Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Pozor při cestě přes Srbsko !

Poslední aktualizace před 2 roky
TivatTivatČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

Chlapi_sobe napsal:

Promin ale pises, ze jste spali v aute a nejak si nedovedu predstavit ze mi nekdo v noci vytrhava 15 sroubu jenom ze stredoveho dilu kryti motoru a me to ani nevzbudi ? A to ten konektor je pod pravym dilem. No asi mate oba tvrde spani.

Ps: ten nerez by byl urcite lepsi

Přesně tak, vytáhnout konektor je maličkost a určitě mě těžko vzbudí, ale trhat nebo jinak odmontovávat kryt by mě vzbudilo. A jsem si jist, že by to ksindl neriskoval, trvá to moc dlouho a riziko je veliké, přitom stačí podívat se po parkovišti a najít si jinýho hejla...
P
PepekČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

fun napsal:

Fotky jsou tam! Napadlo mě přidat čidlo alarmu někde na podvozek.

Já,jsem asi slepej ale ty fotky nevidím a nevím kde je tam! :)
TivatTivatČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

Pepek napsal:

Citovat

fun napsal:

Fotky jsou tam! Napadlo mě přidat čidlo alarmu někde na podvozek.

O dvě stránky nazpět, u autorů Dáša a jirka...
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 8 let

Citovat

Pepek napsal:

Klikni zde: https://www.carav...ost_256839
Fun
Smile 😊
Kofa72Kofa72Nováček
Přidáno před 8 let
Toho šmejda z fotek znám. Postříkal mi loni cestou do Řecka brzdu nějako sračkou, kterou si schovával ve spreji v ponožce. Málem sem toho idiota přejel. Bylo to za Mekáčem u Velika Plana.
Knaus 450
J
JiPe HighlandersČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

Tivat napsal:

Citovat

Chlapi_sobe napsal:

Promin ale pises, ze jste spali v aute a nejak si nedovedu predstavit ze mi nekdo v noci vytrhava 15 sroubu jenom ze stredoveho dilu kryti motoru a me to ani nevzbudi ? A to ten konektor je pod pravym dilem. No asi mate oba tvrde spani.

Ps: ten nerez by byl urcite lepsi

Přesně tak, vytáhnout konektor je maličkost a určitě mě těžko vzbudí, ale trhat nebo jinak odmontovávat kryt by mě vzbudilo. A jsem si jist, že by to ksindl neriskoval, trvá to moc dlouho a riziko je veliké, přitom stačí podívat se po parkovišti a najít si jinýho hejla...

Neni to nic neuveritelnyho. Pred lety jsme absolvovali
prejezd k trajektu cca 1000 km v tahu. Kdyz jsme dorazili do pristavu otevreli jsme stresni okna a sli spat. Pak prisla velka bourka, blesky a hromy a vzbudilo nas az kdyz jsme byli uplne mokri. Kdyby nam nekdo na aute delal cokoliv, nic msme neslyseli.

.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
H
hugo 007Člen
Přidáno před 8 let

Citovat

Kofa72 napsal:

Toho šmejda z fotek znám. Postříkal mi loni cestou do Řecka brzdu nějako sračkou, kterou si schovával ve spreji v ponožce. Málem sem toho idiota přejel. Bylo to za Mekáčem u Velika Plana.

No a je to venku, pupkáči mají velký rozsah triků, to bysme museli jezdit s tankama.
Nakonec jsem si uvědomil, že se na ně ani nemůžeme zlobit, takoví lidé jsou všude i u nás.
Akorát je smutné, že srbští uplacení policisté nebo politici- nějak mi to splývá, jim to dlouhodobě tolerují
TivatTivatČlen
Přidáno před 8 let
Ono je to těžké, oni "dělají jen svou práci"...pomáhají motoristům na cestě v nouzi...
to by museli chytit toho šmejda co tě poškodí auto při činu a ještě mu prokázat úmysl...
A jestli na to mají v noci makáče, kterej se tam přes den už neukáže, nic neriskují...pěkně to mají vymyšlené
Dasa a JirkaDasa a JirkaČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj,
Ono je něco jiného absolvoval 700 km po Německu a něco jiného po balkánských silnicích podobných naší D1. Pak spíš, že nevíš co se děje. A vytrhnout kus plastu z plastu opravdu nezaznamenáš.
Jirka
Jirka, Dáša a Klaudie, minipes Týna
J
JiPe HighlandersČlen
Přidáno před 8 let
Oběti těchto srbských lupičů nejsou jen naši karavanysti. Hodně se o tom píše i na německých forech.
Triků mají více a nemusí se to stát zdaleka stát jen v noci. Stačí třeba na chvíli zastavit ve dne a
šmejd vám nastříká olej na brzdový kotouč . Následuje drahá oprava u něj v garáži.
Třeba výměnu poloosy za "novou", kterou samozřejmě není třeba měnit, udělají následovně. Vymontují,
odvezou pryč aby jako měli vzorek sebou do prodejny ND. Někde jí trochu očistí, nastříkají černým sprejem a přivezou jako novou,
s tím, že starou tam museli nechat výměným způsobem.
Němečtí kolegové píší i o jihoamerických šmejdech působících podobným způsobem ve Španělsku nebo
gengy ve Švédsku, kteřé jsou z pobaltských republik.
No nejaktuálnější je pro nás asi právě to Srbsko, takže být ve střehu ve dne v noci a obzvlášt mezi Bělehradem a Nišem
snad ani nezastavovat.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
JozaJozaČlen
Přidáno před 8 let
včera jsem byl s autem na montážní jámě, tak jsem zkusil zespodu dostat ruku nahoru ke konektoru čerpadla ... a nedostal jsem se tam z žádné strany - docela by mě zajímalo, kde to odpojují. jo ustřihnout by to šlo, ale odpojit jsem to zespodu nedokázal.
P
PepekČlen
Přidáno před 8 let
Jozo a co máš za motor?2.3 nebo 2.2?
JozaJozaČlen
Přidáno před 8 let
2,3 - prostě jsou to kluci šikovní ........
KlikosKlikosČlen
Přidáno před 8 let
Možná by nebylo špatné opatření dát před to čidlo a potažmo i do motoru systém proti kunám, který dává silný výboj při dotyku = ten padouch tam určitě sahá po tmě a když dostane pořadnou "šupu", tak si myslím, že by ho to pěkně vylekalo... Fofr jakým by lezl z pod auta bych chtěl vidět - takové zařízení proti kunám stojí cca 5 tisíc a rázem by to bylo 2v1 - proti kunám i proti chmatákům v Srbsku. O tom zařízení psali nedávno v časopise CCC, možná to časem bude za levnějí peníze... Kuny mají ty naše nové auta hodně v oblibě...
TivatTivatČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

Joza napsal:

včera jsem byl s autem na montážní jámě, tak jsem zkusil zespodu dostat ruku nahoru ke konektoru čerpadla ... a nedostal jsem se tam z žádné strany - docela by mě zajímalo, kde to odpojují. jo ustřihnout by to šlo, ale odpojit jsem to zespodu nedokázal.

I při své velké postavě, když se na zahradě nasoukám pod auto k levému kolu, bez problémů sáhnu přes olejový filtr nahoru k čerpadlu a konektor vytáhnu...
Plastový kryt by to měl vyřešit, pak už nevím, kudy by to šlo.
copycopyČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

Klikos napsal:

ten padouch tam určitě sahá po tmě a když dostane pořadnou "šupu", tak si myslím, že by ho to pěkně vylekalo... Fofr jakým by lezl z pod auta bych chtěl vidět

len aby ho to príliš nevytočilo - aby nechcel dať potom on príučku zase tebe
M
martinnnNováček
Přidáno před 8 let

Citovat

Dasa a Jirka napsal:

Ahoj,
tak už také patřím do skupiny, kterou podojili v Srbsku. Při návratu z Řecka jsme přespali asi 50 km před Bělehradem. Ráno se probudím a nejde natočit auto (Fiat). Uklízeč plochy jestli nepotřebuji pomoc. Byl jsem v časové tísni, tak jsem souhlasil. Byli tam za minutu. Asi čekali, až se probudíme. Odtáhli nás do servisu na diagnostiku. Srdce motoru kaput. Tak okomentovali závadu na řídící jednotce. A že je drahá a že stojí 1200 Eur, ale že ji umí opravit. Tušil jsem TUNEL. Ale co dělat, když je jednotka vymontovaná a odvezená ? Po komunikaci se servisákem z Fiatu jsem "opravu" usmlouval na 400 Eur. Moje chyba..
Celý to mají dopodrobna sehraný. Od uklízeče, po odtah a záznamu na řídící jednotce(asi vytáhnutí kabelu od čerpadla). Nic jsem ráno nenašel. A pak, když vymontují řídící jednotku, tak jste jejich. A ještě se tváří, jak vám chtějí pomoci v nouzi. Nafotil jsem si servis, odtahovku i BOSE, přiložím foto.
Takže odvolávám co jsem zrovna v toto vláknu prezentoval, jak je v Srbsku bezpečně.
Jirka

Tak jsem taky ryba tyhle me nefingovali tez poruchu u mcdonalds velika plana srbsko 17.6.2018 stala 750e krasna nedelni cena
TivatTivatČlen
Přidáno před 8 let
A kdy to bylo, ve dne nebo přes noc? A co?
Prosím trochu víc podrobností, které by ostatním mohly pomoci.
My na tom Mekáči parkujeme pravidelně už asi 6 let, samozřejmě kvůli přestávce, a hlavně děti kvůli internetu, ale vždycky přes den. Asi jsme pro ně s Mecedesem Viano nebyli zajímaví, ale stejně se snažím dát auto, abych na něj viděl. A vloni sem si všimnul, že se tam motají dva divný týpci s nějakýma kbelíkama. Vyrazil jsem k autu protože jsem něco zapomněl a asi sem je překvapil a tak se překotně snažili vnutit mi umytí okna. To jsem důrazně odmítnul, na myče oken se mi zdáli chlapci dost starý a plešatý...
Tak že se flákají po parkovišti, tipujou, koho sejmout a maskujou to jako mytí oken....
M
martinnnNováček
Přidáno před 8 let
OKA 17.6.2018 Jsem zhruba okolo 22 dorazil pred mcdonalds ve velika plana srbsko dal jsem nekolik pivek a sel spat cca o pulnoci benzinka ,mekac a vse okolo uplne prazdne .Takhle to neznam jezdil jsem vzdy v srpnu a vsude turci.V noci si pamatuju ze zastavilo nekolik busu a jinak nic.okolo 7 rano vstavacka kafco auto toci ale nestartuje a za mnou stoji odtahovka renalut master zlluta ze servisu kometa a hned pribiha ze pomuze ja rikam ze pohoda dalsi 1-2hodky se vrtam v aute /dukato 2,8jtd/zkousim start sprej ........ a nic rikam teda oka jedem k tobe prej 4km bylo to vic odtah a diagnostika zdrama slibuje.nakonec 100e.a nova jednotka 650e .nevim jak to delaj ale proste poskodi nejak jednotku motoru byla s nima fer domluva me prislo .ale dneska kouknu sem a jsou to ty sami co jsou na 3
strane.netekla nafta a furt chteli menit vysokotlake cerpadlo ktere ale jsem mel 2000 pred novea v z zaruce e.takz jsem byl podelanej si myslim
TivatTivatČlen
Přidáno před 8 let
To že jste tam byli sami a nikde tradičně západní turci, jedoucí za příbuznými na prázdniny má jednoduché vysvětlení. 14.6. končil letos Ramadán a na to navazuje Bajrám, což je několik dnů oslav konce Ramadánu, pro ně něco jako naše Vánoce. Tak že to se necestuje nikdy...
Konektor k čerpadlu si kontroloval?
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 28
Členové online 0

Celkem členů: 16,808
Nejnovější člen: JiriB
TOPlist

Copyright © 2026