Ahoj všichni.
Stejně jako Patrik jsem to tu poctivě přečetl a musím říct, že to pěkně shrnul. Uvažuji /jak jinak v tomhle topicu :) / o koupi staršího karavanu. Jelikož jsem úplnej negramot v oblasti karavanů, tak mám pro začátek dvě otázky.
1. Našel jsem několik pěkných (alespoň podle fotek), který jsou vyrobeny v Anglii a tudíž mají vchod nalevo. Nezpůsobuje to nějaké potíže v normální vpravo jezdící Evropě? Nevím, ale v kempu by to asi neměl být problém (karavan otočím), ale přece jenom nevím, nevím. Jaké máte zkušenosti s anglickými značkami?
2. U některých značek (např. LMC 450, Hobby 430 Bürstner 4310) je v kabince společně záchod i umyvadlo a podlahu tvoří plastová vanička s odtokovým otvorem, a protože z fotek to není jasné, tak by mě zajímalo, jestli to je i jakýsi sprchový kout? :x
Musím říct, že internet je skvělá věc, ale při takovém množství inzerátů co sem projel už v tom mám docela guláš (jen na
www.mobile.de jsem si zaparkoval už asi 25 kusanů :v). Možná to sem nepatří, ale co byste mi mohli doporučit, když chci investovat cca 80-85.000,-Kč, jezdit budem max. ve třech lidech, tahat budu Seatem Cordobou 1.9 SDi a rád bych jezdil do zahraničí i po ČR. Rádi bychom sprchu (v jakékoli formě, ale hlavně teplou vodu !f), WC, spaní klidně rozkládací a přístřešek. Zatím hledám od počítače, ale až budu mít trochu více jasno, tak začnu obrážet i tuzemské bazoše.
Všem Vám předem DĚKUJI za rady a doporučení a jdu zase rajzovat po netu.