Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

SAMOLEPKY Caravan24.cz

Poslední aktualizace před 5 let
najknajkČlen
Přidáno před 15 let
zdravím Šárko,

objednávku jsem poslal E- mailem a korunky zrovna odešly, děkuji za brzké poslání :-D
PepiPepiČlen
Přidáno před 15 let
Šarko dík,dnes dorazila ,je to zaplacený ještě jednou dík byla to rychlovka,přeji pěkný večer:_
najknajkČlen
Přidáno před 15 let
samolepky dorazily v pořádku, penízky odešly, děkuji Honza najk
LoserovaLoserovaČlen
Přidáno před 15 let
dnes dorazily samolepky díky:_
Jitka+Tonda+Pinďa:i
D
dudkiČlen
Přidáno před 15 let
Samolepky dorazily, Dakujem . Posielam peniazky
B
BezdiciČlen
Přidáno před 15 let
Ahoj Šárko,
tak jsem právě poslal penízky na samolepky.Teď už budu jenom čekat kdy dojdou.
R
RenComČlen
Přidáno před 15 let
Šárko, děkuji. Samolepky dnes v pořádku dorazily a přeji příjemný večer.
Renault Scenic 4x4 a Tabbert Comtesse 490,
Fiat Ducato Adriatic Coral
Zdobik 88Zdobik 88Člen
Přidáno před 15 let
Zdravím Šárko,
samolepky došly v pořádku:), peníze dnes posílám. Díky Marcela
[color=#0066ff]Necestujeme abychom utekli od našeho života, cestujeme aby nám neutekl život.
Karel a Marcela [/color]
Lu112Lu112Nováček
Přidáno před 15 let
Ahoj,
jsem tu nový a měl bych zájem o dvě samolepky na karavan a jednu tmavou antracit na auto.
Prosím zaslat poštou. Platit mám předem nebo to je na dobírku? Dne 28.5.2011 jsem poslal Šárce soukromou zprávu s adresou. Zatím bez odpovědi.!o
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 15 let
Ahoj, samolepky jdou dnes do pošty.

Potřebné informace k platbě jsou tady: http://www.carava...ead_id=114
Fun
Smile 😊
L
lubinČlen
Přidáno před 15 let
Šárko díky samolepky dnes v pořádku dorazily.
mikivanmikivanČlen
Přidáno před 15 let
Šárko díky za samolepky dnes v pořádku dorazily, tak brzy jsem je ani nečekal. :^Peníze jsem poslal tak snad je vše ok. Ahoj M. :_
Mirek a Lenka + Carado T334
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 15 let
Vše je OK,
děkujeme.
Hezký den a spousty šťastných kilometrů a zajímavých cest s karavanem i bez:)
Š.
Naše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
K
kubiNováček
Přidáno před 15 let
Šárko děkuji za samolepky dorazily v pořádku,doufám,že i vám dorazily peníze:_ Díky
gorogoroNováček
Přidáno před 15 let
Ahoj Šárko,
dnes jsem se stal členem velké karavaningové rodiny. Měl bych proto zájem o samolepky na můj bydlík i auto. Bydlím v Albrechticích nad Orlicí a tak by pro mě nebyl problém si je od Tebe vyzvednout osobě. Děkuji za odpověď.:_
zuzi777azuzi777aČlen
Přidáno před 15 let
Děkuji za samolepky, dorazily právě včas! Zítra vyrážím na první cestu. Doufám, že korunky za ně přišly OK. :_
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
BerryBerryČlen
Přidáno před 15 let
Ahoj Šarko pošleš mi taky samolepku prosím?!c
P
Pavel a MajkaNováček
Přidáno před 14 let
Dobrý den, ráda bych u Vás objednala dvě velké samolepky na aravan a jednu stříbrnou na auto. Peníze chcete předem nebo po doručení? Chápu dobře že to bude 150,- + poštovné ? Kolik tedy celkem ? Naše adresa je Marie Kábrtová Jamné nad Orlicí čp. 16 PSČ 561 65 Jamné nad Orlicí Děkuji:_
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 14 let
Ahoj,
vše je popsáno tady: http://www.carava...ead_id=114
!o
Fun
Smile 😊
bohybohyNováček
Přidáno před 14 let
Díky samolepky došly už jsou nalepeny takže vyrážíme komplet ještě jednou díky!!!
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Sarka, Lukas, Vera, Roman PCE, Vajglon Hnuson, jps, PLAF, Petko, Osmimetraci, Pekari, Miru3, Hana Lubos, Charlie, Mila, uknaj, petlin, Jirka M, bydlik, Bobik, bizon1111, Jarda a Iveta, baho a Gabisch, Ludek Liberec, bendo, dagbartos, fandak1, Roman a Mirka, Svitavaci, Luban, Jirka, panaci, zdenek a Irena Lbc, stepan, GULI, Fun, martas, EXPEDICE APALUCHA, priborj, jozin, Mirek a Iva, Lukas Hanka a deti, Kip, jirkamds, furgon, olga, Dostal, Ski, Deda Lebeda, Remzin, Jan Bordovsky, Brevla, tronic, eurohope, Petr a Natali, barumaci, Habasek, camper, Patrik, hanzlik, viera a vlado, Vitek a Alena, Shave, krutas, Jardaa4, Franta REZAC, Lutonina, Petr a Lucie, Zdenek a Alena, michalina, hanah, mikivan, BALUteam, Fialovi, Honza a Lidka, RobVob, Cattani, najk, Pepi, Loserova, dudki, Bezdici, RenCom, Zdobik 88, Lu112, lubin, kubi, goro, zuzi777a, Berry, Pavel a Majka, bohy, mengic333, PNovotna, Ropuchovi, PremekCap, Pepino66, Macik a Dada, Milan a Marketa, pavel 75, vofi, lada721, Jarda a Maru, chodac, Rudy, Jirka 100HL, Radovan, svhn, PavelAlena, mirecek, Mikey, p0l0us, jirka dagmar, janiskaravany, drakol, Kapitank1400, Janinka, malina1, Pavel 26, MildaPro, Spajky007, Me2d, Chipp, MartinH, Martin Mrak, hobo, Marian999, Jiri Majki, Jarda36, ravyk, Bulda, honza 10, frivet, jardarc, samjeep, Radovan Lehky, Tandy, Pachos, ferda, Balda, dukecz, PeterL, PetrDubi, Dicky, Milan Hampl, TomTP, Martasik, Ota a Oli, forman59, Sany_62, floridan79, feixova, Mick, Olin - Jana, Nemalud, Radek Kaplan, davidt, janvas, worxe, Sheba, Bery, Tomik Kralu, Jagrovci, Michal Levice, quicksilver_smazany, lubodano, AlZu13, ludva, Lubos a Dasa, Franta105
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 12
Členové online 0

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025