Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:
Články
Všechny články

O společných výjezdech


Poslední aktualizace 27. October 2023

Mrazivé Velikonoce na Sázavě

Nedělní dopoledne patřilo jako každý rok dětem, rodiče pro ně připravili již tradiční Velikonoční pouť. Ani mrazivé dopoledne s prolétajícím sněhem nemohlo děti odradit. Obětavým rodičům patří velký dík za přípravu jednotlivých soutěží stejně jako za ceny do pouťového stánku nebo za pomoc s přípravou a prodejem ve stánku.

JAK TRÁVIT V DŮCHODU CELOU ZIMU U MOŘE

aneb „Karavanisté penzisté či rentiéři pojeďte na celou zimu k moři do jižního Španělska!“ Šest zim jsem strávil u španělského moře. I můj malý český důchod 8 tis. korun mi tam stačí ke krásnému životu bez odříkání. Jediné, co mi tam na jihu Španělska moc chybí, je československá komunita. Ostatní západní důchodci jsou tam bohatě zastoupeni.

Byli jsme při tom...

zavzpomínali jsme na svá mladá léta a zašli i k jedné pouťové střelnici. Ireně jsem slíbil, že jí vystřelím pouťovou růži. "Čumím" jak umím, cena za tři rány 50,- Kč! Časy (ceny) se mění..... Na mušku sotva vidím, že by to bylo mým špatným zrakem?, a snad i díky tomu tříštím dvě špejle. Slib jsem splnil a Irena si nese zpět do kempu 2 pouťové růže a ještě srdce z perníku k tomu. Jak za mlada...

Jsme tu již 3 roky!

Né my, ale My všichni máme již tři roky k dispozici toto skvělé fórum a Míra měl ten krásný nápad uspořádat setkání stejně "potrefených" majitelů bydlíků, v krásném prostředí kempu Bucek. A co víc, Míra zajistil i krásné počasí, o kterém se nám poslední dny ani nezdálo!


Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,434,085 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.29198 sekund | Průměrně za: 0.29198 (0) sekund | Dotazy: 42 | Použitá paměť: 1.53MB/2MB