Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Pozor při cestě přes Srbsko !

Poslední aktualizace před 2 roky
T
TurciČlen
Přidáno před 7 let
Tak se také přidám, jeli jsme v neděli a kus za Belehradem nás předjížděl šedý pasat ze kterého řidič zběsile gestikuloval že mám něco s předním kolem.Zdvořile jsem mu pokynul
D
DDTČlen
Přidáno před 7 let
Zalozte si na to vlákno. Je to trochu mimo mísu.
Knaus Van i650MEG, 2017
P
PepekČlen
Přidáno před 7 let
Toto je vlákno o cestě přes Srbsko,nikoliv o pojištění!!!!
clintkrclintkrČlen
Přidáno před 7 let
Vlákno o cestě přes Srbsko se vyčerpalo a začalo ubírat jinam.Ať ti nepraskne žilka.klídek
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 7 let
Hotovo, vlákno jsem rozdělil. ;)
Fun
Smile 😊
G
GeorgebikerNováček
Přidáno před 7 let
Zdravím všechny karavanisty.
I já jsem se bohužel stal obětí tohoto podvodu. Po této nepříjemné anabázi mě napadla myšlenka pro alespoň malou satisfakci. A to, jestli z těch podvodů platí ti loupežníci daně? Byla mi totiž vystavena faktura za platbu.
Napsal jsem tedy na srbské ministerstvo financí svůj příběh a světe div se, vzápětí přišla odpověď s žádostí o zaslání toho dokumentu k platbě a fotek. Vše jsem poslal a asi za týden přišla odpověď, že případ předali daňové správě a servis Raketa budou vyšetřovat za nevydání elektronické stvrzenky a krácení daně. V Srbsku mají zavedený systém EET Smile.
Přátelé, všude na světě je totiž největším zločinem neplacení daní!
Napište prosím také na srbské ministerstvo financí, ať těm šmejdům zlodějským znepříjemníme život.

emailová adresa:
kabinet@mfin.gov.rs
(komunikují bez problémů i anglicky)

A ještě poslední douška - připojil jsem se k hromadnému trestnímu oznámení, které se připravuje.
JurajSKJurajSKČlen
Přidáno před 7 let
Zdravím Ťa Geobiker. To čo Ťa napadlo z tým daňovým dokladom je doslova frajerina. Dúfam že sa toho chytia aj ďalśí, podobne ojebaný. Ale všetkých by nás určite zaujímalo akým spôsobom sa im podarilo urobiť Teba.

Sloučené 25.07.2019 18:58:
Prepáč za skomolený nick.
L
LakyČlen
Přidáno před 7 let

Georgebiker napsal:

@Georgebiker - Zdravím všechny karavanisty.
I já jsem se bohužel stal obětí tohoto podvodu. Po této nepříjemné anabázi mě napadla myšlenka pro alespoň malou satisfakci. A to, jestli z těch podvodů platí ti loupežníci daně? Byla mi totiž vystavena faktura za platbu.
Napsal jsem tedy na srbské ministerstvo financí svůj příběh a světe div se, vzápětí přišla odpověď s žádostí o zaslání toho dokumentu k platbě a fotek. Vše jsem poslal a asi za týden přišla odpověď, že případ předali daňové správě a servis Raketa budou vyšetřovat za nevydání elektronické stvrzenky a krácení daně. V Srbsku mají zavedený systém EET Smile.
Přátelé, všude na světě je totiž největším zločinem neplacení daní!
Napište prosím také na srbské ministerstvo financí, ať těm šmejdům zlodějským znepříjemníme život.

emailová adresa:
kabinet@mfin.gov.rs

A ještě poslední douška - připojil jsem se k hromadnému trestnímu oznámení, které se připravuje.

NO to je vše pěkné ale mohl bys to trochu objasnit kde se ti to stalo a o jakou vlastně šlo opravu zda oprávněnou nebo ne nebo jen předraženou atd . Ano pořádek by měl být všude ale né vždy bych jednal tak ukvapeně - to EET mi je ÚPLNĚ volné státy všude ojebávají své občany , proto ten můj dotaz kdo je kdo .
T
TomasSKNováček
Přidáno před 7 let
Dobry den vsetkym
takisto by som rad upozornil na cestu medzi Belehradom a Nisom. Zial naleteli sme dalsej "mafianskej" praktike. Cestovali sme s obytakom do Grecka. Na odpocivadle Velika Plana si nas odsledovali. Dve deti, dve zeny a jeden chlap Smile
Pred mestom Jagodina na nas zatrubilo jedno auto ukazujuc na koleso. Zastali sme test, vsetko ok. Po pokracovani v ceste opat dalsie auto ten isty scenar. Zastali sme spolocne. Hoci mi netrhalo ani vo volante ani v kolese, presvedcil ma ze mam problem v pohybe na lozisku. Niesom mechanik nevedel som to overit. Po ochotnej ceste na blizku benzinku mi "technik" skontroloval poloos. V okamihu ked si lahol pod auto mi rozrezal manzetu plus nastriekal olej do celeho priestoru od prevodovky, urobil to sikovne ja som tocil volantom. Samozrejme som sa zlakol nakolko cesta pred nami isiel som teda do servisu. Scenar: vybrali poloos, odniesli. Tusil som, ze to nieje celkovo koser, ale uz sme boli s sparoch... Takze o dve hodinky bola nova poloos spat. Namontovali a pytali 2000 Eur. Majitel spustil na 1500. Zratali sme si kvoli cene poloosi v servise fiat u nas - 580Eur. Nakoniec po vyhrazkach natlaku atd, 900Eur. OK sli sme dalej. v Grecku som skontroloval dva krat poloos. Drzi. Co vsak bolo zahadne boli cierne bodky ako od farby na hornej manzete Zacal som hladat na internete a zial nasiel. Taky isty scenar posadky z DE a DK. Takze mam svoju vlastnu poloos, krasne nastriekanu na cierno a novu manzetu a olej do prevodovky. Celkove naklady u nas na opravu cca 100Eur, a to som to uz prehnal.
Takze davajte pozor prosim. Nenalette ako ja.
Ak potrebujete detaily, dam Vam ich do mailu.
TomasSK
T
TandyČlen
Přidáno před 7 let
Nedávno v lidovkách vyšel článek,, Poškodili auto, pak chtěli peníze za opravu. Čeští cestovatelé chystají trestní oznámení na srbské ‚šmejdy‘´´ https://www.lidov...0000000000 Tak možná se zkusit zkontaktovat a připojit.
L
LakyČlen
Přidáno před 7 let
Tomas SK Pokud ti vystavil fakturu bez EET nebo jen obyčejný doklad pošli to tady jako kolega viz odkaz nahoře ,pokud nemáš nic máš smůlu .
emailová adresa:
kabinet@mfin.gov.rs

Je vidět že je vás stále dost co o svých vozech nic nevíte a pustíte si je do vozu i pod něj a to za vaši asistence - jak hloupé ale poučné to je . Já ho od vozu odstrčil i když ho překvapil pes v něm a pokud ti lehne pod auto tak mu šlápni do rozkroku , nejlépe vůbec nezastavovat a zajet si do autorizovaného servisu na kontrolu . I tam se zeptat na cenu než započnou něco opravovat , 2000.euro je info o nekalosti a podvodu . Poloosa by dala o sobě jinak vědět a to při rejdu v P+L stranu proto ti rozříznul tu manžetu - ale měla by tam být rozstříkaná graft.vazelina u mne by mu to neprošlo jen ten olej to bufero přežije auto. atd.

Sloučené 30.07.2019 13:38:
Jen ve stručnosti -
ShockDozvěděl jsem se od švagra jenž měl letos havárku mezi Splitem a Pakoštane ,když tamní Chorvat opilý srazil dvě auta a čelně skončil v švagřiněm voze . Oba vozy totálně na odpis naštěstí bez vážného poranění . Jak se zachovali tamní policisté? vůbec je nezajímalo že se řidiči vyměnili a opilce jeho kolegové rychle odvezli , jen opakovali co máte za problém my vám nerozumíme . Stát se to naopak tak nevím zda by rozuměli nám .TAK si tu žijeme v té unii .
T
TomasSKNováček
Přidáno před 7 let
Nuz ano. Mate pravde.
Ad1 doklad nemam. Smola
Ad2 ano nepustit nikoho. Mam ponaucenie do buducna. Chcel som len varovat ludi.
D
DDTČlen
Přidáno před 7 let
#20 - dekuji TomasSK, ted uz vim, co mi chteli
#21 - "štěstí přeje pripravenym"
#57 - jak vidno, tak ne, jinak díky za uprimnost
#226 - to asi zvednou ceny oprav, musí splatit pokutu a zároveň vydělat na dan
#229 - dokonceni pribehu #20
#230 - to jsem fakt zvědav, jak dopadne ta hromadná zaloba… ze by pokutou za kempování? 😊 Hlavne nerikejte, ze jste kempovali, ale jen primerene odpocivali po dlouhé cestě, protože zapalky do očních víček vam uz došly v Maďarsku.
copycopyČlen
Přidáno před 7 let
V Srbsku to šmejdi ešte prepracovali - pre zvýšenie dôveryhodnosti u nemeckých turistov jazdia autami akože ADAC
copy Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
H
hymer662Člen
Přidáno před 7 let

copy napsal:

@copy - V Srbsku to šmejdi ešte prepracovali - pre zvýšenie dôveryhodnosti u nemeckých turistov jazdia autami akože ADAC

Pokud je země, která má nasmlouvané s ADAC jejich služby a netýkají se jen německých turistů, tak je to správně, že vozidla jsou označená.
Nakonec ten kdo volá na asistenční linku ADAC se dozví, kdo bude tuto službu zajišťovat, jelikož místní asistenční služba mu na základě vyrozumění centrály ADAC volá a zdělí mu podrobnosti. Pochybnosti může každý následně po příjezdu podezřelého vozidla ověřit na centrále ADAC.
alex1971alex1971Člen
Přidáno před 7 let
Tranzitni, bezpecny kemp:
www.coffeecamp-ko...
+381 652 090807
Majitel ochotny, da se snim mluvit anglicky, volali jsme cca 2h dopredu a prijel otevrit ve 22h, cena 20EUR za 2x dospeli a 1x dite, OA, bez elektriky.
Alex
Y
YanisNováček
Přidáno před 7 let
Nevím, zda to tady už někdo přidal,ale tady jsou pěkné záběry "potápěče"

http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/...-internetu
Přidáno před 7 let
Při naší cestě do Řecka jsme Srbsko projeli celé tam i zpět. Spali jsme v Makedonii. Ne na dálnici, ale vždy jsme si našli místo ve městě na parkovišti.
F
ferdasanČlen
Přidáno před 7 let
Ještě se dá přespat v Enigmě u Vranje.
Přidáno před 7 let
Enigma byla v záloze. Jenže vody jsme měli plno, záchod vylitej, tak se nám do kempu moc nechtělo. Jelo se mi dobře, pořád dálnice.
Upravil Fun dne 19.09.2019 17:13, před 7 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 45
Členové online 0

Celkem členů: 16,808
Nejnovější člen: JiriB
TOPlist

Copyright © 2026