Tak se také přidám, jeli jsme v neděli a kus za Belehradem nás předjížděl šedý pasat ze kterého řidič zběsile gestikuloval že mám něco s předním kolem.Zdvořile jsem mu pokynul
Zalozte si na to vlákno. Je to trochu mimo mísu.
Toto je vlákno o cestě přes Srbsko,nikoliv o pojištění!!!!
clintkrČlenPřidáno
před 7 letVlákno o cestě přes Srbsko se vyčerpalo a začalo ubírat jinam.Ať ti nepraskne žilka.klídek
FunHlavní administrátorPřidáno
před 7 letHotovo, vlákno jsem rozdělil. ;)
Fun

😊
JurajSKČlenPřidáno
před 7 letZdravím Ťa Geobiker. To čo Ťa napadlo z tým daňovým dokladom je doslova frajerina. Dúfam že sa toho chytia aj ďalśí, podobne ojebaný. Ale všetkých by nás určite zaujímalo akým spôsobom sa im podarilo urobiť Teba.
Sloučené 25.07.2019 18:58:
Prepáč za skomolený nick.
Nuz ano. Mate pravde.
Ad1 doklad nemam. Smola
Ad2 ano nepustit nikoho. Mam ponaucenie do buducna. Chcel som len varovat ludi.
#20 - dekuji TomasSK, ted uz vim, co mi chteli
#21 - "štěstí přeje pripravenym"
#57 - jak vidno, tak ne, jinak díky za uprimnost
#226 - to asi zvednou ceny oprav, musí splatit pokutu a zároveň vydělat na dan
#229 - dokonceni pribehu #20
#230 - to jsem fakt zvědav, jak dopadne ta hromadná zaloba… ze by pokutou za kempování? 😊 Hlavne nerikejte, ze jste kempovali, ale jen primerene odpocivali po dlouhé cestě, protože zapalky do očních víček vam uz došly v Maďarsku.
copyČlenPřidáno
před 7 letV Srbsku to šmejdi ešte prepracovali - pre zvýšenie dôveryhodnosti u nemeckých turistov jazdia autami akože ADAC
copy Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Obrázek nebyl nalezen
Obrázek nebyl nalezen
před 7 letPři naší cestě do Řecka jsme Srbsko projeli celé tam i zpět. Spali jsme v Makedonii. Ne na dálnici, ale vždy jsme si našli místo ve městě na parkovišti.
Ještě se dá přespat v Enigmě u Vranje.
před 7 letEnigma byla v záloze. Jenže vody jsme měli plno, záchod vylitej, tak se nám do kempu moc nechtělo. Jelo se mi dobře, pořád dálnice.
Upravil Fun dne 19.09.2019 17:13,
před 7 let