Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

Apalucha - je zájem?

Poslední aktualizace před 4 roky
YettiYettiČlen
Přidáno před 4 roky
Ok, se tedy zamyslim .... jinak se jedna zatim o vikendovky a klidne celorocne .... ted mam trosku nabitej program, ale az neco vymyslim, ozvu se. Jinak na C24 uz moc nechodim, tak kdo bude potrebovat, napiste sz a to mi prijde info a nebo rovnou na email yetti.pt@seznam.cz
Petr ZPetr ZČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj, ano je zájem, jen tento víkend má kluk výlet se skautem. Ale rád se přidám - "podzim je prima i když holkám už je zima" :-)Smile
Petr, Lenka děti 3,7,17 :_
BombiciBombiciČlen
Přidáno před 5 let
Radku, rozhodně ano. Sice jsem toho měl docela dost, ale nějak zase kamarádi odpadávají a tak se nebráním vůbec ničemu. Jen netuším, zda to klapne ještě letos. Rád bych se potkal i s ostatními.
Díky.
Monika-Jirka-NachodMonika-Jirka-NachodČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj, tady třeba jeden zájemce. Máme ty víkendy docela zaplněný samou zábavou, ale když napíšeš něco konkrétního, a třeba na víkend, tak bych o tom třeba i uvažoval. Letmo jsem pročetl tohle vlákno. Prapůvodní myšlenka byla Apalucha na víkend....pak se to někde před třemi lety točila debata o týdnu bez manželek...takže nevím.

Potřebuji znát nějaké konkrétní údaje (místo, datum), abych se mohl rozhodnout a případně přihlásit. Byl bych případně Já + moje dcérka 8 let.
Martin BMartin BČlen
Přidáno před 5 let
Zájem by byl,ještě letos?
YettiYettiČlen
Přidáno před 5 let
A protože se mi ozvali zájemci, ptám se znova …. Apalucha - tedy pánská jízda s dětmi - je zájem? To abych o tom zase případně přemýšlel a případně naplánoval Smile
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 7 let
Jsem v práci:|
...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj Jardo,

tak vypiš výjezd. Je to dost naknap, ale co nás nezabije .... něco už mám, ale není to na 100% tak neříkám ne.

Yetti
Yetti
Jarda_uguJarda_uguČlen
Přidáno před 7 let
Chtěl jsem se zeptat, jestli by byl zájem o Apaluchu o víkendu 6.-8.10. 2017. Moje představa by byla někde na Moravě (ať to nemám daleko). V optimálním případě na divoko v zátoce nějaké říčky, kde si poskládáme karavany dokola, uprostřed uděláme ohniště. Přes den nějaké výlety po okolí, večer posedíme u ohně, zahrajeme na kytaru.

Byl by zájem?

Doporučíte nějaké vhodné místo?
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
Ač jsem kvůli Apaluše vyrazil na průzkumnou výpravu na Sázavu, musím plánovanou akci zrušit. Nějak mi není přáno :( .... tak příště.
Y.
Yetti
BombiciBombiciČlen
Přidáno před 7 let
Radku děkuji, ale to je z deště pod okap, po tom netoužím :)
Jinak jsem ti poslal mail, kde je spousta předběžných podrobností včetně osobní zkušenosti s akcí u a na Sázavě. A aby jsi měl o čem přemýšlet, tak ještě tu Seč !M
No a pokud by jsi chtěl něco vědět o Seči, můžiu ti toho navykládat spoustu. znám to již od mala. Kousek pod sečí máme u rybníku chatu a na Seč jsme jezdili na kole atd. Kempy tam znám taky a nejsou jen dva. Tedy nebývaly. Můžu tam i zajet a osobně domluvit.
Posílám hned některé odkazy na kempy, ty známé jsou tyto http://www.autokempsec.cz/, http://www.autocamp.estranky.cz/. Pak ty méně známé. Hned vedle kempu pláž je tento http://www.secukrbu.cz/, ale je to jen ubytování v chtakách. Ale je tam zázemí pro ty, kteří by neměli obytka a při horším počasí je to dobrá alternativa a ostatní by se pokusli postavit svá auta v kempu na pláži. Opravdu spolu hned sousedí, jen je to přes cestu (ne přes silnici). Na konci přehrady na ústupkách je pak ještě jachtařský klub s kempem. http://www.ycpardubice.cz/ubytovani/i...nek=cenik . Je to tam klidnější, myslím tím kvůli provozu. Pláž je hned u celkem rušné silnice. U letadla je to dál od vody a vedle silnice, ale je to lepší, než pláž. Ty Ústupky jsou u vody a hlavně v tom termínu nemají ani závody, tudíž asi pohodička.

No a včil mudruj :x a potem dej vědět !o Samozřejmě pomůžu, zjistím ......p)
Bombíci
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
jojo a na obě varianty jsou velice kladné reference

http://autokempsec.cz/ nebo http://www.ycpardubice.cz/ubytovani/i...lanek=uvod ?

Já tam nikdy nebyl, tak se tam buď musím jet podívat, nebo si nechat poradit .... případně to risknout a rozhodnout takhle od stolu

Automatické sloučení 29.03.2017 08:24:
vypsal jsem tedy výjezd, zatím bez bližších upřesnění. Tomu kdo opravdu chce zatím musí stačit termín a že to bude v oblasti kolem Sázavy :)
Yetti
Upravil Yetti dne 29.03.2017 08:24, před 7 let
T
tomas_Člen
Přidáno před 7 let
Koukám že na Seči jsou dokonce kempy dva
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj Míro,
teď o víkendu klidně přijeď ... i s monterkama. Rukavice, písek, míchačku a cement a jiné důležitosti mám :) :) V květnu tady slavíme samý narozky a nebo nám do toho vlezly neplánovaně svatby. Že ty mladí nemaj rozum ještě chápu, ale že nám tím zabijou celej víkend .... :P A kluky mám bohužel jen každý druhý víkend :(

Pokud někdo víte, kam se dá u Sázavy vrtnout, pošlete odkaz nebo kontakt. Nejlépe s možností půjčení lodí a možností dopravy zpět. Dále by bylo ideální mít tam alespoň nějakej přístřešek s ohništěm, pro případ nehezkého počasí. Jinak tady píchnu prstem do mapy a pošlu souřadnice :) :)

Googlim jako ďas, ale přeci jen osobní zkušenosti jsou cennější :)

R.

Automatické sloučení 28.03.2017 16:34:
Seč je samozřejmě stále ve hře, jen jsem se zatím nedovolal. http://www.ycpardubice.cz/ubytovani/i...otogalerie
Yetti
Upravil Yetti dne 28.03.2017 16:34, před 7 let
BombiciBombiciČlen
Přidáno před 7 let
Tak já to tedy beru šéfe a zkusím něco kolem Sázavy najít a navrhnout. Bohužel je to už těsně před prázdninami a kde jsou louky pro skautské a jiné stanové tábory, tak už budou patrně postavené, nebo bude čas stavby a nebudou volné pro naši akci. Uvidíme, to je ještě času dost.
Míro (Mokráčkovi), je to až za dost dlouho. Co udělat ještě něco o nějaký ten týden dříve. Třeba druhý týden v květnu, kdy to jsou 3 dny. Nebo v tom tvém původně navrhovaném termínu kolem toho 21.5.? Nemusí to být zákonitě apalucha, ale i té se nebráním.
Bohužel do prvního květnového víkendu (včetně) mám plno. Snad ještě tento víkend 1.-2.4. mám volno, nebo mám práce na zahradě. Tak to bych raději vyrazil ven :)
Bombíci
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj,
jedinej volnej termín mám 23.-25.6. To určitě něco udělám. Výjezd vypíšu. Dříve už nemám kdy. Nějak se mi to nahromadilo. Tento červnovej víkend mám natvrdo na pánskou akci s dětma. Přítelkyni jsem poslal na dámskou jízdu do Alp :) Kde bude akce je jedno. Budu to teprve řešit. Pokusím se najít nějaké dostupné místo pro většinu. Upřednostním ale spíše sparťanské zázemí s akčním okolím před super kempem. - lokalita někde u Sázavy, bo je potřeba vyvenčit plavidla a umejt děti :P
Yetti
Yetti
Upravil Yetti dne 27.03.2017 09:51, před 7 let
S
sifotraNováček
Přidáno před 7 let
Zdravbím,

jsme nováčci, čekám na nějaké rozhodnutí a připojueme se ( na červenec, srpen).
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
to by mi bylo líto, kdyby nebyl Me2d ve3D :P .... Richarde a kdy bys mohl? Zítra budu zase v LT tak se můžem sejít u kávy a domluvit se. co a jak, bo improvizace nám není cizí že?
Yetti
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 7 let
Zažiješ, pochopíš a uvidíš... nic méně ani jeden termín nemohu... tak klidně kdyby se někdo chtěl jen tak srazit s dětma jindy, tak jsem pro i v jiné než tradiční sestavě.
...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
T
tomas_Člen
Přidáno před 7 let
V tom prvním termínu jsem na Seči nic nenašel :)

Nemáme ale problém jet na divoko, jen si to uplně v tolika posádkách nedokážu představit :)))
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 20
Členové online 2
DZIZI, HankaTillandsie

Celkem členů: 15,970
Nejnovější člen: paveljurik
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,443,170 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.35474 sekund | Průměrně za: 0.35474 (0) sekund | Dotazy: 124 | Použitá paměť: 2.17MB/4MB