Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

možnost vybudování stellplatzu v Brně

Poslední aktualizace před 6 let
M
mara1113Člen
Přidáno před 6 let
...taky poslaný všechny + ...
dlesekdlesekČlen
Přidáno před 6 let
Brňáci snažte se , je to na vás . Rád bych hlasoval pro ,ale nejsem z Brna .
Slávek + Jára
M
mariaČlen
Přidáno před 6 let
taky jsem se chystal hlasovat, ale trošku mě v nadšení zabrzdilo úvodní: zadejte číslo OP, datum narození a souhlas se zpracováním osobních údajů.
W
WronciČlen
Přidáno před 6 let
I já jsem chtěl napsat, že chci stellplatz. No a když jsem teda jako rozený Brňák zadal číslo OP , tak mě zchladila zpráva, jakožto neBrňáka, že nemohu hlasovat. Bydlel jsem v Brně , narodil jsem se tam, akorát jsem se před 7 lety odstěhoval do první vesnice vedle Brna, kam pro zajímavost jezdí městská hromadná doprava.
No máme obytky , ale hlasovat nemůžeme , zajímavé.
Ať žije demokracie!
JozaJozaČlen
Přidáno před 6 let
hlasy od emigrantů nechtějí .... dopadl jsem stejně
ErvinErvinČlen
Přidáno před 6 let
Stejný problém .celý život na Úvoze teď na priglu a taky nesmím !!!
Manželka Hana , vnuk Daneček 3r.
JozaJozaČlen
Přidáno před 6 let
sebrali nám občanství ze štatlu .... budeme demonstrovat

pravdou je, že jestli o tomto budou mít právo hlasovat jenom občané Brna, tak to bude propadák,
protože Brňáci tam nejspíš bydlet nebudou a tak nemají tu správnou motivaci
mekiemekieČlen
Přidáno před 6 let
Je to tak. Bydlím kousek od Brna, pracuju v Brně, ale hlasovat nemůžu. Obyvatelé Brna nemají důvod chtít stellplatz. Ten přece bude sloužit návštěvníkům. Nemá to logiku.
mirek a hana, VW t5, samodomo vestavba druhá v pořadí
P
petrwogtNováček
Přidáno před 6 let
Nazdar.
I mně bylo zakázané hlasování,jen proto že bydlím 13km od centra Brna.Narozen v Brně a 40 let na Jánské je to špatně postavené
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 6 let
To je prostě BR NO.
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
M
mariaČlen
Přidáno před 6 let
ono se to snadno kritizuje, ale nedá mi to.

Hlasovat mohou pouze ti, co mají trvalý pobyt na území Brna. Těm je to samozřejmě na prd. Leda by v rámci solidarity s kolegy karavanisty odjinud hlasovali. Je to na druhou stranu logické, protože se jedná o brněnské peníze, měli by o tom rozhodovat místní.

Když jsem si přečetl popis projektu, zmiňuje se tam o návštěvnících Brna, většinou důchodcích ( nepamatuji si přesné znění ). V tuzemském překladu důchodce - člověk, kterému umožníme zadarmo nebo za symbolický poplatek pobyt v Brně. Vnímáme ho jako finančně slabého. Přesvědčit tedy někoho, jak se to vyplatí je tady mít....

A potom ještě možná strach z jiných kočovníků....

Ale to místo je naprosto nevyužité a nemyslím si, že by někomu v brzké době chybělo. Jde tam jen a jen o peníze. Pokud by se našel někdo, kdo to rozjede za svoje, dostal by to od města třeba za symbolický nájem.

Toto řešení mi připadá poněkud nešťastné.
R
reginČlen
Přidáno před 6 let
Hlasovani je ukonceno, nezbyva nez podekovat za vsech 120 kladnych hlasu udelenych tomuto projektu. Takze diky vsem za podporu!

Uz jsem to psal na zacatku, tak jen shrnu:

Souhlasim s nazory, ze zarazeni projektu stellplatzu do souteze tohoto typu nedava moc smysl (viz predchozi prispevek od maria). Proto nez jsem projekt prihlasil na zacatku roku, sel jsem na verejne zasedani poptat se primo organizatoru, jestli se ucastnit, nebo ne. Jejich reakce byla kladna, proto jsem projekt nakonec vytvoril.

Muj hlavni cil byl splnen - aby se projekt dostal do finale, plakaty visely na namesti, lidi si neceho takoveho vsimli, rozsirili si obzory a idealne zacali o tom tematu mluvit. Pokud to nekolik z nich motivovalo zacit se o karavaning v jakekoliv forme zajimat, tak to ucel splnilo. Brno udelalo karavaningu neplacenou reklamu - ja jsem spokojen. :)
1jgs - Milan1jgs - MilanČlen
Přidáno před 6 let
Regine, za mě velký dík. Dostal jsi tu myšlenku do diskuze. To stačí. Je jasné, že brnaci uprednostni projekt, který přímo jim přinese užitek. To parkování pro karavany není. Ale jak píšeš, mluvilo se o tom. Třeba se nejaky radní zamysli. Vznik a existence takového místa ve Svitavách mi dává naději. Velké díky. Milan
Milan :_
__________________________________
Všude dobře, :x tak co doma :^ ???!!!
VFVFČlen
Přidáno před 6 let
Za mně taky palec nahoru, snažil ses, pro budoucnost určitě velké plus. Ale musím říct, že mně ty výsledky dost překvapily. Když si vezmu, co tam bylo za projekty, tak z mého pohledu dost takových blbůstek až kravin, ne že bych chtěl někoho urazit. Tohle bych asi jako místní nevyužil, ale plastiku na dětském hřišti v jiné městské části určitě taky ne.. A hlavně - ty negativní hlasy. Proč? Zrovna v tom místě to nikomu nemohlo vadit. A z pohledu města by aspoň nebyli návštěvníci města nucení vylévat kazety do kanálu před sámoškou.. Z mého pohledu by vzniklo něco nového, užitečného . Asi to měli jiní víc ošefovaný, jako když někeří moji kolegové v práci sháněli hlasy pro své děti do nějakých anket..
Ještě se zeptám k rozpočtu. Neviděl jsem nikde položku právě na z mého pohledu to podsatné - dobíjení, voda, výlevka, kanalizace. S tím se nepočítalo - aspoň v první fázi - nebo jsem se špatně díval?
mekiemekieČlen
Přidáno před 6 let
Přemluvil jsem dvě kolegyně v práci, aby hlasovaly ano, když já nemohu. To, že brňáci nemají důvod hlasovat pro bylo vcelku jasné, ale taky mne překvapily ty mínusové body. Vysvětlení je asi jednoduché. Každý měl k dispozici pět plusových a dvě minusová hlasování. Takže ti, kteří chtěli prosadit svůj zájem dali minus projektům, které by je mohly ohrozit, jinak si to nedokážu vysvětlit. Nebo proti hlasovali lidé z bezprostředního okolí plánovaného místa. Bohužel fobie z cizích lidí jsou stále na pořadu dne, jinak by Okamura nenachytal na neexistující utečence tolik příznivců.
mirek a hana, VW t5, samodomo vestavba druhá v pořadí
Upravil mekie dne 24.11.2017 08:35, před 6 let
VFVFČlen
Přidáno před 6 let
K dispozici bylo pět hlasů pro a jeden proti. Ale jednomu konkrétnímu projektu šlo dát jenom dva. Ty další tři jenom na nějaký další projekt. Pokud bys chtěl. Mě víc jak dva dát nešlo, ani po dalším přihlášení. Možná jsem dělal něco blbě.
R
reginČlen
Přidáno před 6 let
VF:
Limit rozpoctu na jeden projekt byl dva miliony korun. Pri uvazovanem natazeni elektriny, vybudovani kanalizace a dalsich veci by ta vysledna castka vystrelila daleko vic nahoru. Chtel jsem zacit jednoduchym stanim s tim, ze kdyby se to chytlo, dalo by se pak s predstaviteli mesta diskutovat dal. Po zverejneni projektu me jeste i napadlo, ze by se muselo opravit znaceni - vodorovne, svisle (nevim, do jake miry) - musel by tam nejspis byt odbocovaci pruh. To by udelalo dalsi investice navic. Ale nikdo se nad tim doted nepozastavil... :)
Trosku byl i fail, ze mi bylo receno, ze na promo video je jen 30 sekund, takze jsem informaci nahustil tak, ze nakonec mozna nebyla dost citelna pro vsechny. A po zverejneni vsech videi jsem videl, ze nektera maji i pres minutu. :/
Konecne, co jsem pochopil z komentaru mestskych odboru, byly by tam dalsi limitace apod. - viz:
"Vzhledem k vedení komunikace I/42 je záměr proveditelný pouze jako stavba dočasná do doby realizace VMO. " a
"Záměr se nachází v lokalitě dotčené “Realizací protipovodňových opatření města Brna – etapa VII a VIII“. Projekt protipovodňových opatření se nachází ve fázi zpracování projektové dokumentace. V případě realizace záměru je třeba řešit v koordinace s Odborem VLHZ jako nositelem projektu protipovodňových opatření. "

mekie:
Ja daval minusove body tem projektum, kde jsem si nepredstavil zadny (nebo minimalni) uzitek pro obcany Brna. A to mozna videlo dost hlasujicich v tom mem. Takze bych za tim nevidel zadnou propagandu, ale vesmes racionalni uvazovani... Skoda, kdyby meli lidi moznost a prostredky vycestovat a videt, jak je to ve svete, divali by se na projekt jinak. Ale chapu, ze vetsina je ponorena do kazdodennich problemu a nevidi treba o tech nekolik kroku dopredu. Spolecnost na to neni (aspon teda v Brna, jak se prokazalo) pripravena. Chapu a rozumim tomu...
M
mariaČlen
Přidáno před 6 let
nezlob se na mne, ale po tomto vysvětlení už nevidím vůbec žádný praktický smysl tohoto "projektu" krom upozornění neznalých ( kterým je to stejně jedno ), že něco takového existuje.

Bez vody, odpadu ( navíc přímo u řeky ) a dalších vymožeností. Teď navíc to dopravní značení atd.

Tak jak to popisuješ, to už slouží dávno bez jakéhokoli projektu a dotací. Prostě si tam najedeš a stojíš. Častokrát i s chráněním příslušníky PČR, kteří se tam občas zašijí a možná měří.

Takže stačí zadat např. do park4night a je to.

PS. Není to úplně přesné, nějakou dobu se tam nedalo najet přes zátarasy.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 12
Členové online 0

Celkem členů: 15,967
Nejnovější člen: PetrHermi
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,436,789 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.23708 sekund | Průměrně za: 0.23708 (0) sekund | Dotazy: 117 | Použitá paměť: 2.13MB/4MB