to bleriot11: ano, je to tak. Na serveru C24 je odkaz na All4.., který odkazuje na server C24. Trošku zacyklení..
to Corálek: co si mám vyzkoušet na vlastní kůži? Nechat si za jízdy v levém pruhu na dálnici odpojit palivové čerpadlo a nechat to být?
Nepopírám, že tam ti zmrdi řádí, ale evidentně nejsme pro své pohodlí ochotni s tím nic dělat. Takže s pocitem, mám to za sebou, pravděpodobnost, že se mi to stane znova je minimální, přece s tím nebudu ztrácet čas..... Ať si poradí každý sám
Stejně jako přihlásit se do klubu poškozených, aby se něco začalo dít. Každý ví, že to nemá cenu????
Jsem téměř spoluzakladatelem tohoto vlákna (viz str.1) renolt. Tehdy mi nějaká "mária" vyčítala, že jsem xenofobní a mekotala něco o kolektivní vině.....či nevině?
Tak si to tam všichni jí podobní užijte, mne už mezi srby nikdo nedostane, je celkem zbytečné sdělovat zkušenosti z cesty přes Srbsko dalších mých známých. čau renolt
Zdenek a AlenaČlenPřidáno
před 7 letDocela by mně zajímal důvod proč někdo kdo tam nebyl, nebo byl a zrovna jemu se nic podobného nepřihodilo
dohenestuje ty co sem dají info. o tom co se jim tam přihodilo ?
"JESUS MARIA"
Výhoda zlodějů a podobných "haj*lů" je, že předem mají informace, můžou se připravit a jsou krok před majitelem obytka (čehokoliv) nebo i před zabezpečením....
Výhoda obatkářů, karavanistů při průjezdu Srbska je, že v tomto vlákně je vše popsané a lze být o krok před zloději, jen záleží na každém, zda těm haj*lům dám přičichnout.
V jiných zemích se také dějí podobné věci, jen o nich nevíme neboli nediskutujeme a tudíž jsme opět o krok pozadu před zloději....
zkusím ještě jednou postupně.
to Coralek: nafotím z bezpečné vzdálenosti RZ té odtahovky a volám policii, předám ten vypínací prvek.
to renolt: nějakej frajer "renolt" tu plakal, jak ho při každé cestě ve Srbsku obrali. Sám několikrát okraden si z vlastního neštěstí dlouho nevzal ponaučení. Při poslední akci vystříkal nějakýmu hajzlovi ksicht pepřákem. Evidentně ani to nestačilo, aby toho nechali.
Já takovej hrdina nejsem. Krom toho, že renoltovi další frajer mohl vystříkat na oplátku jeho ksicht něčím s větším kalibrem.
Nejezdi přes Srbsko, určitě tím vyřešíš problém. Nebo místo pepřáku vytáhni příště kvér a všechny ty zm.dy vystřílej
to Zdenek a Alena: co to sem pleteš výrazy jako dehonestace? Psal jsem, že tyto plky neřeší problém. Až po vás někdo bude ve Srbsku střílet na dálnici, budete kličkovat mezi kulkami a doma o tom v klidu napíšete na C24? Nebylo by vhodnější volat četníky???
Je tady mraky příspěvků na toto téma a pořád se to děje. Nikdo nedá žádný podnět, policie to dle vás neřeší. Jak to vlastně víte, že nic neřeší, ptal jste se jich na to někdo???
CoralekČlenPřidáno
před 7 letTo Maria:
Tak to prostě v těchto zemích nefunguje. Policii by jsi většinou jen obtěžoval.Tvůj názor trochu zavání naivitou.
Coralek
Každý to ví, tak ať se dle toho zachová.Již dosti otřepané téma.
Naprostá pravda, ještě bych upřesnil všude mají orgáni rádi málo
práce
a čím dal od Evropy tím větší propojení s or. zločinem.
to: ježíš MARIO, zdar ksichte, někde bychom se mohli sejít, třeba v serbii
pilinisČlenPřidáno
před 7 letJá Honza a Gábina a obytné auto Fiat Dukáto 2,3 96Kw
jak vidno, problém nemá kdo řešit ( ani policie, ani zastupitelský úřad ), tak super, nic řešit nemusíme. Máme hotovo a my, co žijeme na Měsíci máme kliku, že tady nejsou Srbi s odtahovkama
jak jsem psal, nelze, není možno, jak by sis představoval .......
asi takto, rozhovor na balkoně:
Máňo, volej četníky, kradou nám z parkoviště obytňák
Počkej Máňo, to je sousedův, nikam nevolej, dáme to na C24, aby si lidi dávali pozor, policajti by stejně nedojeli
RBMKNováčekPřidáno
před 7 letA co si dát pod auto 12V PIR čidlo, servo třeba ze světel nebo centrálu libovolného auta, co vysune tyčku a k tomu pepřák. Budeš zrovna držet hlídku, uslyšíš vedle auta kroky, pak se ti lehce zahoupá auto, uslyšíš SSSST a milion srbských nadávek (y)
Karavan: Nebržděný "Vlastní výroby" 1983
460/520kg, 2-4 místa, kola z moskviče pětidíra
Tahoun: Opel Monterey 3.1TD 1997
SapukiČlenPřidáno
před 7 let219 příspěvků. Nějak to moc nechápu. Jel jsem teď do Řecka, 2x jsme přespali v Srbsku a v klidu. Snad štěstí. Cestou zpátky smůla. V Makedonii mi zvadla spojka. Jestli byl nějakej Makedonec čilej, nebo spojka moc unavená, nevím. Každopádně jsem zavolal svoji asistenci, ta zavolala odtahovku a odtahovka mě odtáhla do servisu Fiat. Druhý den mi vyměnili spojkové ložisko a jel jsem v klidu dál. I kdyby mi hned někdo za rohem nabízel pomoc, proč bych s ním měl jet? Mohli by mě odtáhnout někam do pole a poslat mě domů pěšky.