Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Koupě staršího karavanu

Poslední aktualizace před 7 měsíců
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 14 let
Máte někdo zkušenosti s prodejcem Milanem Kovářem MK karavany? Občas má dobrou nabídku.:x
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
V
vkucera1Nováček
Přidáno před 14 let
Ahoj všem, také uvažuji koupit obytný přívěs a sleduji vše kolem a kolem. Může mi někdo poradit kde koupit bez větších rizik a problémů? Kde se tady v česku dá koupil slušnej přívěs ? Všem díky. Vašek.
zuzi777azuzi777aČlen
Přidáno před 14 let

Citovat

vkucera1 napsal:

Ahoj všem, také uvažuji koupit obytný přívěs a sleduji vše kolem a kolem. Může mi někdo poradit kde koupit bez větších rizik a problémů? Kde se tady v česku dá koupil slušnej přívěs ? Všem díky. Vašek.

Potom, co jsem projela různé bazary, tak pro mě přístupem vede p. Zelenka v Pečkách- tedy pokud chceš ojetý karavan. Ale těch solidních prodejců bude určitě víc. Hodně štěstí při shánění!
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
midlummidlumČlen
Přidáno před 14 let

Citovat

vkucera1 napsal:

Pan Zelenka Pečky.
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 14 let
Pana Zelenku taky doporučuji.
Velice solidní člověk.
Jirka
POSÁDKA Adria Matrix
T
TFeitČlen
Přidáno před 14 let
Jo,Jo, pro karavan jedině k Zelenkovi do Peček:):)
janiskaravanyjaniskaravanyČlen
Přidáno před 14 let
O jaky karavan mate zajem??? B)
MB Sprinter 211cdi Black Edition

:_ truhlářská práce...take přestavby karavanu i obytných vozu :_

Náhradní díly pro karavany...

http://caravancz....

Jānis!lMarcela a T&M a O&A !Mwww.sidecarcermak.cz!M
V
vkucera1Nováček
Přidáno před 14 let
Díky vše a ještě se chci zeptat zda někdo nemá zkušenost s bazarem Burimex Trubín u Berouna? Nabízí karavany z anglie. Vašek K.
Upravil vkucera1 dne 21.02.2012 11:27, před 14 let
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 14 let
Burimex je ok, pár lidí tu od nich karavan má a jsou spokojeni:_
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
midlummidlumČlen
Přidáno před 14 let

Citovat

vkucera1 napsal:

Mrkni tady.
http://auto-ostat...22996.html
V
vkucera1Nováček
Přidáno před 14 let

Citovat

janiskaravany napsal:

O jaky karavan mate zajem??? B)

Sháním nějaký slušný pro 2 dospělí a 3 děti. tak r.v. 1999 - 2005, hlavě sprcha aby byla oddělená. Díky Vašek K.
remeksonremeksonČlen
Přidáno před 14 let

Citovat

Me2d napsal:

Máte někdo zkušenosti s prodejcem Milanem Kovářem MK karavany? Občas má dobrou nabídku.:x

Moje zkušenost s KaravanyMK není nic moc. Jel jsem se podívat na tohle
http://www.karava...5td-servo/
podle fotek to vypadalo celkem v pohodě za slušný peníz. Říkal jsem si něco poopravím a budeme jezdit. Nelpím na detailech či odřeném laku. Zavolal jsem jak to vypadá že jsem z Jeseníků ať mi to trochu víc popíše a jestli mohu přijet. Žádný problém, ráno jsem vyrazil a odpoledne jsem na místě. Trochu mě to auto vyrazilo dech. Čelní okno prasklé, nebylo vidět na fotkách a v telefonu o tom ani slovo, obytná část měla zvenku asi 20 děr, jen co jsem letmo napočítal, plus nějaké odřeniny, interiér použitý poměrně dost. Možná že by to jelo ale radši jsem dal ruce od toho pryč, té práce a peněz. Myslím že je to prodejné tak kolem 70 000,- s odřenýma ušima + přihlášení. Taky mě zklamal přístup pana Kováře, vypadal že nechce nic prodat, možná ze mě získal pocit, že na mě pořádně nevydělá. Možná bych si vybral nějaké jiné auto, ale když mi zakázal fotit přešla mě chuť. Ale nelituju 900 kilomětrů, byla to zkušenost. Radši jsem koupil na www.mobile.de Jinak se mi podle fotek zdají ty nabídky dobré. Ale je možné že když člověk přijede v novějším modelu BMW tak se přístup k zákazníkovi změní. Každopádně doporučuji osobní setkání a důkladnou prohlídku, dobře zvážit a čas na rozmyšlenou.
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 14 let
Díky moc já myslel, že se nedočkám odpovědi, to mi stačí, když přijedu se starou T3 a tak asi nepodpořím jeho žhavost prodat:he Mobile.de sleduju denně ale zatím taky nic co bych potřeboval, mám dost času, díky:^
remeksonremeksonČlen
Přidáno před 14 let
Možná že T3 je v pohodě. Já přijel Twingem :) Ale jak říkám, možná to byla jen moje zkušenost. Jeď se tam kouknout, máš to kousek. Má tam docela výběr a já nekoukal po ničem jiném než po Hymeru B 544, alkovnu jsem nechtěl.
J
JaneiroČlen
Přidáno před 14 let
Cestu za Karavany MK jsem absolvoval taky....a rovněž mám pocity spíš negativní.... vzhledem k tomu, že to měla být cesta napříč celou ČR, jsem samozřejmě maximum informací nejdříve posbíral telefonicky....i když časem jsem si připadal, že už trošku otravuji:o , a po získání potřebných info jsem se vydal na druhý konec matičky země. Střetnutí bylo ve smluvenou dobu a na smluveném místě až na nutnost malého připomenutí se, ze strany MK celkem v pohodě a jelo se za karavany.... Dal jsem se samozřejmě do podrobného prohlížení mnou vytypovaného vozu, i navíc proto, že jsem taky našel pár věcí, které na fotkách nebyly a nebyly ani zmíněny telefonicky. Už po cca nějakých 20 minutách byl cítit tak trošku tlak na to, že bych se tedy mohl konečně rozhodnout a nejlépe dát peníz na dřevo, jelikož vůz v takovém stavu určitě dlouho neuvidím...:x Rozum a zvláštní pocit, že bych se ve voze opravdu na cestách necítil dobře, nakonec zvítězily a chtěl jsem se tedy poohlédnout po jiných vozech, když už člověk vážil tu cestu, tak si případně vybrat něco jiného, ale zcela zřetelné nátlakové a "jakoby nechtěné" průpovídky pana MK se synem, že za chviličku už pojedeme něco vyřizovat, dávaly zcela jasně najevo, že prohlídka jakéhokoliv dalšího vozu by byla celkem v nepříjemném presu, což jsem raději odmítl a zabalil to (a to jsem byl ochotný hned vhodný vůz brát...). Takže celé to na mě působilo dojmem: Tady to auto máš a ber jej, spěcháme... Jet si takhle pro jízdní kolo, tak možná, ale v případě obytného auta, které je samozřejmě trošku o něčem jiném, trošku divný přístup. Samozřejmě je možné, že pan majitel měl na plánu něco důležitého, ale hold pokud se dám na podobné podnikání, asi musím počítat s tím, že mi sem zákazník nevletí jak na banány a nezavírá hned za sebou dveře...., tím spíš, když sem jede stovky kilometrů... Možná pro ty, kteří to mají k Plzni blízko, vhodný prostředek k pořízení nového vozu, pro nás z druhého konce republiky jen impuls ke zvážení, jestli stojí za to, tu štreku absolvovat....Naštěstí se podařila koupě jiná a dnes jsem jen rád, že jsem raději takovou "možnost" výběru vhodného auta, ve kterém bude člověk trávit možná dalších X let a Y času, odmítl....B) Mějte se. :_ j.
Jirka 34 + Monika 31 !c + Tomášek 0,4 :l
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 14 let
děkuju moc pane moc jsi mi pomohl, stejně se mi tříbí jen jedno auto a to stejně nikdy neměl:^
midlummidlumČlen
Přidáno před 14 let
Na koupi čehokoliv u pana Kováře nemusím být odborník,abych viděl i z detailu fotografie,že jeho způsob prodeje je - přivez šrot,vezmi štětec a natři,co vidíš,on už se nějaký blbec najde.A když si dovolí i blbec špitnout,že je to předražený,shnilý křáp,vyhodí ho mistr Kovář ze dvora.Má veliké štěstí ten pán,že zatím nenarazil na opravdového chlapa,který mu vysvětlí,že pohonné hmoty nejsou zadarmo a dělat si z lidí pr......el nejde donekonečna.Ale jistě se dočká.
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 14 let
Žebych? Ne jsem hodnej, radši dojedu do němec, tady stejně nic není a do podzima se něco najde.!o
midlummidlumČlen
Přidáno před 14 let

Citovat

Me2d napsal:

Žebych? Ne jsem hodnej, radši dojedu do němec, tady stejně nic není a do podzima se něco najde.!o

:^
T
TFeitČlen
Přidáno před 14 let
Jak je při prodeji vyvíjen nátlak, tak to vždy balím a odcházím středem.:) Jenom přidám svoji zkušenost z koupí karavanu od Zelenky- prohlížel jsem si ho přes hodinu. Půjčil mi k tomu přenosku, tak jsem si mohl lehnout pod karavan a důkladně prohlídnout podlahu, donesl štafle, takže i prohlídka střechy nebyl problém. Předvedl funkčnost ledničky, topení, čerpadel, postavil předstan atd. Vše v úplné pohodě a v klidu. Akorát, že Zelenka dováží jenom karavany, takže ty pro obytňák musíš někam jinam.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 35
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025