Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

použití wc

Poslední aktualizace před 7 let
M
mariaČlen
Přidáno před 7 let
ahoj, nevím, jestli se to sem hodí, ale nemohu si pomoci. Po několika pivech se nám diskuze o karavaningu zvrtla. Dostali jsme se k tématu použití chemického wc. Rozdělil jsme se na dva nesmiřitelné tábory. První tvrdí, že se otevře klapka, vykoná potřeba, spláchne a zavře klapka. Druhý tábor zastává názor, že se nejprve vykoná potřeba, potom otevře klapka a spláchne, nakonec zavře klapka. Padla spousta "logických" argumentů obou variant. Ke smíru ovšem nedošlo. Zmoženi pivem jsme to vzdali. Jaký postup používáte vy?
B
babi a dedaČlen
Přidáno před 7 let
Zdravím,chtěla bych slyšet ty logické argumenty,kdy někdo tvrdí,že se potřeba vykoná na zavřenou klapku.....:v...jeden jedinej logickej....:x
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 7 let
Podelat zavrenou klapku a pak ji otevirat ? No jen ta predstava je na vrhnuti.
Tak prihodim jeste jednu choulostivku. Panove, pri moceni si sedate, nebo rozprasujete po celem hajzliku z vrchu ve stoje?


.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
K
KitadomČlen
Přidáno před 7 let
Ten kdo otevírá až po potřebě by se moh dosti brzo dočkat nepříjemného zápachu stačí když se to nedejbože povede dětem... U nás se nejdříve otevírá a pak koná :-)
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 7 let
To by sis musel kleknout :-D kor po pár pivech, ale muselo by hodně pršet abych nešel ke stromu. MOC by mě též zajímal jedinej rozumnej argument vysraní se na klapku a pak si to hovno klapkou pěkně nasunout pod hajzlík na stěnu a ve vedru... je to naprosto nelogické.!k
...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
U
upotreblenciČlen
Přidáno před 7 let
Chtěl bych vědět kolik piv vypili zastánci používání zavřené klapky?
bleriot11bleriot11Člen
Přidáno před 7 let
Otevřít klapku,přes díru položit hajzl papír.Vykonat dílo a spláchnout.Dáreček zajede do temnoty zabalelej jak dáreček a je pak polovina čištění.Tak jsem to napsal tak,že jsem se zapomněl utřít. :D

Automatické sloučení 08.03.2017 22:01:
Jo a je dobrý taky sundat kalhoty,když né,tak zase odpadá ten problém s tím záchodem.
Upravil bleriot11 dne 08.03.2017 23:01, před 7 let
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 7 let
Ale jo klapka muze zustat zavrena, ale nesmis si stahnout kalhoty.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
TomTPTomTPČlen
Přidáno před 7 let
Můžu vědět alespoň jeden "logický" argument pro konání potřeby při zavřené klapce ?
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
RudyHRudyHČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj,
záleží jaký princip wc máte. Máte-li kazetu, tak ta pogumovaná zašupující se ucpávka na víku kazety nejspíš je myšlena tak, že otevřu - použiju, spláchnu a zavřu. Jsou však i obytná auta s objemnou nádrží na fekálie, kde se ucpávka odklápí dolů a navíc je hladká a zaoblená. Zde nejprve na uzavřený záchod napustíte vodu, pak použijete a pákou u wc ucpávku otevřete a vše vypustíte dolů do fekální nádrže.

Pan Conrad to na youtube názorně ukazuje: https://www.youtu...1CIlDlMDYA
PetrNPetrNČlen
Přidáno před 7 let
Občas se nám stává, že i přes několikeré vysvětlování návštěva klapku otevře až na závěr celého procesu, takže s tímto způsobem používání WC máme zkušenosti..... :o:v Rozhodně nedoporučuji :@
Petr a Iva, BMW X5 + Bürstner Trecento 530 TS
T
TandyČlen
Přidáno před 7 let
No a pokud by to pro slabší jedince bylo příliš komplikované a chtěli použít dobrodiní přilehlého lesa, tak POZOR, tam to taky může být pěkné dobrodrůžo, POHOV.
Známý si takhle za svitu luny odskočil, zacouval, spustil pokrývku pozadí a pohlaví, přehlédnul že přišlápl a propružil větev smrku, položil řidší kabel, utřel, zapnul a udělal pár kroků vpřed. Propružená větev elegantně švihla a poslala mu část jeho dárečku do kapuce, zbytek na záda a ještě se otřela i o kalhoty. To bylo panečku překvapení po návratu do civilizace. Jóóó chlastat, to se musí umět. To tvrdil už Josef Švejk, blahé paměti.!)
Tatifer
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 7 let
Ja to mam panove obracene, me se v hajzlu porad ceri hladinka vzhledem k tomu jake mam WC - https://www.karav...7-0-cm.htm

Takze ja oteviram klapku az PO s tim ze nic nikde neni po... a kdyz trochu je, proud splachovaci vody to veme... A kdyz ne, sprcha ktera je metr vedle to docisti. A nadrz na ho... mam az pod autem takze pri splachnuti ani vetsiho objemu nic nikde nesplouchne.

Tohle WC by ani jinak pouzit neslo protoze klapka je na vratnou pruzinu a je otevrena pouze zaroven s otevrenym ventilem na tlakovou vodu. Rikaj tomu sice take chemicke WC ale nic chemickeho na tom nevidim, nikdy jsem nenasel duvod lejt nebo hazet nakou chemii dolu... Po 2 dnech vypoustim jen ruzne hnedou vodu plnou kukurice a kousku toaletaku z Lidla za 9 korun :-)
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
T
TandyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

floridan79 napsal:
... vypoustim jen ruzne hnedou vodu plnou kukurice .....:-)
Nejvyšší čas začít parkovat u jiného pole, anebo létat na jiné krmítko.!)Floridane moc se omlouvám, ale ještě teď chodím po čtyřech, slzím a kuckám smíchy.
Tatifer
milan59milan59Člen
Přidáno před 7 let
Ahoj,
mám obdobný systém jako bleriot11 v příspěvku č.7.
Pootevřu trochu klapku aby nezůstávala "hladinka", vložím pár kousků papíru a "nakladu". Po úplném otevření a spláchnutí, zajede výsledek snažení do odpadu jako krásně zabalený balíček a je čisto.
K položené otázce, zda si sedám i "na malou", tak ANO. Existoval vtip, že žena má na WC výhodu: sednesi a uvidí co bude, chlap se musí rozhodnout. Já tedy usednu a čekám co příjde (nejen v autě).
Ahoj Milan :_
HatitiHatitiČlen
Přidáno před 7 let
Krásné téma!

Mno ....
... zase mi to nedalo!

Já tedy zásadně seju na zavřenou klapku!
A mám k tomu i ten postrádaný logický důvod!
A né jeden! Jsou hned dva!

A jelikož se jedná o opravdu fekální záležitosti - nehodlám se zde bez vyzvání rozepisovat, neb stejně zase budu za Trolla!

Tak asi tak! :(
!y+!u+!i+:i+:i
"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká aby byl a je, tak má bejt to co je a nemá bejt to co není, jak tomu v mnoha případech je!" :^
(Pan Jan Werich)
DoskocilDoskocilČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj, zastánci zavřené klapky zřejmě vycházejí z návodu k použití, který byl přibalen k novému přenosnému WC PortaPotti, který jsme si pořídili už jako výbavu KAPRa, (byl venku v komůrce vytvořené v "předstanu"Wink, tenkrát WC výhradně dováženému, kde byl každý naváděn k potřebě na zavřenou klapku, i když jsem neviděl důvod proč a ani důkladnou dedukcí jsem na to nepřišel. Možná některému z konstruktérů výrobní firmy kdysi při funkčních a ověřovacích zkouškách "to" ošplíchlo zadek při otevřené klapce. Ale zase z tak velké výšky zase jiné "to" tam nepadá. WC v karavanu používáme jen na "malou", já si sedám při tom a nestydím se za to, stydět bych se musel za potřísněný záchod, čemuž kolikrát nejde zabránit, to všichni muži ví a předstírají, že tomu tak není, samozřejmě při zvednutém prkénku. Ale hlavně to ví ženy, které toto WC používají. Čáo, Pepa
Upravil Doskocil dne 09.03.2017 13:12, před 7 let
Doskocil Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Martin MrakMartin MrakČlen
Přidáno před 7 let
Úžasné téma, jen trochu o hovně.:he
Martin
Facebook- Martin Havelka
P
paragČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Hatiti napsal:

Krásné téma!

Mno ....
... zase mi to nedalo!

Já tedy zásadně seju na zavřenou klapku!
A mám k tomu i ten postrádaný logický důvod!
A né jeden! Jsou hned dva!

A jelikož se jedná o opravdu fekální záležitosti - nehodlám se zde bez vyzvání rozepisovat, neb stejně zase budu za Trolla!

Tak asi tak! :(


Jen se rozepiš,rád se poučím a možná i ostatni.
CoralekCoralekČlen
Přidáno před 7 let
Já zásadně na zavřenou klapku.
Vyložím papírem, udělám, napustím vodu a otevřu klapku.
Krásně to vklouzne a nic není posr...
Jinak supr téma.
Zdraví a přeje mnoho úspěšných vklouznutí
Corálek
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 10
Členové online 0

Celkem členů: 15,971
Nejnovější člen: lisky
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,462,527 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.26098 sekund | Průměrně za: 0.26098 (0) sekund | Dotazy: 134 | Použitá paměť: 2.26MB/4MB