@ Copy
Pokud si dobře pamatuji, tak tento, nebo podobný článek si odkazoval již v minulosti.
Sleduji ne vykrádače, ale uspávače jak jen mohu, jelikož to už je vážná věc, narozdíl od zlodějů.
Kdyby se přihlásili, rád bych nabral zkušenosti a pohovořil.
Krátky odpočinok sa zmenil na výdatný spánok a pár sa zobudil až na druhý deň. Krátko na to im zaklopal na okno neznámy muž. "Nepoznal som ho, no otvoril som, že čo chce," opísal začiatok situácie okradnutý Slovák.
Neznámy muž manželský pár informoval o tom, že ich auto v noci vykradli. V tom momente si manželia uvedomili, že nie je všetko v poriadku.
Ale opět se musím zeptat, co je toto za formulaci novinářskou ?
Jak může cizí manželský pár vědět, že mé obytné auto se stalo obětí uspávacího loupežníka ?
To se na to ten manželský pár díval jak je uspávají ?
Teď se všude píše, jak se nesmí na pumpách stát a musí se sjíždet mimo .... příde mi to dost populární téma, má to dobrou sledovanost, ale začínající se pak ptají, zda si to auto/příves mají vůbec koupit, protože se bojí, že ještě dříve než dorazí do cíle, tak je "vyberou".
Na cestách vždy hrozí nějaké riziko, ale prakticky na každém větším parkovišti na hlavních tazích všemi směry přes noc obytky normálně stojí.
O Německu ani nehovořím, tam jich parkuje v sezóně snad víc než kamionů .... tak jen píšu, že se i na benzínkách přežit dlouhodobě dá zdá se, že i kolega Tivat a další jsou zatím úspěšní.
Jen tak rpo zajímavost, minulý týden jsem si zašel na gulášovku v Inntal-Ost (
https://www.google.com/maps/place/Inn...12.2010188, to je ta benzínka na které probíhá kontrola vozů zda nevezou z Itálie migranty do Německa, a na dveřích metrová cedule ve smyslu "bacha, na tomto parkovišti vás vykradou".
Tak to mě pobavilo také, zlehčovat to opravdu nechci, jelikož na tu Itálii jezdím dost často a posledních 10 let tam nebyla, ale jen tak si říkám, že je to docela odvaha vykrádat auta když máš za zády "Bundespolizei", ale zřejmě je pod svícnem tma.
Přeji všem, aby dorazili do cíle své cesty a i zpět domů bez problémů :_.