Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

Pomáhat a chránit?

Poslední aktualizace před 10 let
HatitiHatitiČlen
Přidáno před 11 let
Mno ...

Taky bych měl nějakou tu trošku do mlýna ... Ale mám pocit, že je to mlácení prázdné slámy!

Uvedu jenom dva příklady:

"Jak ze mně policie udělala rasistu" - tak bych nazval přímo alarmující přístup policie!
A druhý nemá cenu pojmenovávat. Nicméně oba mají mnohé společné! Tím společným je naprostý nezájem okolí o to, co se děje a pachatelé trestných činů to naprosto přesně vědí! Resp. ví, že se stejně nikdo neohradí i když vidí, protože se bojí, že by dostal přes hubu a v té souvislosti také to, že se na to policie vykašle! Taková je prostě doba. A jiná už asi nebude ...

Příběh první:
Dcera v 17 letech měla prodlouženou v tanečních. Bylo po Novém Roce a proběhly převratné změny v MHD. Všechno jelo jinudy a odjinud.
Po prodloužené šla na tramvaj, ale ta byla nahrazena autobusem. Ten samozřejmě jel z jiné zastávky. Na tramvaj tam čekalo asi 10 lidí, ale dispečer MHD pustil spojení aniž by např. do tlampače oznámil, že tramvaje nejezdí (ze stanoviště na tram. zastávku je vidět a změna byla jenom pár dnů). Tedy noční spojení ve 23:30 odjelo bez dcery a těch dalších lidí taky. Šak za půl hodiny jede další.
Představte si 17 letou děvčicu, co jde v lednu z tanečních - jistě nemá oteplovačky, kožich a rukavice. Tedy dcera naznala, že ty 4 zastávky dojde raději pěšky, než aby tam půl hodiny mrzla. Vyrazila. Zhruba na půlce cesty jí obstoupila kupina opilých a zfetovaných "nepřizpůsobivých občanů". Sebrali jí co se dalo. Zlatý prstýnek po babičce, řetízek s přívěškem a peněženku se dvěma stovkama. Ten nejaktivnější a patrně nejvíc zfetovaný se jí pokusil znásilnit. Byla s nima ji jedna rómka, kterou dcera znala ze školy. Ta se snažila znásilnění zabránit, ale byla napadena taky. Členy svojí party! Nicméně, dcera má mojí školu (kdo mně znáte asi víte ...). Vždycky jsem všem svým dcerám říkal, kdyby náhodou došlo k nějakému obtěžování tohoto typu, tak ať se nebrání (bo by stejně dostali ještě přes hubu), ať počkají až agresor stáhne gatě a pak ať utečou. Ptaly se mně proč. Na to jsem odpověděl otázkou: "Víš jak blbě se běží se staženejma kalhotama?"
Tedy dcera se řídila mými radami. Když měl borec gatě dole, vyhrnila suknici a valila pryč. Na silnici, kde skočila pod první auto, které jelo kolem. Byl to taxál s kliošem. Naložili jí a odvezli domů. Ani nevím, kdo to byl - nebylo komu poděkovat, neb okamžitě odjeli.
Vylezl jsem z pelechu, naznal jsem, že šlo o loupežné přepadení s pokusem o znásilnění. Hupsli jsme do wágenu a valili za polišama. A tam to začalo!
Za katrem jeden ospalý "děžurnyj mužik" a nikdo víc. Přes dvě hodiny jsme čekali na vyšetřovatele. Že by tam poslali hlídku, navíc když byla známa totožnost jedné osoby z party, to nepřicházelo do úvahy, neboť měli vyčerpaný limit na PHM.
Vyšetřovatel si vzal dceru k výslechu. Já jako zákonný zástupce zůstal na chodbě. Byla tam asi 3/4 hodiny. Když vyšla, tak jsem se ptal co bylo, co podepsala a tak. Řekla mi, že nic nepsal, že sí jenom vyptával. Zdravě jsem se nasral a vešel jsem do služebny, že chci jako zákonný zástupce nezletilé vidět protokol. Policajt mi řekl, že stejně nemá cenu psát protokol, protože je nechytí. Vypěnil jsem doruda! Začal jsem po něm řvát, že si píšu jeho číslo a že bude pěknej šrumec. Trochu se zalekl a začal sepisovat protokol. Jak jinak jedním prstem a systémem "bible" (kdo hledá - najde, najde to písmenko). Mimo protokol, když jsem se trochu uklidnil a poliša jsem trochu rozpovídal, mi bylo sděleno, že mají sledované nevyřešené případy a tedy když je to jasné, že nikoho nechytí, tak raději ani nezakládají spisy, aby nepřišli o prémie! To je bomba, co?
Tak jsem mu řekl, že ze mně opravdu udělali rasistu! Kdyby totiž kupili nevyřešené případy, které by měli jedno společné - "neznámého snědého a uřvaného spoluobčana", taky by bylo jasné, že tady "hnědočechové" dělají akorát bordel a bylo by jasné, proč jsou na ně všichni nasraný!
Po asi 2 měsících přišel modrák, že zastavují šetření ....
Uf! To jsem se rozepsal ...

No a příklad druhý - bydlíkářský:
Kamarád za rohem od nás parkuje stařičký obytňáček. Byl jsem se psama a vidím, jak se mu okolo bydlíka někdo motá. Tak jsem předstíral hru se psama a zdržoval se v povzdálí a sledoval, co bude. Boreček si otevřel a šup - byl vevnitř. Nelenil jsem - vytočil jsem kamaráda, ať všeho nechá a valí k autu. Nevěřil - myslel si že si dělám srandu. Nicméně přivalil za chvíli. Obstoupili jsme oboje dveře a zavolali poliše. Borec chtěl ven - byl mazanej. Nepustili jsme ho - už bychom mu nedokázali, že v tom autě byl. Poliši přijeli asi za hodinu. Borec byl agresivní. Vůbec se s ním nesrali - skončil s kalhotama u kotníků, v předklonu, ruce rozpaženy nahoru a opřeny o auto. Až doposud všechna čest! Profesionální přístup policie. Jeden z nich dokonce měl pravou ruku v pohotovosti na té kožené brašně s "hardverem".
Nicméně konec podobnej jako v předchozím příběhu. Pachatele odvezi sice na záchytku, ale duhej den už se zase potloukal po okolí, bo bezdomovec. Za pár týdnů přišlo lejstro, že zastavují trestní stíhání, neboť způsobená škoda nepřesáhla výši ....bla bla bla ... a tedy se nejedná o trestný čin, ale přestupek a tedy zastavují trestní stíhání.
Výsledek? Pachatel byl, protože byl přistižen, tak nic neodnesl - tedy vznikla jenom škoda na zámku dveří ... a zase bla bal ba ... Chce se mi z toho opravdu zvracet!

A kdo to dočetl až sem má u mně frťana! :_
!y+!u+!i+:i+:i
"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká aby byl a je, tak má bejt to co je a nemá bejt to co není, jak tomu v mnoha případech je!" :^
(Pan Jan Werich)
IVRIIVRIČlen
Přidáno před 11 let
Této debaty jsem se nechtěl zúčastnit, ale za toho frťana to stojí... !M:g
Takže u toho frťana !cti budu přitakávat...:x Bohužel tomu i věřím, že je to možné. Bo peníz na Ba95 není a co nezadokumentuješ jakoby nebylo.:(
A když ti ukradnou peněženku, nedej bože i s doklady, tak odejdeš ze služebny s přesvědčením, že si ji sám ztratil.:@:c
VW Caddy, Hobby 400 SFe
Upravil IVRI dne 20.03.2013 18:07, před 11 let
Jirka SJirka SČlen
Přidáno před 11 let
Dočetl a toho frťana si s Tebou s chutí dám! Je to síla..Zdraví Tě Jirka S.
P
pazoutNováček
Přidáno před 11 let
Hatiti,tvůj příběh je hrozný.Sexuální útok na dceru je asi jedna z nejhorších věcí co dítě a rodiče může potkat.
Také mám dceru a mrazí mě na zádech z pomyšlení,že bych byl v tvojí situaci.Ty vykradené auta,automat a následná šikana policie je opravdu úsměvný příběh proti tomu co jsi napsal ty.

Každopádně celá věc má pro nás jedno pozitivum.Celá ta anabáze způsobila,že jsme se s manželkou (ta je z těch událostí psychicky víc v prdeli než já) definitivně rozhodli,že v létě se přestěhujeme z pražského bytu,ve kterém již žili moji rodiče,do domku za Prahou.Znamená to hypoteční zadlužení,ale asi je lepší žrát celý měsíc knedlík s vajíčkem než ta hrůza co se teď od lednové amnestie v naší lokalitě děje.

Pro ZUZI, nene!) opravdu jsem policistům nenadával ani nekopal do dveří,jsem ve věku kdy už horkou hlavu nemám.Navíc skoro celou dobu byla se mnou manželka.A ta je velmi rázná,kdybych byl na policisty drzý nebo v moc podnapilém stavu,hnala by mě svinským krokem domů.Ale když už i ona řekla abych vytrval,že to je hrozné jak se policisté chovají,tak jsem prostě asertivně metodou gramofonové desky trval na oznámení.

Pro zajímavost v příloze zasílám fotky telefonního automatu u kterého jsem toho místního zmetka chytnul,dle vyjádření policie vůbec nenesl známky nějaké nestandardní situace.Nevím,nejsem odborník,ale myslím si,že různé šroubováky,tvrdé dráty čouhající z automatu,gumové kostičky a vysypané mince na zemi snad vypovídají o tom,že jsem si z policie legraci nedělal a tísňovou linku 158 nezneužil,jak mi bylo vyhrožováno.
Teď už to můžu zveřejnit,všechny písemnosti mám podané a očekávám co se bude dít.
Děkuji všem za podporu,slibuji že detailně zveřejním výsledky šetření,na pány kteří mě obvinili z vymýšlení pohádek se nezlobím,můj příběh je opravdu stěží uvěřitelný,ale o to víc pro mě nepříjemný.
pazout Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
L
LakyČlen
Přidáno před 11 let
Tom Tp-- Vždy uvažuju svým rozumem a vždy hledám nějaký střed, někdy bohudík, někdy bohužel...tak to je a neplánuju to v zásadě nikterak měnit. Ber nebo neber. A už tu nic psát nebudu ( snad to zvládnu ), počkám na výsledek zakladatele vlákna. Hezký den. Všem TP . . :) Máš pravdu nikdo tady nechce psát romány jen ve stručnosti podpořit Pažouta že vtom není sám .Ale jako volič nevím jak mohu toto ovlivnit při volbách když tyto zákony schvalují všechny strany zvolené + senát .!c JO a ve ŠPANĚLSKU když vás okradou tak na poiše zapomente pokud to nebudou pasy doklady ty vám potvrdí ale jinak se jen usmějí a pa pa jed domů.:_
Žijeme jen jednou.
Upravil Laky dne 20.03.2013 21:13, před 11 let
F
fedaBAČlen
Přidáno před 11 let
K tomu automatu... ak je na mince, tak sa da cez štrbinu pod kritom vydaja minci vloži kusok drievka, ktoré zablokuje tieto dvierka . po niekoľkých hodinach sa tam nazbieraju mince, ktoré vybereš tak že cez otvor pod dvierkami vtlačíš kus plastu ( npr, bankomat.kartu) drôt a pod. a drievko vytlačíš dohora. tak sa da k tým minciam dostať. hmm zlodej nezbohatne, ale na čučo a cigarety je. zadna strana vydaja minci je ako zatvorka (, preto sa da drievko kartou posunúť :D. Na slovensku už telefonne automaty nenajdeš, ale tuto fintu použivali bezdomovci v 90 rokoch. hmm alebo sa ten zlodej pokušal dostať k pokladničke automatu
L
lada721Člen
Přidáno před 11 let

Citovat

TomTP napsal:

Mám souseda vola. Je snad každý soused vůl ? Ne. Ale je lepší si to myslet. Podporuje to zdravou "nasranost" a palivo života lidí současnýho světa a jejich úniků od svých starostí. Ale ono se není co divit, dnešní informační svět je pouze o negativismu a lidi to už tak nějak přijali za své. Pozitivní věci jsou totiž nezajímavé, komerčně nikterak netahají a mají tak z principu být naprosto samozřejmé. Jak strašlivě velký omyl.


Tome, je mně líto, že si se nechal ovlivnit Cattaniho rétorikou o celé zkorumpované policii, tento termín zde zahnízdil z jeho pera. Přidal se k němu policista fedaBa ze Slovenska se stejným tvrzením a s doporučením vstupu do svědomí a to už si vůbec nejsem jist, že bych zde nějakou slovenskou policii zmiňoval když o ní nic nevím. Doufám, že je to od policie okolních států vše.:D O tom, že v řadách policie existuje tato hniloba musí vědět každý který není pod svícnem a právě pro dokreslení toho mého, praxi podpořeného tvrzení, jsem vložil několik, tebou kritizovaných, odkazů.
A teď k tvému příkladu. Doufám, že sousedské přirovnání toho zvířete nebude někým bráno do souvislosti. Dovolím si také jedno. Vrazím-li
pracku do úlu dostanu pět žihadel. Mám si myslet, že už další nedostanu a nebo zbytek je bez žihadel? Také pěkná blbost že?
Ale policii si narozdíl od těchto platím ať je to vůl nebo včela.
A má, tebou zmíňovaná " nasranost", není podporovaná přirovnáními o zvířatech ale bohužel prožitou praxí a není součástí nějakých úniků od mých starostí. Důkazem, že v tom nejsem sám je řada těch kteří měli tu odvahu a svěřili se, já ji nemám když vidím s jakou nedůvěrou jsou jejich příběhy kritizovány a dehonestovány. Dle vás jsou to samí bajkaři a pohádkáři. ale tak to na služebnách bohužel chodí.
Pohledem do zrcadla, jak se už zmiňovala zuzi777a, vidím člověka který ztratil iluze o morálce represe, nevěří báchorkám o sebedestrukci a kaprům co si vypouštějí rybník tím, že si stěžováním na jejich konání nechám nasadit nakonec pouta anebo, že volebním konáním:D změním na čtyři roky myšlení policie.
Tome, závěrem prosím ber můj přízpěvek třeba jako volání z druhého břehu nebo z jiného volebního tábora ale né nijak osobně protože na následujícím výjezdu zůstaneme jen u ochutnávání, ty víš čeho.:_
Lubos a DasaLubos a DasaČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

lada721 napsal:

Tome, je mně líto, že si se nechal ovlivnit Cattaniho rétorikou o celé zkorumpované policii, tento termín zde zahnízdil z jeho pera. Přidal se k němu policista fedaBa ze Slovenska se stejným tvrzením a s doporučením vstupu do svědomí a to už si vůbec nejsem jist, že bych zde nějakou slovenskou policii zmiňoval když o ní nic nevím. Doufám, že je to od policie okolních států vše.:D O tom, že v řadách policie existuje tato hniloba musí vědět každý který není pod svícnem a právě pro dokreslení toho mého, praxi podpořeného tvrzení, jsem vložil několik, tebou kritizovaných, odkazů. .......
:_


Ahoj Láďo. Už jsem nechtěl do této diskuse zasahovat, protože do uzavření stížnosti Pažouta to je o ničem. Ale tento tvůj příspěvek mě opět trochu nadzvedl. Na mnoha vláknech tady na C24 už se objevila kritika na osobní výpady a na urážky. To je jednání, které k ničemu nevede a nic nepomůže vyřešit. A teď je tu zase tvůj příspěvek, ve kterém obviňuješ pro změnu Cattaniho ze zanesení "rétoriky o celé zkorumpované policii". Dovol, abych ti připomněl tvé příspěvky:

č. 7 - Je to neskutetečné co vše si už musíme nechat líbit od těch skorumpovanců. A proto je třeba se za svá práva bít a za mne máš velkou podporu.

č. 35 - ........... A za svým označením skorumpovanci si stojím. ...........
Laďa+ Lida+ Hobby+ Mondeo

Na rozdíl od tebe se Cattani ve všech svých příspěvcích vyjadřoval objektivně, věcně a slušně, se snahou Pažoutovi poradit (č. 5, 11, 26, 29, 33, 51). Termín "skorumpovanci" jsi sem zanesl právě ty ve svém příspěvku č. 7. Kdo by vzal za bernou minci jen tento tvůj poslední příspěvek, tak prostě odsoudí Cattaniho. A to je právě to, na co se poukazovalo v některých tebou kritizovaných příspěvcích. No a nevím, proč se navážíš do FedaBA. Jeho dva příspěvky (č. 43 a 66) jsou naprosto věcné a slušné a rozhodně v nich není nic, co ve svém příspěvku naznačuješ s odkazem na Cattaniho. On se prostě připojil do diskuse a slušně a věcně vyjádřil svůj názor - možná proto, že na rozdíl od tebe, jak sám přiznáváš, prostě trochu něco ví i o policiích okolních států. Chápu, že máš třeba špatné zkušenosti s policií, ale ani tak bys neměl ztrácet smysl pro objektivitu. Mýlit se je sice lidské, ale když můžeš, tak je dobré si před vyslovením kritického názoru nebo obviněním někoho své argumenty ověřit. Tak prosím, pro příště už neházej své vlastní pochybení na druhé.
Zdraví
Luboš a Dáša
zuzi777azuzi777aČlen
Přidáno před 11 let
Já jsem ve svém příspěvku použila též slovo zkorumpovanci( jen jsem dala na začátek Z a teď celou dobu přemýšlím, jestli je to správně nebo ne .. :x.). Ale nemám potřebu slovo měnit za mírnější.
Je mi vcelku jasné, že vytrhávání slov z kontextu a zneužívání větší či menší slovní obratnosti píšících nevede nikam. To bych spíš viděla účelnější ty štamprlata jako způsob domluvy, pánové a dámy karavanisté! :)

Ono je vcelku jednoduché se pustit do někoho , kdo drsně označí něco tak, že se to třeba těm poctivým slušným policistům nebo jejich příznivcům nelíbí. Vytknout slovo, poukázat na neúplnost věcných podkladů v napsaném textu...
Ale Hatiti to napsal zjevně celé. Bez nějakého ostychu a bez "utajených" faktů.

Pročpak se jeho příspěvky nestaly okomentovanými ve prospěch oddělení vyšetřujícho oba skutky? Nejspíš proto, že k tomu se fakt dá málo co říct a přece se asi staly. Sorry neznám Hatiti , stejně jako Pažouta ani další diskutující osobně, tak proto to - ASI staly.
Nechávám otevřené k přemýšlení. Právě proto, že považuji tohle vlákno za kamarádskou dikuzi. Pokec. Jinak bych taky mohla vyhnípnout dvě tři slova a vytvořit sáhodlouhý rozbor z některého příspěvku a je fuk jestli pro nebo proti četníkům.
Moje osobní konkrétní zkušenost s pozitivním přístupem PČR, :
Předloni v listopadu jsem měla bouračku, klasická řetězovka, kdy já sice zastavila, ale spěchálek zezadu mě hodil na auto před námi. V autě malý syn, auto na mraky. Kluci vyšetřující byli tak prima, pohodáři,synek dostal plyšáka aby neřval a vydržel než přijede odtahovka, sepsáno během chvíle, litovala jsem je když jsem slyšela ty plky toho, kdo nedobrzdil.....
A naproti tomu negativní o rok dřív, naštěstí ne tak drastická, jako tu popisoval Hatiti nebo Pažout ale naštvat dokázala taky :
Vjela jsem do vnitřní Prahy a najednou uzavírka, za kterou 20 m stál "příslušník" kousek od něho auto s kolegy zjevně v siestě . Blikla jsem na něj- vzhledem k tomu , že kývnul, tak jsem k němu dojela a slušně požádala o pomoc, jak to mám co nejlépe a nejrychleji objet ( doktoři nepočkají) .Kromě toho, že poradit neuměl( nechtěl???), při odjezdu mi navalill 500,že jsem vjela do zákazu. Zůstala jsem jak opařená a povídám mu ještě naivně: ale vždyt jste na mě kýval? O tom s Vámi nebudu diskutovat- jste ochotná zaplatit pokutu? Bloček s pokutou a číslo toho kluka mám schované. Kdybych se byla vztekala a bránila, nestihla bych doktora v ordinaci. Takhle mám hořkou vzpomínku na ušatého embryonálního výrostka v uniformě. Dostat ho do ruky mimo jeho službu tak mu nafackuju. Místo jeho rodičů, kteří zjevně něco podcenili při výchově. :@ A svědka nemám. Byla jsem tam totž sama. A to je jak mi pak vysvětlil brácha zásadní problém, když narazíte na blba s úřední mocí.
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
Upravil zuzi777a dne 21.03.2013 20:05, před 11 let
mitrakmitrakČlen
Přidáno před 11 let
Kecy, kecy, same kecy. Nebude takeho policajta ktory by mohol povedat ze je cisty.

Ano pane viem ze sa branite, ze vy nie a ze... no tak pane ked ste videl alebo pocul kolegu policajta ze zobral uplatok, ze konal zujato ze jednal protizakonne, pane podal ste na kolegu podnet na setrenie alebo trestne oznamenie?

To znamena ze ste spolupachatel, aj ked vy nie, vy ste cisty. Pane vy nieste cisty, vy ste spolupachatel, aj ked ste sam sa protizakonneho konania nedopustil. Vlastne ste ho kryl, podporoval.

S tymi policajtami, a so vsetkymi bez vynimky je to tak ako zo zdravym clovekom. Ten kto si mysli ze je zdravy, nieje zdravy ale iba spatne vysetreny.

Tak a nech hodi kamenom kto je bez viny.

Milan
Milan!y a ShockIvana
L
lada721Člen
Přidáno před 11 let

Citovat

Lubos a Dasa napsal:

Citovat

lada721 napsal:

Tome, je mně líto, že si se nechal ovlivnit Cattaniho rétorikou o celé zkorumpované policii, tento termín zde zahnízdil z jeho pera. Přidal se k němu policista fedaBa ze Slovenska se stejným tvrzením a s doporučením vstupu do svědomí a to už si vůbec nejsem jist, že bych zde nějakou slovenskou policii zmiňoval když o ní nic nevím. Doufám, že je to od policie okolních států vše.:D O tom, že v řadách policie existuje tato hniloba musí vědět každý který není pod svícnem a právě pro dokreslení toho mého, praxi podpořeného tvrzení, jsem vložil několik, tebou kritizovaných, odkazů. .......
:_


Ahoj Láďo. Už jsem nechtěl do této diskuse zasahovat, protože do uzavření stížnosti Pažouta to je o ničem. Ale tento tvůj příspěvek mě opět trochu nadzvedl. Na mnoha vláknech tady na C24 už se objevila kritika na osobní výpady a na urážky. To je jednání, které k ničemu nevede a nic nepomůže vyřešit. A teď je tu zase tvůj příspěvek, ve kterém obviňuješ pro změnu Cattaniho ze zanesení "rétoriky o celé zkorumpované policii". Dovol, abych ti připomněl tvé příspěvky:

č. 7 - Je to neskutetečné co vše si už musíme nechat líbit od těch skorumpovanců. A proto je třeba se za svá práva bít a za mne máš velkou podporu.

č. 35 - ........... A za svým označením skorumpovanci si stojím. ...........
Laďa+ Lida+ Hobby+ Mondeo

Na rozdíl od tebe se Cattani ve všech svých příspěvcích vyjadřoval objektivně, věcně a slušně, se snahou Pažoutovi poradit (č. 5, 11, 26, 29, 33, 51). Termín "skorumpovanci" jsi sem zanesl právě ty ve svém příspěvku č. 7. Kdo by vzal za bernou minci jen tento tvůj poslední příspěvek, tak prostě odsoudí Cattaniho. A to je právě to, na co se poukazovalo v některých tebou kritizovaných příspěvcích. No a nevím, proč se navážíš do FedaBA. Jeho dva příspěvky (č. 43 a 66) jsou naprosto věcné a slušné a rozhodně v nich není nic, co ve svém příspěvku naznačuješ s odkazem na Cattaniho. On se prostě připojil do diskuse a slušně a věcně vyjádřil svůj názor - možná proto, že na rozdíl od tebe, jak sám přiznáváš, prostě trochu něco ví i o policiích okolních států. Chápu, že máš třeba špatné zkušenosti s policií, ale ani tak bys neměl ztrácet smysl pro objektivitu. Mýlit se je sice lidské, ale když můžeš, tak je dobré si před vyslovením kritického názoru nebo obviněním někoho své argumenty ověřit. Tak prosím, pro příště už neházej své vlastní pochybení na druhé.





Luboši, ještě jednou, naposled, pokus se prosím pokud možno najít rozdíly mezi, tebou tučně zvýrazněnými výrazy. Pokud mezi zkorumpovanci u policie a celé zkorumpované policii není dle tebe markantní rozdíl pak je diskuze na této úrovni zbytečná. Znovu opakuji, že jsem zde nikoho neměl v úmyslu urážet a můj prvotní přízpěvek byl určen jen pažoutovi ale pokud jej někdo vztáhl na sebe s tím nic nenadělám.
Chápu, že nechceš aby někdo odsuzoval Cattaniho a nechci to ani já ale nesnaž se odsuzovat mne neboď nebyl jsem to já kdo nasadil policii masku takovou jakou má. Rozumím tomu, že jsem levný terč ale slzy některých by měly kapat na jiný hrob.
Ctím názor druhých. Nelze to však už říci o tobě. Nevzpomínám si ,že bych chtěl po někom konzultaci jak neztrácet smysl pro objektivitu, a už vůbec né otcovské rady co mám nebo nemám dělat příště. O mém údajném pochybení nechť si udělají jiní.
Luboši nevím proč se už podruhé, a teď použiji tvůj výraz, do mne navážíš?
Osobně jsme se neviděli, nic proti tobě nemám a připojuju přání aby to v této rovině zůstalo.:_
L
lada721Člen
Přidáno před 11 let

Citovat

fedaBA napsal:

Ahoj, aj ja som policajt. mam odpracovaných 24 rokov u PZ SR a ešte nejaký rok tam chcem pracovať. Súhlasím z vyššie uvedeným príspevkom od Luboša a Daši.
To, čo popisuje Pažout je naozaj pre znalého práce u PZ neuveriteľné , ak je to pravda tak zasahujúci policajti majú smolu, pretože sa naozaj dopustili protiprávneho konania . Tí, čo píšu že všetci policajti sú skorumpovaný, by si tiež mali vstúpiť do svedomia, pretože ak vedia o protiprávnom konaní policajta , je ich povinnosť na to upozorňovať príslušne orgány. Mimochodom je to možne aj anonymne a nie to vziať iba ako fakt s ktorým sa nedá nič robiť. Výhovorka že všetci policajti držia spolu je BLBOSŤ. Policajtov je na Slovensku cez 20 tisíc v ČR tuším raz toľko. Medzi takým množstvom môže cez výberové sito prejsť aj blb.


Fero prosím můžeš napsat kde jsi přečetl v mém přízpěvku všetci policajti sú skorumpovaný? Děkuju Laďa:_
HatitiHatitiČlen
Přidáno před 11 let
Vážení!

Nechcete toho nechat?
Poliši jsou lidi jako my!
Stejně chybující a se stejnými duhy a neduhy ...
Budu citovat svého nebožtíka otce, co mi říkal, když jsem šel na prubu k obávanému profesorovi ... (podotýkám, že jsem "vysírací typ - tedy, jak příjde problém, mám "hňačku"). Táta byl pravil : "Máš z něj strach? Neměj! Představ si ho na hajzlu, jak tlačí, má zácpu a nejde mu to!" Táta měl pravdu! Funguje to! Bez ohledu na pohlaví, bez ohledu na zastávanou funkci! Prostě všichni jsme jenom lidi! Máme svoje vědomí, ale také svědomí! (S tím se musíme poprat každý sám! Policajt, chodec, občan a nebo caravanista - je to jedno! Když se posereš, tak se posereš naprosto stejně, jako třeba pan prezident (a je jedno, čeho jsi prezidentem!)... :x ).

Přes všechno mnou dříne napsané, vycházím vždy s policajtama dobře. Nikdy se nehádám, resp. se snažím nehádat, pokud mi nerupnou nervy, nikdy nesedím v autě jako debil - vždy vylezu, omluvím se, že mám doklady schované před cikánama a tedy musí počkat, než je vylovím! Budete se divit, ale vždcky se tomu zasmějou, hodí do placu nějakou historku a je "ouřední jednání" na úplně jiné bázi!!!
Neházejte všechny do jednoho pytle!
Podle "pytle" je jednoznačně možné rozeznat akorát babu od chlapa! Ale dobrýho poliša od špatnýho (pozn. redakce - není psáno "zkorumpovaného"!) ) nejde poznat jinak, než podle jeho jednání!!!! A z vlastní zkušenosti vím, že je možné se domluvit vždy! I s naprostým blbem, akorát mu nesmíte dát najevo, že blbem je on a né vy! Nehodlám dále rozebírat, neboť bychom se tady asi dříve a nebo později nejspíše pozabíjeli a na ty, mnou slíbené frťany by už asi nedošlo nikdy! To platí naprosto obecně - směrem "tam" (tedy na poliše), ale také směrem "zpět" - tedy k řidičům (tedy nám .... a teď zpytujmež svědomí).
Opravdu už mne unavujou nesmyslné bláboly o "problémech", které nikam nevedou. A nejhorší je, když nedokážeme být objektivní - jak je patrno ze zdejších debat, a to v poslední době zejména!

Je to z jiného sudu, ale už to tady někde bylo na jiném vlákně ..... pomalu se začínám stydět za to, že mám na autě nálepku "Caravan24.cz" - tedy podle toho, co se tady občas dočtu za názory, dedukce a fantasmagorie!

Zamysleme se!

Všichni!

Nad vším!

I nad sebou! ... (Mnozí zejména nad sebou) :x

DO PRDELE!!! :@:@:@

PS: .... skoro 20 let jsem byl "ŕidičem z povolání" - tedy si troufám "do tohoto problému trochu kecat", bo si myslím, že vím víc, jak řidiči - "lufťáci", jimiž mnozí z nás jsou, neb na zimu svoje mazlíky postaví na špalky a pak tady (třeba) blbě kecaj! (A to je zase "moje dedukce")
!y+!u+!i+:i+:i
"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká aby byl a je, tak má bejt to co je a nemá bejt to co není, jak tomu v mnoha případech je!" :^
(Pan Jan Werich)
Upravil Hatiti dne 22.03.2013 01:23, před 11 let
TomTPTomTPČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

lada721 napsal:

Citovat

TomTP napsal:

Mám souseda vola. Je snad každý soused vůl ? Ne. Ale je lepší si to myslet. Podporuje to zdravou "nasranost" a palivo života lidí současnýho světa a jejich úniků od svých starostí. Ale ono se není co divit, dnešní informační svět je pouze o negativismu a lidi to už tak nějak přijali za své. Pozitivní věci jsou totiž nezajímavé, komerčně nikterak netahají a mají tak z principu být naprosto samozřejmé. Jak strašlivě velký omyl.


Tome, je mně líto, že si se nechal ovlivnit Cattaniho rétorikou o celé zkorumpované policii, tento termín zde zahnízdil z jeho pera.......
Tome, závěrem prosím ber můj přízpěvek třeba jako volání z druhého břehu nebo z jiného volebního tábora ale né nijak osobně protože na následujícím výjezdu zůstaneme jen u ochutnávání, ty víš čeho.:_


Láďo, mě nikdo jen tak neovlivní, píšu jenom sám za sebe, přesně jak vše činím i v životě, dělám to já a tak za to nesu i plnou odpovědnost a to se vším všudy. Věř mi, že u mě jsou téměř bez výhrady mé myšlenky ze 100% pouze mé. Proto se kolikrát na mé názory kouká tak trochu jinak než je asi zvykem, nerad se přikláním k jedné nebo druhé straně, když z hlediska objektivity vím krásný a naplněný nic. Beru to tu jako diskuzi, nikoliv jako rozhřešení a ve svý podstatě jen tu nahlas přemýšlím. Škatulkování nesnáším, protože neexistuje. Pouze v lidských hlavách, kdy je potřeba si šuplíčky vytvářet a "organizovat si" vnější svět. A proto věř, že co píšu, není vůbec nic osobního, nikdy a k ničemu ač to tak někdy může vyznít, to jen prostě to vyplynulo z čehosi k čemu mam, mnohdy nevím proč, nutnost reagovat. Asi proto, že zde je diskuze. Volání z druhých břehů nesleduju, vidím jen názor a o názoru přemýšlím a přidávám svůj. Ve vší slušnosti, klidu a k respektování názoru druhýho. Ono je to o písmenkách, nevyjadřují emoce a neukazují tvář. Toť velká zrádnost textů kdekoliv. Až dáme zase klobásku, bůček nebo jinou antidietní potravu z našich generátorů kouře, a pokecáme ve 3D, nebude to mít chybu :-) :_
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
TomTPTomTPČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

Hatiti napsal:

A nejhorší je, když nedokážeme být objektivní......


:^
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
zuzi777azuzi777aČlen
Přidáno před 11 let
Diskuze se slibně vrací k frťanům a grilování...:) Super! :g:_

Ale pustit ventilek je občas táááááák osvobozující a úlevu přinášející počin ......:D
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
HatitiHatitiČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

zuzi777a napsal:

Diskuze se slibně vrací k frťanům a grilování...:) Super! :g:_

Ale pustit ventilek je občas táááááák osvobozující a úlevu přinášející počin ......:D


A vo vo votom to je! !M
!y+!u+!i+:i+:i
"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká aby byl a je, tak má bejt to co je a nemá bejt to co není, jak tomu v mnoha případech je!" :^
(Pan Jan Werich)
BlueBlueČlen
Přidáno před 11 let
Ahoj,

Tvůj příběh mne šokoval, ale bohužel nepřekvapil. Po vlastních zkušenostech mohu říci - ano, můžeš to hnát dál, ale s výsledkem více než nejistým.
Po té, co do nás naboural schválně na výjezdu z parkoviště se svým -nástiletým vrakem jeden normální český občan, který se řadí mezi přizpůsobivé - bez ironie, s cílem nechat si spravit z mé pojistky celý předek auta, si nemyslím, že něco zmůžeš. Onen ctihodný občan, podpořen známostmi, v klidu rozsekal pravdu na cucky a stáli za ním jak policisté (kteří na místě tvrdili, že vinni nehodou jsme oba stejně), tak magistrát. Falešná svědectví doložená dodatečně, chybné závěry, neuvěřitelné. Pán měl v sobě pár pivek a na připomínku, že nebyla udělána zkouška na alkohol se v protokolu objevilo: zkouška na alkohol negativní, oba účastníci nehody shodně potvrdili, že netrvají na archivaci této zkoušky..... A to byla pouze část celého zmanipulovaného šetření. Proč jsme to nehnali dál? Díky tomu, že jsem řekla, že podám podnět na šetření nehody na pojišťovnu, že se jedná o úmyslný pojišťovací podvod, byl odhad poškození snížen na 1.000 korun. Přímo přede mnou se uměle snižovala částka. Byla jsem za debila: Proč se tak bijete, vždyť to zaplatí pojišťovna, co je vám do toho? a tak podobně. Když jsem však trvala na svém, postupně snižovali škodnou částku. Jasný podvod. Při zaprotokolované tisícovce jsme to vzdali - šetření už trvalo 4 hodiny a my oba měli neznatelné škrábance. Domnívali jsme se, že dodatečné šetření magistrátu nám pomůže. Nepomohlo. Naopak, jak jsem již v úvodu řekla. Argumenty, které jsme uvedli při dalším výslechu byly zakomponovány do spisu tak, že byly policií zodpovězeny proti nám. Viz zkouška na alkohol. Kdybychom to hnali dál - mohli jsme - ale byly by to další neúměrné výdaje - za znalce (který by stál více než vyčíslená škoda), za každé další vyvolané správní řízení (jedno minimálně 3000 korun). Vlastně jsem vyhrála - neopravil si z mé pojistky ten čumák. Ale formálně jsem byla vinna. A pachuť té nespravedlnosti přetrvá napořád, to je to, co nám vadí nejvíc).
A proč jsem to nehnala dál? Protože by ve všech záznamech byla moje SPZ a byla bych denně šikanována - jezdím denně 100 km a kdyby si na mne měli zasednout....nedojedu domů před půlnocí. Když zjistíte, kolik lží múže unést jeden protokol, pochopíte, že ty mafiánské praktiky z televize mají v sobě více než jen zrnko pravdy.

A teď výzva všem rýpalům: určitě bude spousta z vás kritizovat můj přístup. Nemohu sem napsat kompletně celý příběh, abych dokázala, že jsem udělala vše možné i nemožné pro spravedlnost. Konzultovala jsem to všechno se známými, s pojišťovnou. Moje chyba byla, že jsem důvěřovala těm, co mají pomáhat a chránit. Místo toho jsem měla sednout k telefonu a obvolávat známé s žádostí o tlačenku - což učinil můj protivník. Mohla jsem ho s přehledem porazit stejnou zbraní. Já chtěla jen spravedlnost. Protože jsem věřila (to jsem ale blbá, co? ale kdysi jsem byla účastník nehody, která byla vyšetřena spravedlivě), že elementární spravedlnost existuje a že platí fyzikální zákony, které nás učili ve škole - např. že rez z auta nemůže spadnout metr dopředu, že to dokazuje, že auto muselo couvnout a tak dál. Naběhla jsem si. Nevěřím. Být mladší, byl by to pro mne důvod k emigraci. Ale když vidím, co se kolem děje, možná přehodnotím fakt, že už nejsem nejmladší. Stačí jen nelpět na svých kořenech.
Lubos a DasaLubos a DasaČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

lada721 napsal:


[quote]lada721 napsal:

Tome, je mně líto, že si se nechal ovlivnit Cattaniho rétorikou o celé zkorumpované policii, tento termín zde zahnízdil z jeho pera. [b]




Luboši, ještě jednou, naposled, pokus se prosím pokud možno najít rozdíly mezi, tebou tučně zvýrazněnými výrazy. Pokud mezi zkorumpovanci u policie a celé zkorumpované policii není dle tebe markantní rozdíl pak je diskuze na této úrovni zbytečná. Znovu opakuji, že jsem zde nikoho neměl v úmyslu urážet a můj prvotní přízpěvek byl určen jen pažoutovi ale pokud jej někdo vztáhl na sebe s tím nic nenadělám.
Chápu, že nechceš aby někdo odsuzoval Cattaniho a nechci to ani já ale nesnaž se odsuzovat mne neboď nebyl jsem to já kdo nasadil policii masku takovou jakou má. Rozumím tomu, že jsem levný terč ale slzy některých by měly kapat na jiný hrob.
Ctím názor druhých. Nelze to však už říci o tobě. Nevzpomínám si ,že bych chtěl po někom konzultaci jak neztrácet smysl pro objektivitu, a už vůbec né otcovské rady co mám nebo nemám dělat příště. O mém údajném pochybení nechť si udělají jiní.
Luboši nevím proč se už podruhé, a teď použiji tvůj výraz, do mne navážíš?
Osobně jsme se neviděli, nic proti tobě nemám a připojuju přání aby to v této rovině zůstalo.:_


Ahoj Láďo. Nenavážím se do tebe a je mi líto, pokud to tak cítíš. Také si tě neberu jako levný terč, neberu ti tvé názory ani ti nedávám otcovské rady. Máš samozřejmě právo vyjádřit svůj názor, ale stejné právo mám přece i já, nebo snad ne? Ve své první odpovědi tobě jsem se pouze slušně ohradil proti tvé paušalizaci a možná trochu nešťastnému vyjádření, ze kterého vyplynulo, že do diskusního fóra na C24 slušní policisté nechodí. Já se za slušného, byť už jen bývalého, považuji a proto jsem se ohradil. Ve své druhé odpovědi tobě jsem tě upozornil, že v odpovědi TomoviTP Cattanimu nepravdivě připisuješ to, co jsi napsal ty sám - proto to zvýraznění. Také jsem uvedl čísla všech příspěvků tvých a Cattaniho, tak se k nim můžeš vrátit a přesvědčit se. Neznám tebe ani Cattaniho a nemám žádný osobní důvod se nějak vymezovat proti tobě nebo hájit Cattaniho. Ale když si porovnáš obsah a věcnost příspěvků svých, příspěvků Cattaniho a nakonec třeba i toho mého v pořadí č. 3, tak se třeba trochu zamyslíš. Na závěr jen tolik, že osobně proti tobě opravdu nic nemám a na rozdíl od tebe, pokud jsem správně pochopil tvoji poslední větu, mi ani nebude vadit, když se někdy setkáme osobně.

Jo a pro Zuzi777a.
V zásadě nemám proti označení "zkorumpovanci" nic, oni skutečně existují. Vadí mi ale věčné paušalizace všeho a všech a vadí mi, když někdo něco vyřkne a pak to připisuje jinému. To byl důvod, proč jsem reagoval na oba příspěvky Lady721. Nemyslím, že bych při tom využíval menší slovní obratnosti nebo vytrhával věty z kontextu. Vždyť v první odpovědi jsem nechal celý Ladův příspěvek právě proto, aby bylo jasné, k čemu a proč se vyjadřuji a ty části jsem pouze zvýraznil. No a ve druhé odpovědi jsem nechal citaci té podstatné části jeho příspěvku a navíc jsem přidal pořadová čísla dalších zmiňovaných příspěvků v diskusi, aby si každý mohl po jejich přečtení udělat názor na to, co mám na mysli, jestli jen plácám, nebo jestli mám aspoň trochu pravdu.

Jinak slibuji, že už to je můj poslední příspěvek v tomto vlákně a rád si počkám na informaci od Pažouta o vyřešení jeho stížnosti.

Aj Aj. Koukám, že než jsem se stihl vráti k rozepsanému, dopsat a uložit, tak se to tu už začalo vracet k normálu. Tak se omlouvám za další narušení, opravdu už naposled.
Zdraví
Luboš a Dáša
Upravil Lubos a Dasa dne 22.03.2013 11:32, před 11 let
TomTPTomTPČlen
Přidáno před 11 let
Nechci bejt v žádným případě rejpavej. Ale, můžu vědět jak víš, že to udělal schválně ? A jakými jakými známosti byl podpořen ? A proč rez nemůže být metr od auta ? Cenovou škodu určuje pojišťovna, ta nemá s policií nic společného. Ta určuje pouze vinu a to podle zákona, kde se na schválnost nebo náhodu nebo cokoliv jinýho nehraje, byť by to tak bylo.

S tím alkoholem u druhého, měl jsem za to, že vše se stvrzuje podpisem na protokolu o výslechu. Pokud ne, tak to je k zamyšlení teda...
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
Upravil TomTP dne 22.03.2013 12:00, před 11 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 18
Členové online 0

Celkem členů: 15,972
Nejnovější člen: Roman1973
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,535,975 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.24733 sekund | Průměrně za: 0.24733 (0) sekund | Dotazy: 138 | Použitá paměť: 2.42MB/2MB