Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

Polsko Balt

Poslední aktualizace před 6 let
klidasklidasNováček
Přidáno před 6 let
Ahoj přátelé vím že je ještě brzo . na jaře se chystáme se ženou projet severní část Polska kolem Baltu . Byl bych rád kdyby mi někdo mohl poradit zajímavá místa na co si dát pozor kde se dá v pohodě přenocovat atd... Diky za případné info Pavel :)
mekiemekieČlen
Přidáno před 6 let
Před pár lety jsme projeli celé pobřeží od Svinoústí až na Hel a dál po Gdaňsk. Spát se dá bez problémů prakticky všude. Pěkné je ve Woliňském národním parku, Slowinském národním parku, na Lebském jezeře, Lacká duna, moc se nám líbílo v Surfkampu na jezeře Gardno,městečko Mrzezyno, město Kolobrzeg, muzeum jantaru a motýli v městečku Jaroslawiec, nejstarší dřevěný jeřáb v Gdaňsku, je toho tam plno. Pro polské turisty jsou velkou vášní majáky - projet a vystoupat všechny majáky na baltském pobřeží - to mi připadalo skoro jako posedlost. Zkrátka pokud chceš najít něco zajímavého, tak najdeš. Možná to není tak turisticky atraktivní, jako jiné země, ale nám se tam moc líbílo. A rybiček jsme snědli víc, než na jihu.
mirek a hana, VW t5, samodomo vestavba druhá v pořadí
bydlikemevropoubydlikemevropouČlen
Přidáno před 6 let
Zdravíme, nevím kolik máš na cestu času, ale my vloni v létě dokončili cestu putování podél pobřeží Polska a mohu doporučit jet nahoru podél slovenských hranic Karpaty a Nowy Sad, Sanok, Zamošč, Chem, Bialystok jako na Litvu a v Suwalki uhnout už k Baltu. Tam se napojit na moře a putovat podél pobřeží. Parádní cesta. Rozhodně nevynechejte Gdaňsk. Dolů můžete jet rovnou buď podél Visly nebo až ze Swinoujšcie, ale nám přišla hezčí cesta podél Visly. Nemineš aspoň Toruň a spoustu památek. Polsko je nádherné a i v létě můžeš stát bez problémů, téměř kde se ti to bude líbit. Kolega výš má pravdu, majáky mají ve velké oblibě a jsou krásné. Pokud budeš putovat podél pobřeží, je dobré si z tabule ofotit mapku nebo jí získat v infocentru a jet od majáku k majáku.... ( dají se minout). Nemá cenu si kupovat jídlo na cestu, v Polsku ho koupíš levněji. Pokud by jste chtěli, na stránkách má Zdenda parkovací karty s fotkou místa, popisem a GPS polohou. Třeba by se Vám nějaké stání hodilo. Jinak jsme na imejlu.

Krásnou cestu Polskem Bobeška
Bobeška + Zdenda + Flíček Dethleffsíček :_
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: klidas, mekie, bydlikemevropou
Mediální partner

odak.cz

hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 15
Členové online 1
Fun

Celkem členů: 15,972
Nejnovější člen: Roman1973
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,505,340 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.09186 sekund | Průměrně za: 0.09186 (0) sekund | Dotazy: 48 | Použitá paměť: 1.62MB/2MB