Oni ty chlapci jsou šikovný a vyznají se ve více značkách. Loni jsem při návratu z Řecka v kempu Enigma mluvil s klukem, kterému se stalo něco podobného se čtyřkou Transportérem. Ráno od pumpy neodjel a prý že mu prasknul rozvoďák. Nepotkalo se mu to a navíc mu to nastavili bez diagnostiky. :D Stála ho ta sranda 750 éček.
Citovat
kucik_st napsal:
Citovat
Herman napsal:
Petře- Diskuze je i o tom v podstatě že neodjedeš , jestli to dělají i z vrchu u jiných vozů je otázka jak ,asi umí v tichosti otevřít kapotu. Tak alespon víš co ti servisák ukázal na co si dát pozor , ta kapota není trezor .
/Ani servis ak nebyl schopen definovat, a byli jsme fyzicky u vozu, co se dá odpojit ze spodu vozu resp. řekl ze tam nic k rozpojeni není ( tedy ze spodu) . Zvrchu ( po otevření kapoty) ano, ale o tom diskuze není./
Ja nemam patent na mozek a i servisak se muze mylit, proto moje zadost o foto.
Zatim si to vyhodnocuji tak (pro sebe) , ze spodni kryt neni potreba a lepsi je popremyslet jak samodomo zajistit kapotu pred otevrenim chmataky.
Petr
Kryt pod motor si dej kazdopadne. Kdyz ne kvuli corkarum, tak auto je pak tissi a nespini se tak motor.
A jak pise Sipadan, nejucinnejsi je v teto oblasti nezastavovat.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
prcek61ČlenPřidáno
před 7 letBud tam vubec nezastavuj, nebo si pořid psa (takovej prcek nepotrebuje ani doporucovane pasticky Dobře ty)
jj svatá pravda ta černá je mladší tak se snaží bejt první ta chytne ta žíhaná je starší a pomalejší a ta trhá:D:D
u nás na vesnici maj obě hooodně špatnou pověst můžu i několik dní zapomenout klíčky v autě(y):D
Petr a JitkaČlenPřidáno
před 7 letSrbský gang je stále aktivní a těší se na sezónu. 4.5. mě na dálnici v Srbsku předjíždí borec a zuřivě ukazuje na mé levé přední kolo. Směju se a mávám ať jede dál, protože zaplaťpánbůh čtu diskuze zde. Za chvíli další borec to samé a za chvíli třetí. To už jsem byl znejistěn, ale jel jsem dál. Mají to kluci psychologicky celkem vymakané.
Nechapu, ze to neresi urady.
Mozna, nevim, ale kde neni zalobce, neni soudce ...
sipadanČlenPřidáno
před 7 letÚřad může řešit akorát to fingované poškození, zbytek je dobrovolný. Nabídnou opravu a ty ji přijmeš.
A jelikož je fingované, tak o to je to těžší.
Mají to dobře vymyšlené.
Dokud nebudou odmítáni co se opravy týče, zřejmě to bude takto smutně fungovat.
Podobné praktiky se dějí i jinde, i když ne v takové míře.
Je to velmi starý a funkční fígl.
Určitě je to trestní čin, ale..... určitě je podplacená policie a úřady, takže není možné
cokoliv dokázat, u nás ve zlatých devadesátkách to bylo jen o trochu lepší.....
spíš nechápu proč se jim daří nachytat další a další lidi, když je to notoricky známá věc.
Ale to je tak, jako dotazy tady kam mám jet na týden v Česku- tam chybí jakákoliv
schopnost plánování, příprava na cestu a schopnost zjistit důležité informace- věc která je
pro mne stejně důležitá jako samotná cesta
floridan79ČlenPřidáno
před 7 letCitovat
sipadan napsal:
Úřad může řešit akorát to fingované poškození, zbytek je dobrovolný. Nabídnou opravu a ty ji přijmeš.
.
Super. Tak ti namirim do obliceje devitku a nabidnu ti at mi das penezenku. Tak mi ji dobrovolne das a vlastne jsem te neokradl. Jen jsem na tebe namiril. Takhle to chapes? To preci nemyslis vazne? Protoze ti lide prakticky tu namirenou zbran proti sobe maji. Jen mizive procento lidi se dokaze ubranit teto “namirene zbrani”
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
pilinisČlenPřidáno
před 7 letAhoj přátelé.
Nechápu proč se to pořád tady řeší aspoň 99 procent má v zákoným asistenci tak
aspon já bych to udělal.Nechci tady někoho urazit ale jen hlupák zaplatí tolik euro i když má
asistenci asi tak. Jinak nic spatného nikomu nepřeji hlavně dobře dojet.
Já Honza a Gábina a obytné auto Fiat Dukáto 2,3 96Kw
TivatČlenPřidáno
před 7 letPřesně tak, čím větší pohyb turistů s penězi, tím větší šance, že narazíte na zmrda.
Nám vyměnili borci v srbském Prijepolje uhlíky na alternátoru za dopoledne za 80 Euro, dostali 100. Přijeli jsme večer, nechali nás nocovat ve dvoře před dílnou, záchod s umyvadlem k dispozici a ráno nám panímáma udělala snídani. Malé město na jihu v horách, jiný přístup...