Me2dČlenPřidáno
před 14 letMáte někdo zkušenosti s prodejcem Milanem Kovářem MK karavany? Občas má dobrou nabídku.:x
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
Ahoj všem, také uvažuji koupit obytný přívěs a sleduji vše kolem a kolem. Může mi někdo poradit kde koupit bez větších rizik a problémů? Kde se tady v česku dá koupil slušnej přívěs ? Všem díky. Vašek.
zuzi777aČlenPřidáno
před 14 letCitovat
vkucera1 napsal:
Ahoj všem, také uvažuji koupit obytný přívěs a sleduji vše kolem a kolem. Může mi někdo poradit kde koupit bez větších rizik a problémů? Kde se tady v česku dá koupil slušnej přívěs ? Všem díky. Vašek.
Potom, co jsem projela různé bazary, tak pro mě přístupem vede p. Zelenka v Pečkách- tedy pokud chceš ojetý karavan. Ale těch solidních prodejců bude určitě víc. Hodně štěstí při shánění!
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
JirkacČlenPřidáno
před 14 letPana Zelenku taky doporučuji.
Velice solidní člověk.
Jirka
Jo,Jo, pro karavan jedině k Zelenkovi do Peček:):)
janiskaravanyČlenPřidáno
před 14 letO jaky karavan mate zajem??? B)
MB Sprinter 211cdi Black Edition
:_ truhlářská práce...take přestavby karavanu i obytných vozu :_
Náhradní díly pro karavany...
http://caravancz....
Jānis!lMarcela a T&M a O&A !Mwww.sidecarcermak.cz!M
Díky vše a ještě se chci zeptat zda někdo nemá zkušenost s bazarem Burimex Trubín u Berouna? Nabízí karavany z anglie. Vašek K.
Upravil vkucera1 dne 21.02.2012 11:27,
před 14 let
Me2dČlenPřidáno
před 14 letBurimex je ok, pár lidí tu od nich karavan má a jsou spokojeni:_
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
Me2dČlenPřidáno
před 14 letDíky moc já myslel, že se nedočkám odpovědi, to mi stačí, když přijedu se starou T3 a tak asi nepodpořím jeho žhavost prodat:he Mobile.de sleduju denně ale zatím taky nic co bych potřeboval, mám dost času, díky:^
remeksonČlenPřidáno
před 14 letMožná že T3 je v pohodě. Já přijel Twingem :) Ale jak říkám, možná to byla jen moje zkušenost. Jeď se tam kouknout, máš to kousek. Má tam docela výběr a já nekoukal po ničem jiném než po Hymeru B 544, alkovnu jsem nechtěl.
Cestu za Karavany MK jsem absolvoval taky....a rovněž mám pocity spíš negativní.... vzhledem k tomu, že to měla být cesta napříč celou ČR, jsem samozřejmě maximum informací nejdříve posbíral telefonicky....i když časem jsem si připadal, že už trošku otravuji:o , a po získání potřebných info jsem se vydal na druhý konec matičky země. Střetnutí bylo ve smluvenou dobu a na smluveném místě až na nutnost malého připomenutí se, ze strany MK celkem v pohodě a jelo se za karavany.... Dal jsem se samozřejmě do podrobného prohlížení mnou vytypovaného vozu, i navíc proto, že jsem taky našel pár věcí, které na fotkách nebyly a nebyly ani zmíněny telefonicky. Už po cca nějakých 20 minutách byl cítit tak trošku tlak na to, že bych se tedy mohl konečně rozhodnout a nejlépe dát peníz na dřevo, jelikož vůz v takovém stavu určitě dlouho neuvidím...:x Rozum a zvláštní pocit, že bych se ve voze opravdu na cestách necítil dobře, nakonec zvítězily a chtěl jsem se tedy poohlédnout po jiných vozech, když už člověk vážil tu cestu, tak si případně vybrat něco jiného, ale zcela zřetelné nátlakové a "jakoby nechtěné" průpovídky pana MK se synem, že za chviličku už pojedeme něco vyřizovat, dávaly zcela jasně najevo, že prohlídka jakéhokoliv dalšího vozu by byla celkem v nepříjemném presu, což jsem raději odmítl a zabalil to (a to jsem byl ochotný hned vhodný vůz brát...). Takže celé to na mě působilo dojmem: Tady to auto máš a ber jej, spěcháme... Jet si takhle pro jízdní kolo, tak možná, ale v případě obytného auta, které je samozřejmě trošku o něčem jiném, trošku divný přístup. Samozřejmě je možné, že pan majitel měl na plánu něco důležitého, ale hold pokud se dám na podobné podnikání, asi musím počítat s tím, že mi sem zákazník nevletí jak na banány a nezavírá hned za sebou dveře...., tím spíš, když sem jede stovky kilometrů... Možná pro ty, kteří to mají k Plzni blízko, vhodný prostředek k pořízení nového vozu, pro nás z druhého konce republiky jen impuls ke zvážení, jestli stojí za to, tu štreku absolvovat....Naštěstí se podařila koupě jiná a dnes jsem jen rád, že jsem raději takovou "možnost" výběru vhodného auta, ve kterém bude člověk trávit možná dalších X let a Y času, odmítl....B) Mějte se. :_ j.
Jirka 34 + Monika 31 !c + Tomášek 0,4 :l
Me2dČlenPřidáno
před 14 letděkuju moc pane moc jsi mi pomohl, stejně se mi tříbí jen jedno auto a to stejně nikdy neměl:^
midlumČlenPřidáno
před 14 letNa koupi čehokoliv u pana Kováře nemusím být odborník,abych viděl i z detailu fotografie,že jeho způsob prodeje je - přivez šrot,vezmi štětec a natři,co vidíš,on už se nějaký blbec najde.A když si dovolí i blbec špitnout,že je to předražený,shnilý křáp,vyhodí ho mistr Kovář ze dvora.Má veliké štěstí ten pán,že zatím nenarazil na opravdového chlapa,který mu vysvětlí,že pohonné hmoty nejsou zadarmo a dělat si z lidí pr......el nejde donekonečna.Ale jistě se dočká.
Me2dČlenPřidáno
před 14 letŽebych? Ne jsem hodnej, radši dojedu do němec, tady stejně nic není a do podzima se něco najde.!o
Jak je při prodeji vyvíjen nátlak, tak to vždy balím a odcházím středem.:) Jenom přidám svoji zkušenost z koupí karavanu od Zelenky- prohlížel jsem si ho přes hodinu. Půjčil mi k tomu přenosku, tak jsem si mohl lehnout pod karavan a důkladně prohlídnout podlahu, donesl štafle, takže i prohlídka střechy nebyl problém. Předvedl funkčnost ledničky, topení, čerpadel, postavil předstan atd. Vše v úplné pohodě a v klidu. Akorát, že Zelenka dováží jenom karavany, takže ty pro obytňák musíš někam jinam.