Citovat
Rudy napsal:
Omlouvám se za OT ale snad ta informace příjde vhod i příznivcům domácích zásob. V pondělní MF Dnes vychází na pokračování kuchařka lokálních jídel. Minulý týden Chorvatsko, zítra Řecko, pak Itálie, Francie, Španělsko...
Pro případ že byste doma zapoměli otvírák na konzervy... !)
Fakt ale nic ve zlým :D :_
Citovat
JiPe Highlanders napsal:
A to by byla Rudy velka skoda. Zapomenuty otvirak nas moc pobavil, nehlede k tomu, ze to beres s nadhledem a dokazes take predat cenne cestovatelske rady.
Jinak pro pana kolegu Vondracka, tvoje papricky budou asi moc fajn, rad bych nekde mimo tropicke oblasti tento recept ze sklenice ochutnal. Ja je na recept meho jugo kamarada delam v jiznich krajich na grilu a taky moc guuuut. Jen tam davam misto koreni byliny a pojidame s tamnim pecivem. A veprove plecko neni podminkou. :_
Citovat
JiPe Highlanders napsal:
To vondracek:
Úcta ke stáří mi nedovoluje jakkoliv tvoje chápání zpochybnit a případnou nervozitu kritizovat. Jen jsem chtěl přihodit jinou variantu tvého receptu.
Jestli si plněné papriky třeba při domácí grilovačce někdo sní všechny nebo si část zavaří na cesty je na něm. V podstatě zavařit se dá
téměř všechno, takže recept na pokrm, který neprošel troubou či vařičem, ale třeba grilem , zde nemusí být tak úplně mimo.
Krásný letní den i tobě a ať víčka klapají :_
Citovat
petr a jarka napsal:
Také zavařuji nebo zamražuji jídlo na delší cesty a !tráda. Maso všeho druhu, zeleninu, knedlíky apod. Máme velkou lednici s extra mrazákem a tak se tam vejde vše mimo zavař.sklenic. Na kratší cesty-víkendy navařím jídlo, žádné zdržování a jen už ohříváme. Některé recepty z vlákna budu letos dělat .No a Mekáč burger:opro nás tedy ne:( ale každý má jiné chutě.:_Jarka