Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

Pokrmy z čerstvých potravin.

Poslední aktualizace před 8 let
L
lada721Člen
Přidáno před 11 let

Citovat

TomTP napsal:

Dovolím si taky přispět jedním svým receptem, pro karavaning jak dělanej:
http://www.mimiba...ser=478658
!j:_



:g:g:g:D:D:D:_
R
RudyČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

lada721 napsal:

Citovat

TomTP napsal:

Dovolím si taky přispět jedním svým receptem, pro karavaning jak dělanej:
http://www.mimiba...ser=478658
!j:_



:g:g:g:D:D:D:_

Mnoo, dle mého mnohem lepší než chleba s rozemletým bůh ví čím, které se nazývá paštika. Čerstvý chléb s máslem a pažitkou je jednoznačně pochoutka. :^
K
karlikČlen
Přidáno před 11 let
http://www.apetit...e/ze-sveta

a je to na jednom place ne? i kdyby jsme jeli do Indie....
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 11 let
Rychlý, lehký a osvěžující bavorský salát jak ho máme rádi.
studené vařené brambory nakrájíme na rozpůlená kolečka
přidáme na jemná kolečka nakrájenou mladou cibuli
a kyselé okurky
sůl + pepř
zakápneme vinným octem a rostliným olejem
zalijeme studeným zeleninovým vývarem a dáme vychladit

Podáváme samostatně nebo jako přílohu. /a možná by to šlo i zavařit :)/
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
R
RudyČlen
Přidáno před 10 let
Vyhnán sektou konzervářů z jejich vlákna, dovoluji si vložit následující, dle mého mínění užitečnou informaci sem.
V pondělní příloze MF Dnes vychází na pokračování kuchařka místních specialit jednotlivých turisticky zajímavých zemí. Po úvodním Chorvatsku vyšlo dnes Řecko, následovat bude Itálie, Francie, Španělko...
Jedná se vesměs o jednoduché a laciné recepty s využitím místních surovin.
Pozornosti doporučuji i dnešní úvodník šéfredaktorky přílohy.
Ač tomu leckdo nevěří, v zahraničí lze skutečně uvařit rychle, lacině a jednoduše s použitím lokálních potravin, které ve srovnatelné kvalitě doma nikdy neseženeme. A to neberu v potaz nepřenositelnou náladu přímořského podvečera. Dobrou chuť !j
Mirek57Mirek57Člen
Přidáno před 10 let
Čas dovolených, čas čerstvých a zdravých dobrot. Již jsme byli v Provence a chuť místních dobrot, jako tapenád zvláště dobře bylinkami ochucených, vyzrálých kozích sýrů z Banonu, vín Cote du Rhone, či prosté zmrzliny z Levandule z cukrárny na náměstí v Avignonu. Miluji jehněčí a to je při opékání nejlepší nikoli natřít, ale kousky česneku našpikovat ! A ještě z českých zdrojů- mírně OT. Kdykoli jedu bývalou vojenskou cestou kolem Plzně směr Domažlice, stavuji se v Dobřanech v řeznictví a uzenářství. Tak dobrou slaninu a špek, i výborné maso(za slušnou cenu) nekoupíte často. Čerstvá zelenina rostlá v místě na PZ v Ořechu(kousek od Hykra) v prodeji vždy v pondělí. V marketu ty uvadliny alespoň v létě nekupuji. Nedělám jim reklamu a proto neuvádím firmy, inteligent vygůgluje. Čerstvé je vždy o něčem jiném chuťově i zdravotně. To je můj názor a tak se i chovám. Mirek
E
evcaronikNováček
Přidáno před 10 let
Tak to mi si často na cestách děláme tuňákové rizito, které jak sami autoři receptu zmiňují je i to polních podmínek, takže rychlé, levné a hlavně do karavanku ideální :|
Upravil Fun dne 28.09.2014 16:27, před 10 let
Mirek57Mirek57Člen
Přidáno před 10 let
Letos v HR v Podgoře jsme se stali v přístavu svědky příjezdu docela velkých rybářských lodí z lovu. Během vykládky velkého množství ryb v polystyrénových přepravkách jsme se zůčastnili drobného prodeje na molu. Prodávaly se ryby od 10 do 60cm, na ráhnu visel a byl porcován 3metrový tuňák. Koupil jsem asi půl kila kalamárů a 2 velké stejky z tuňáka, taky asi trochu víc jak půl kila. Vše za 50 Kuna. Čerstvý stejk z tuňáka - jen česnek a rozmarýn, pár minut na pánvi. Pochoutka, jakou si často nedáte. Normálně nám půl kila masa bohatě stačí, ale po tomto kulinářském zážitku jsme na sebe zůstali hladově koukat a žena i synek (7) se ptali, zda něco nezbylo.... . Čerstvé, právě vylovené, během 24 hodin udělané. Kdo to nezažil, ten neuvěří, jak čerstvé dokáže být chutné. Mirek
SteMiSteMiČlen
Přidáno před 10 let
Říkáme tomu rybí orgie, téměř každý den a samozřejmě čerstvé :_
SteMi Připojili následující obrazek:
p1010236.jpg p1000647.jpg Obrázek nebyl nalezen
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner


hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 24
Členové online 0

Celkem členů: 15,972
Nejnovější člen: Roman1973
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,504,634 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14355 sekund | Průměrně za: 0.14355 (0) sekund | Dotazy: 82 | Použitá paměť: 1.87MB/2MB