Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

podlaha u dveří

Poslední aktualizace před 5 let
fantomas007fantomas007Člen
Přidáno před 5 let
Dobrý den trochu oživim starou diskusi nezkoušel jste někdo opravit prošlapanou podlahu chemickou kotvou myslím tím místo pěny natlačit do děr chemickou kovu? Nemá žádnou rozpínavost a je dvousložková . Je to jenom takový nápad
L
LakyČlen
Přidáno před 11 let
Lado :jakpak bys sis mohl vzpomenout vždyt s tou sklerozou to ani nejde . :D Klidně si zaparkuj i u mne ale jenom s klobáskou jinak tě Laky kousne do pr.. a někdy máme i dva obranáře ten menší je ještě horší. Vita.!c

Automatické sloučení 10.03.2013 22:09:

Citovat

Karel Prokop napsal:

Víťo všeobecná povědomost o karavanech mimo karavanovou obec je velmi nízká. STK nevyjímaje. Oni řeší to co je vidět - pryže, lampy, číslo. Jinak fakt nic. většinou se vyptávali naopak mě :)
Každý kraj to má jinak i každý STK záleží na koho a jakou má náladu narazíš.
Žijeme jen jednou.
Upravil Laky dne 10.03.2013 23:09, před 11 let
Karel ProkopKarel ProkopČlen
Přidáno před 11 let
Víťo všeobecná povědomost o karavanech mimo karavanovou obec je velmi nízká. STK nevyjímaje. Oni řeší to co je vidět - pryže, lampy, číslo. Jinak fakt nic. většinou se vyptávali naopak mě :)
L
lada721Člen
Přidáno před 11 let

Citovat

Herman napsal:

Dospěl k tomu - jako půjčovné. Zdá se mi to také jako dost vyčurané - :o - účtuje za 6.měsíců tuto částku 17500kč ,jenž jsi takový luxus ani nevyužil. Divím se že nepřistoupil na tu slevu :5-10tis a měl klid . At si on odečte z ceny těch 5-10tis." pujčovné " - OPRAVNÉ , pokud NÉ tak pro mne a většinu tady na C .24. nestojí ani za pozdrav natož zaparkovat vedle něho. Jinak porad se s právníkem a at ti Vlastik doloží doklad od STK je to důležité , jak jde o peníze ta si někteří nechají provrtat koleno. Zamyslete se oba dva nad sebou , někteří přišli o více než vy tady a přežili to , mne okradli o 35.tis na ulici ve Španělsku . :(


Hermane, nevzpomínám, že bych ti udělil mandát mluvčího, tudíž patřím k té menšině která nemá problém kohokoli pozdravit a vedle kohokoli parkovat.:_

Doufám, že jsem tímto přízpěvkem opět nijak nepohoršil adminy a nebudu zase vymazán.
L
LakyČlen
Přidáno před 11 let
Karle : snad je to lepší že se nám v tom neštourají ale zase když vidí takovou trosku a nezkušeného voziče tak by měl zasáhnout . Bezpečnost už pro toho majitele samého, na osobáku když uvidí nějakou dírku tak máš smůlu , musíš to alespon něčím "zalepit" pokud to máš na dojetí pneumatik - ostré hrany okolo blatníku atd...:c JINAK jsem také rád že se ti dva "neznalí " voziči - tak nás oslovoval učitel v autoškole - konečně smířili . A co čeká nás pánové - tento týden opět mrazy a já chtěl zasadit tabák .:D:g
Žijeme jen jednou.
Upravil Laky dne 10.03.2013 22:55, před 11 let
Karel ProkopKarel ProkopČlen
Přidáno před 11 let
to Herman: Víťo na STK boudu vůbec neřeší - oni ani nevědí co by řešit měli. Zaímá je číslo (rám nebo bouda) osvětlení poziční ( o vnitřním osv. ani nevědí že tam je a nemají na něm co řešit). Někdy (ti hodně šťouraví) zkouší brzdy na válci a kontrolujou rozměry pryží. Naprosto nekontrolujou stav boudy, plynu ani elektroinstalace (aspoň sem se s tím nkdy nesetkal a to technickou děláme hodně často). Rád chodím na STK "ofiko" protože chci mít jistotu že klienta nevykostí první aktivní poldík na silnici.
don Ferraridon FerrariČlen
Přidáno před 11 let
tibi: původně to byla otázka na radu ohledně podlahy, která byla mokrá, pak mi zde někdo napsal, že musím hledat zdroj vlhkosti a tak jsem hledal až našel, podlaha praskla až v listopadu a opravu jsem nechal na jaro, sdílíme stejnou radost a to je podaření oprava, díky Ti za přání :g
Já (42) Miruška (35) Dominik (15) Vanesska (10) Chevrolet Lumina APV 3,8 USA verze Škoda felície 1,6 bydlík Wilk 460
T
tibiČlen
Přidáno před 11 let
Jsem na sebe docela pyšnej, že zrovna můj návrh řešení byl nakonec tím, který byl použit. Já neznám osobně ani jednoho z účastníků a rozhodně to na mě nezanechalo dojem, že by Vlastík byl lump, křivák a podvodník, koneckonců, řešily se tu dva problémy, podlaha - o té ale kupující věděl a byl na ni upozorněn, což sám říká a pak zatečení kdesi pod kobercem, což kupující zjistil, až když koberec strhnul, takže o tom Vlastík opravdu vědět vůbec nemusel, vždyť i kupující si toho všiml až po půl roce a až poté, co v podstatě náhodně utrhl kus koberce, čili hledal další možné problémy.
Milý done Ferrari, trošku mi tvůj postup přišel jako v tom přísloví, že kdo chce psa bít, tak si hůl najde. Můžu tě ujistit, že na cokoliv se v takhle starým karavanu jen špatně podíváš, tak se to může pokazit, je to jen otázkou času. Proto ti přeji (jelikož jsem velmi rád, že jste se nakonec dohodli a jste oba spokojeni), aby ti karavan dělal už jen samou radost, aby jsi měl radost i ze samotné opravy (já mám radost vždy, když se mi podaří cokoliv opravit) a hlavně aby sis užil radosti, které užívání karavanu přináší.
LefikLefikČlen
Přidáno před 11 let
Jé to je veselo, - bych si tipnul Vlastíka jako uživatele věci, kterou koupí užívá, a časem prodá. Neřeší proč zrovna v tomhle místě vrže podlaha, proč jeden z mnoha šroubků je rezavej a někdy je na něm kapička vody, atd. Tohle je ukázkovej přístup mé ženy Haničky.
Já jsem naopak šťoura, kterej když se mu něco nezdá, tak to musí rozebrat, aby objevil jádro pudla. Jak mnozí vědí, když se začne rozebírat, tak se objeví MEGAPES Baskervilskej.
U staršího bydlíku je jistý, že tam bude.
Jednoduše moje Hani si ani nevšimne, že na ní skrytě vrčí
a já ho zas budu chtít ochočit, ale když to nepude, tak si sním dám tu práci a sežeru ho. :D
Přístup ke stejné věci máme naprosto odlišný, přesto máme oba právo tu věc prodat. Co tím chtěl básník říci??? :x
Hanka !r Leoš !@ Fido :i
traktorista2traktorista2Člen
Přidáno před 11 let
Ahoj Všem,

myslím si, že jsme se dohodli a tím bych to uzavřel. Ať si každý myslí co chce, nemám co skrývat, takže mi ani nevadí ta adresa.

Dám kupujícímu 5.000,-, ale né proto že bych souhlasil se svojí vinou, ale protože bych byl sám naštvaný kdy se něco podobného stalo mě a prodávající by se mnou nekomunikoval.

Prohlašuji na svou čest a svoje svědomí, že jsem prodal kupujícímu karavan ve slušném stavu a nic jsem mu nezamlčel, co jsem věděl to jsem mu popravdě zdělil.
STK jsem neprovedl já, ale předchozí majitel.

Myslím si, že jsem k tomu řekl vše a jaký vy si uděláte obrázek, už nechám na každým z Vás.


PS : myslím si, že je to ponaučení pro nás pro všechny

S pozdravem Vlastik
PROFESIONÁLNÍ SUCHÉ I MOKRÉ ČIŠTĚNÍ
www.cisteni-kobercu-docista.cz !g www.cisteni-aut-karavanu.cz
OBYTNÁ AVIA A15,
VLASTIK (42), MÍRA (39), HONZÍK + KUBÍČEK (11 roků) a ANEŽKA (9 let)
Jana a Petr VJana a Petr VČlen
Přidáno před 11 let
[quote]SignBoss napsal:

Tak to tady postupně taky čtu.
Nebude lepší Ferrarimu opravdu trochu fundovaně poradit s opravou. Než tady chrlit rádoby zákony a právnické kličky?

psal jsem mu jak by bylo dobré to opravit, jenže on tam chce dát OSB desky, s tím se nemohu ztotožnit, info dostal, je na něm zda to opraví solidně, nebo to zfušuje. Hlavně že se chlapi dohodli, byl to docela rušný víkend, co? :_
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 11 let
Tak než jsem dopsal příspěvek, tak vše vyřešeno. Alespoň takto. :g
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
don Ferraridon FerrariČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

Petr V napsal:

Citovat

don Ferrari napsal:

Na základě naší předchozí e-mailové komunikace k vyřešení situace zjištěné skryté vady v zákonem dané 6-ti měsíční lhůtě u karavanu Wilk 460 v. č. 46006080, bylo dosaženo vzájemné dohody a to tak, že prodejce zaplatí náklady na opravu skryté vady a to v částce 5 000,- Kč na účet nejpozději do 13.03.2013. Kupující se tímto zavazuje, že po přijetí této platby nebude již v budoucnu uplatňovat další případné nároky na budoucí zjištěné vady u předmětného karavanu.

Z mé strany bych celou záležitost tímto považoval za zcela uzavřenou.


Proč zveřejňuješ plné jméno a adresu??? Pochybuji, že ti to Vlastik odsouhlasil!!!To se nedělá a je to nefér, udělal jsi něco, na cos neměl žádné oprávnění.


Překopíroval jsem naší dohodu a zapomněl jsem info odmáznout, již jsem opravil

Automatické sloučení 10.03.2013 19:56:
Petr V: díky:g
Já (42) Miruška (35) Dominik (15) Vanesska (10) Chevrolet Lumina APV 3,8 USA verze Škoda felície 1,6 bydlík Wilk 460
Upravil don Ferrari dne 10.03.2013 20:56, před 11 let
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 11 let
Tak to tady postupně taky čtu.
Nebude lepší Ferrarimu opravdu trochu fundovaně poradit s opravou. Než tady chrlit rádoby zákony a právnické kličky?
Hunyady píchnul do hnízda a už se to rozjelo. Ale zase ve 104 příspěvku to řekl správně. Je to veterán a kdoví jak se o něj předešlí majitelé starali.

Prostě bych začal s opravou a hotovo.
Vlastíka taky osobně neznám, ale nevím proč by vracel nějakou částku z kupní ceny.
Kupující mněl k prohlídce předpokládám dost času. A je pravda, že se mohl před koupí poradit, nebo jen zde najít příslušné vlákno. Tam je vše řečeno ( psáno ).
Ferrari, asi bych to dál neřešil. A pustil bych se do opravy. Věřím, že se to dá nějak solidně dát dokupy. S přijatelnýma investicema.
Držím palce !!!
Já vím, zase jeden chytrej..............
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
Jana a Petr VJana a Petr VČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

don Ferrari napsal:

Na základě naší předchozí e-mailové komunikace k vyřešení situace zjištěné skryté vady v zákonem dané 6-ti měsíční lhůtě u karavanu Wilk 460 v. č. 46006080, bylo dosaženo vzájemné dohody a to tak, že prodejce .............................................., zaplatí náklady na opravu skryté vady a to v částce 5 000,- Kč na účet nejpozději do 13.03.2013. Kupující se tímto zavazuje, že po přijetí této platby nebude již v budoucnu uplatňovat další případné nároky na budoucí zjištěné vady u předmětného karavanu.

Z mé strany bych celou záležitost tímto považoval za zcela uzavřenou.


Proč zveřejňuješ plné jméno a adresu??? Pochybuji, že ti to Vlastik odsouhlasil. To se nedělá a je to nefér, udělal jsi něco, na cos neměl žádné oprávnění.
Upravil Jana a Petr V dne 10.03.2013 20:54, před 11 let
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

don Ferrari napsal:

Na základě naší předchozí e-mailové komunikace k vyřešení situace zjištěné skryté vady v zákonem dané 6-ti měsíční lhůtě u karavanu Wilk 460 v. č. 46006080, bylo dosaženo vzájemné dohody a to tak, že prodejce , zaplatí náklady na opravu skryté vady a to v částce 5 000,- Kč na účet nejpozději do 13.03.2013. Kupující se tímto zavazuje, že po přijetí této platby nebude již v budoucnu uplatňovat další případné nároky na budoucí zjištěné vady u předmětného karavanu.

Z mé strany bych celou záležitost tímto považoval za zcela uzavřenou.


:g:g:g

:_
Zdeněk 69 Alena 61, vnuk Péťa 19 občas i Matěj 12
Upravil Zdenek a Alena dne 10.03.2013 20:49, před 11 let
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 11 let
Tomu říkám oboustranná dohoda.
Akorát se mi značně nelíbí zveřejnění kompletní adresy na tomto fóru.!!!!!
Je to přeci dohoda mezi vámi.A vaše iniciály se tu nemusí ventilovat.
Jirka
POSÁDKA Adria Matrix
don Ferraridon FerrariČlen
Přidáno před 11 let
Na základě naší předchozí e-mailové komunikace k vyřešení situace zjištěné skryté vady v zákonem dané 6-ti měsíční lhůtě u karavanu Wilk 460 v. č. 46006080, bylo dosaženo vzájemné dohody a to tak, že prodejce zaplatí náklady na opravu skryté vady a to v částce 5 000,- Kč na účet nejpozději do 13.03.2013. Kupující se tímto zavazuje, že po přijetí této platby nebude již v budoucnu uplatňovat další případné nároky na budoucí zjištěné vady u předmětného karavanu.

Z mé strany bych celou záležitost tímto považoval za zcela uzavřenou.
Já (42) Miruška (35) Dominik (15) Vanesska (10) Chevrolet Lumina APV 3,8 USA verze Škoda felície 1,6 bydlík Wilk 460
Upravil don Ferrari dne 10.03.2013 20:46, před 11 let
L
LipicaniČlen
Přidáno před 11 let
Pečlivě jsem pročetl celé vlákno a myslím si, že nejrozumnější řešení je přesně to, co napsal Robert... Pro oba!
RobertRobertČlen
Přidáno před 11 let
Nesouhlasím s názorem, že starý karavan zn. rozpadající se kůlnička. Před 5ti léty jsem prodával 36 let starý bydlík (za 9000Kč) a to jen proto, že byl "morálně" zastaralý, jinak mu nic nebylo. Ale po návratu ze Skandinávie se žena přiznala, že se za něj trošku styděla. :|

V tomto případě bych viděl takové rozuzlení, že Vlastík Ferarimu přispěje (za skrytou vadu) na opravu, řekl bych že 6tis by bylo přijatelné pro obě strany a nový majitel si to opraví, protože opravit jde všechno (vždyť dřív si lidi vyráběli karavany komplet celé, co je proti tomu oprava). Konec konců se na to stejně chystal, proto založil tohle vlákno.
Robert a Hanka, Fokus + karavan Home-Car
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 31
Členové online 0

Celkem členů: 15,972
Nejnovější člen: Roman1973
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,500,357 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.22904 sekund | Průměrně za: 0.22904 (0) sekund | Dotazy: 134 | Použitá paměť: 2.27MB/4MB