Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Pozor při cestě přes Srbsko !

Poslední aktualizace před 2 roky
D
DDTČlen
Přidáno před 5 let
Myslím, že tvuj znamy tu policii měl zavolat...
V
VaclavSČlen
Přidáno před 5 let
Tak kamarádi, se zaujetím čtu o vašich zážitcích při cestách přes Srbsko. On fenomén tak zvaného dálničního pirátství není nový a netýká se jenom Srbska, ale i tak zvané vyspělé západní Evropy. Jsem karavanistou již od doby předlistopadové a sjezdil jsem velkou část Evropy a nikdy jsem nic podobného nezažil a to asi proto, že jsem nikdy nenocoval na dálničních parkovištích. Kdyby se každý řídil touto zásadou, mnozí z nás by si ušetřili spoustu problémů.
Všechny zdraví Václav S.
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,
vidíš to, mám to přesně obráceně a na benzínkách spím odjakživa a často a nikdy nic.
Cítím se tam mnohem bezpečněnji, než někde za bukem.
A také žádný problém za posledních 30 let.
Není to typem vozu ? Jako že všechna udělátka jsou na Ducata, když se nich téměř vše staví?
D
DDTČlen
Přidáno před 5 let
To uz tady bylo. Prectete si prispevek #28 a #57. Treba se poucite z cizich chyb.
montegomontegoČlen
Přidáno před 5 let
Zdravím, také mohu přispět s vlastní zkušeností. Do Řecka jezdíme každoročně od roku 1994, původně přes Rumunsko a Bulharsko, posledních 15 let s obytkou přes Srbsko a Makedonii. Vždy jsme přespali v Srbsku na OMV kousek od města Aleksinac, nikdy žádný problém.
Pouze jednou, tuším v roce 2017, jsem z důvodu únavy zastavil někde pod Bělehradem u menší benzinky, ráno auto nešlo natočit. Souhrou náhod mě půl roku předtím opravovali připojení čerpadla k imobilizeru, takže jsem po otevření kapoty viděl dole v motoru volně viset konektorl a jeho protikus a věděl že je od od čerpadla. Po spojení konektorů motor naskočil a opodál stojící odtahovka pomalu odjela - šmejdi srbský - klasika Wink.
Další rok jsme jeli opět a přenocovali na známé OMV a vše bez problémů, ale letos jsem již volil raději jeden nocleh u benzinky v Maďarsku asi 30 km před hranicí a podruhé již spaní v Řecku - Srbsko a Makedonii už pro jistotu doporučuji jen přejet a nečekat na "vylosování v loterii".
Je to celé opravdu jako loterie a nikdo neví, kdy na něho vyjde řada. Situace se zhoršuje všude každým rokem, za těch 27 let cestování to vidíme zcela jasně - jak praví klasik "svět se v pr.el obrací". Ti zmetci mají pravděpodobně vše uplacené všude kde se dá, včetně policie. No ale ať nejsem příliš negativní - příští rok chceme zkusit Albánii, ať má jízda jiskru Grin.

Přeji všem cestovatelům zdar, hlavně se nenechte otrávit všudypřítomnou očkovací covidmafií (na hranicích Makedonie jsme si jako neočkovaní užili svoje, ač jsme měli veškerou dokumentaci včetně testů pro GR v pořádku), už brzy ten cirkus skončí Cool.

Jo a dodatek - na nové obytce (opět Ducato) jsem si pod motor pro jistotu namontoval plastový kryt, pro odrazení případných škodičů, povolování té spousty šroubů by asi nikoho nebavilo a případný hluk odradí.
Upravil montego dne 19.09.2021 15:12, před 5 let
copycopyČlen
Přidáno před 2 roky
https://m.faceboo...215983182/
Tak autoservis Fiča už má aj vlastný hotel, zmluvy so všetkými možnými asistenčkami, a aj svoje stránky na Facebooku aj na Tiktoku. Nestalo sa im vôbec nič. Na dvore mu parkujú dve jeho Porsche, a mechanik chodí k poruchám na elektrickom VW ID3.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 44
Členové online 0

Celkem členů: 16,808
Nejnovější člen: JiriB
TOPlist

Copyright © 2026