme by PHP Fusion Inc
        44,455,186 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.12481 sekund | Průměrně za: 0.12481 (0) sekund | Dotazy: 47 | Použitá paměť: 1.5MB/2MB