Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

Solden

Poslední aktualizace před 5 let
M
mariaČlen
Přidáno před 7 let
děkuji pánové za info. Navnadil jsem rodinu na Aqua Dome. Děti mi ještě do wellnessů nepustí. Nejsem ale zvyklý, resp. ještě nikdy jsem nepoužil skibus. Mám z toho trošku strach, být závislý na někom.

Patrně bude v tomto termínu nutná rezervace,
upmanupmanČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj, prosim o info, jak to vypada ted ve 2018 - chteli jsme na Kitzbuehl ale pocasi stoji za prd a tak musime trosku vic dolu.

Jak je to s toy mytnou branou? Resp. je zpoplatnen vyjezd nahoru a jaka je to cesta? Pojedeme na Svatky od 21.12. tak by tam mohl byt klid. Hlavne at je to free a klidne stani, slunicko bomba. Jedine, co nas bude trapit, je LPG a voda :)

Dik za rady a zdravim
upman
Sport freaks family, havlicekpetr.cz, Dethleffs Globebus i 11 2010, ročně +100 dní v průměru na cestách, free camping rulez
V
vladkamarekČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj v Sölden jsme byli 17.-18.11. před sezónou to bylo bez problémů a stálo zde cca deset obytek. Je to parkoviště po průjezdu tunelem vlevo u vleku (46.9211186, 10.9484335) výjezd do výšky 2800m, dole mýtná brána se skipasem zdarma (přes noc uzavřená) Doporučuji zjistit si počasí na další dny a v případě velkého přívalu sněhu (kalamity) bych raději sjel dolů. Výjezd je cca 45 minut po dobré cestě, kde jezdí také autobusy sklon 13%. Tunelem kterým budeš projíždět je nejvýše položený tunel pro auta v Evropě.
upmanupmanČlen
Přidáno před 5 let
Dik moc - husty, musim se tam mrknout, kazdopadne spise to vidim ted na Italii, Sulden, kvuli pocasi. Jo a moc diky za supwr google mapy, fakt tleskam, perfektne zpracovane.
Sport freaks family, havlicekpetr.cz, Dethleffs Globebus i 11 2010, ročně +100 dní v průměru na cestách, free camping rulez
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Pipina, Jarda a Iveta, dethleffs, tomasbok, Dasa a Jirka, Viktor, xturer, maria, Dudla, klappe, upman, vladkamarek
Mediální partner


hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 12
Členové online 0

Celkem členů: 15,972
Nejnovější člen: Roman1973
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,531,794 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.17628 sekund | Průměrně za: 0.17628 (0) sekund | Dotazy: 54 | Použitá paměť: 1.68MB/2MB