Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Pozor při cestě přes Srbsko !

Poslední aktualizace před 2 roky
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 7 let
Oni ty chlapci jsou šikovný a vyznají se ve více značkách. Loni jsem při návratu z Řecka v kempu Enigma mluvil s klukem, kterému se stalo něco podobného se čtyřkou Transportérem. Ráno od pumpy neodjel a prý že mu prasknul rozvoďák. Nepotkalo se mu to a navíc mu to nastavili bez diagnostiky. :D Stála ho ta sranda 750 éček.
kucik_stkucik_stČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Herman napsal:

Petře- Diskuze je i o tom v podstatě že neodjedeš , jestli to dělají i z vrchu u jiných vozů je otázka jak ,asi umí v tichosti otevřít kapotu. Tak alespon víš co ti servisák ukázal na co si dát pozor , ta kapota není trezor .

/Ani servis ak nebyl schopen definovat, a byli jsme fyzicky u vozu, co se dá odpojit ze spodu vozu resp. řekl ze tam nic k rozpojeni není ( tedy ze spodu) . Zvrchu ( po otevření kapoty) ano, ale o tom diskuze není./

Ja nemam patent na mozek a i servisak se muze mylit, proto moje zadost o foto.
Zatim si to vyhodnocuji tak (pro sebe) , ze spodni kryt neni potreba a lepsi je popremyslet jak samodomo zajistit kapotu pred otevrenim chmataky.
Petr
sipadansipadanČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

kucik_st napsal:

Citovat

Herman napsal:

Petře- Diskuze je i o tom v podstatě že neodjedeš , jestli to dělají i z vrchu u jiných vozů je otázka jak ,asi umí v tichosti otevřít kapotu. Tak alespon víš co ti servisák ukázal na co si dát pozor , ta kapota není trezor .

/Ani servis ak nebyl schopen definovat, a byli jsme fyzicky u vozu, co se dá odpojit ze spodu vozu resp. řekl ze tam nic k rozpojeni není ( tedy ze spodu) . Zvrchu ( po otevření kapoty) ano, ale o tom diskuze není./

Zatim si to vyhodnocuji tak (pro sebe) , ze spodni kryt neni potreba a lepsi je popremyslet jak samodomo zajistit kapotu pred otevrenim chmataky.
Petr

Nic nevyhodnocuj, je to zbytecny. Kdyz budou chtit, sejmout te vzdycky.

Bud tam vubec nezastavuj, nebo si porid psa (takovej prcek nepotrebuje ani doporucovane pasticky (y)).
4.114683,118.628756
J
JiPe HighlandersČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

kucik_st napsal:

Citovat

Herman napsal:

Petr

Kryt pod motor si dej kazdopadne. Kdyz ne kvuli corkarum, tak auto je pak tissi a nespini se tak motor.
A jak pise Sipadan, nejucinnejsi je v teto oblasti nezastavovat.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
prcek61prcek61Člen
Přidáno před 7 let
Bud tam vubec nezastavuj, nebo si pořid psa (takovej prcek nepotrebuje ani doporucovane pasticky Dobře ty)
jj svatá pravda ta černá je mladší tak se snaží bejt první ta chytne ta žíhaná je starší a pomalejší a ta trhá:D:D
u nás na vesnici maj obě hooodně špatnou pověst můžu i několik dní zapomenout klíčky v autě(y):D
Petr a JitkaPetr a JitkaČlen
Přidáno před 7 let
Srbský gang je stále aktivní a těší se na sezónu. 4.5. mě na dálnici v Srbsku předjíždí borec a zuřivě ukazuje na mé levé přední kolo. Směju se a mávám ať jede dál, protože zaplaťpánbůh čtu diskuze zde. Za chvíli další borec to samé a za chvíli třetí. To už jsem byl znejistěn, ale jel jsem dál. Mají to kluci psychologicky celkem vymakané.
Petr, Jitka a Šimon
TivatTivatČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Petr a Jitka napsal:

Srbský gang je stále aktivní a těší se na sezónu. 4.5. mě na dálnici v Srbsku předjíždí borec a zuřivě ukazuje na mé levé přední kolo. Směju se a mávám ať jede dál, protože zaplaťpánbůh čtu diskuze zde. Za chvíli další borec to samé a za chvíli třetí. To už jsem byl znejistěn, ale jel jsem dál. Mají to kluci psychologicky celkem vymakané.

To je fakt dotažený k dokonalosti, jestli mají tři naháněče, aby oběť přesvědčili...
Mohu se zeptat, na kterém úseku dálnice to bylo?
Kofa72Kofa72Nováček
Přidáno před 7 let

Citovat

Petr a Jitka napsal:

Mě se tohle stalo u Mc Danaldu ve Velika Plana. Chtěl jsem se tam přes den na chvilku natáhnout, ale nebylo tam místo ve stínu, tak jsem to tam jenom projel. A už jsem měl jednoho takového taky za sebou. A jako přes kopírák - troubení, ukazování na kolo.. Nevyšlo mu to, ale měl jsem štěstí, protože jsem zastavil
. Viděl jsem tam stát potom u krajnice dost aut na blinkrech až k Lapovu..
Knaus 450
Petr a JitkaPetr a JitkaČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Tivat napsal:
To je fakt dotažený k dokonalosti, jestli mají tři naháněče, aby oběť přesvědčili...
Mohu se zeptat, na kterém úseku dálnice to bylo?

Bylo to někde od Velika Plana na jih.
Petr, Jitka a Šimon
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 7 let
Někomu zřejmě už došla trpělivost a nechce to nechat jen tak.

www.transportercl...
D
DDTČlen
Přidáno před 7 let
Nechapu, ze to neresi urady.
Knaus Van i650MEG, 2017
J
JiPe HighlandersČlen
Přidáno před 7 let
Mozna, nevim, ale kde neni zalobce, neni soudce ...
sipadansipadanČlen
Přidáno před 7 let
Úřad může řešit akorát to fingované poškození, zbytek je dobrovolný. Nabídnou opravu a ty ji přijmeš.
A jelikož je fingované, tak o to je to těžší.
Mají to dobře vymyšlené.
Dokud nebudou odmítáni co se opravy týče, zřejmě to bude takto smutně fungovat.
Podobné praktiky se dějí i jinde, i když ne v takové míře.
Je to velmi starý a funkční fígl.
4.114683,118.628756
J
JiPe HighlandersČlen
Přidáno před 7 let
Podvod to neni ?
H
hugo 007Člen
Přidáno před 7 let
Určitě je to trestní čin, ale..... určitě je podplacená policie a úřady, takže není možné
cokoliv dokázat, u nás ve zlatých devadesátkách to bylo jen o trochu lepší.....
spíš nechápu proč se jim daří nachytat další a další lidi, když je to notoricky známá věc.
Ale to je tak, jako dotazy tady kam mám jet na týden v Česku- tam chybí jakákoliv
schopnost plánování, příprava na cestu a schopnost zjistit důležité informace- věc která je
pro mne stejně důležitá jako samotná cesta
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 7 let

Citovat

sipadan napsal:

Úřad může řešit akorát to fingované poškození, zbytek je dobrovolný. Nabídnou opravu a ty ji přijmeš.
.

Super. Tak ti namirim do obliceje devitku a nabidnu ti at mi das penezenku. Tak mi ji dobrovolne das a vlastne jsem te neokradl. Jen jsem na tebe namiril. Takhle to chapes? To preci nemyslis vazne? Protoze ti lide prakticky tu namirenou zbran proti sobe maji. Jen mizive procento lidi se dokaze ubranit teto “namirene zbrani”
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
L
LakyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

floridan79 napsal:

Citovat

sipadan napsal:

.

Super. Tak ti namirim do obliceje devitku a nabidnu ti at mi das penezenku. Tak mi ji dobrovolne das a vlastne jsem te neokradl. Jen jsem na tebe namiril. Takhle to chapes? To preci nemyslis vazne? Protoze ti lide prakticky tu namirenou zbran proti sobe maji. Jen mizive procento lidi se dokaze ubranit teto “namirene zbrani”

Myslím že to nechápeš TY a se zbraní to nesrovnávej je to něco jiného , věnuj se raději výměně baterek - dal bych tam Bannery .:D

ZALOŽTE nové vlákno na rozbor co a jak - ÚŘADY
Žijeme jen jednou.
pilinispilinisČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj přátelé.
Nechápu proč se to pořád tady řeší aspoň 99 procent má v zákoným asistenci tak
aspon já bych to udělal.Nechci tady někoho urazit ale jen hlupák zaplatí tolik euro i když má
asistenci asi tak. Jinak nic spatného nikomu nepřeji hlavně dobře dojet.
Já Honza a Gábina a obytné auto Fiat Dukáto 2,3 96Kw
TivatTivatČlen
Přidáno před 7 let
Přesně tak, čím větší pohyb turistů s penězi, tím větší šance, že narazíte na zmrda.
Nám vyměnili borci v srbském Prijepolje uhlíky na alternátoru za dopoledne za 80 Euro, dostali 100. Přijeli jsme večer, nechali nás nocovat ve dvoře před dílnou, záchod s umyvadlem k dispozici a ráno nám panímáma udělala snídani. Malé město na jihu v horách, jiný přístup...
D
DDTČlen
Přidáno před 7 let
@sipadan: Nemohu souhlasit. To je jasny podvod. Na to urcite maji paragrafy, ale asi to delaji jen cizincum a nikdo z nas cizincu to zatim nenahlasil.

Co kdybyste se vy, kdo jste byli podvedeni, spojili a informovali alespon ambasadu? Mozna by se neco nakonec delo (?).
Knaus Van i650MEG, 2017
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 43
Členové online 0

Celkem členů: 16,808
Nejnovější člen: JiriB
TOPlist

Copyright © 2026