Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

Pozdrav od nováčka

Poslední aktualizace před 7 let
D
DoTNováček
Přidáno před 7 let
Zdravím všechny,

jmenuji se Karel a slyším na Káju. Táhne mi na 40.

Rád poslouchám a vstřebávám informace. Navštěvuji pár odborných internetových fór a jsem z nich zvyklý na rázné udržován pořádku. Možná proto toho moc virtuálně nenakecám.

Sem mě dovedla zvědavost a určitý stupeň pohodlnosti. Řekněme, že bydlení ve stanu už mě přešlo a začínám pokukovat po trochu pohodlnějším cestovním obydlí. S karavany mám zatím jedinou zkušenost - vídám v nich bydlet lidi na závodech, kterých se také účastním a to mě nahlodává k tomu, že bych si něco takového taky pořídil. Trochu problém je to, že využití by bylo jen párkrát do roka a tak tento nápad doma obdržel nálepku - "počkej až vyrostou děti nebo až nebude hypotéka". Druhý problém je totální neznalost problematiky karavanů. Na nový finance nejsou a starší levný nedokážu prokouknout.

S plánem zúčastnit se závodů v srpnu vyvstala zase myšlenka karavanu. Budu tam sám, zbytek rodiny se bude bavit na chatě u rodičů a já začal po známých shánět karavánek, který by utáhlo Clio a já se do něj vešel. Velmi rychle jsem se virtuálně skamarádil s řadou malých lehkých Poláků. Jenže všichni rybáři v okolí, kteří měli tento karavánek a i by mi ho půjčili za symbolickou částku, láhev něčeho dobrého nebo basu dvanáctky z Plzně, už ho prodali a koupili něco jiného, velkého, krásného či úžasného, co už z ruky nedají. Naprosto je chápu. Karavan s postelí, pár původními skříňkami a aspoň trochu vodotěsný je něco jiného než pojízdný domek s veškerým komfortem. A to mám vpodstatě jen pár požadavků. Aby do karavanu neteklo, měl technickou a dalo s s ním bezpečně dojet na místo určení a zpět. Komfort netřeba.

A tak jsem tady s plánem sbírat informace, shromažďovat nápady a časem je použít v případě, že mi spadne do klína za nějaké pěkné peníze karavan, který si bude chtít stát členem domácnosti jako všechny ostatní užitečné věci které máme. A když už si jednou něco pořídíme, tak se o to náležitě staráme. Přeci jen nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit plýtvat penězi na vlastní blbost.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: DoT
Mediální partner

odak.cz

hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 12
Členové online 1
Martin Ji

Celkem členů: 15,970
Nejnovější člen: paveljurik
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,438,940 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.11566 sekund | Průměrně za: 0.11566 (0) sekund | Dotazy: 38 | Použitá paměť: 1.53MB/2MB