najkČlenPřidáno
před 15 letzdravím Šárko,
objednávku jsem poslal E- mailem a korunky zrovna odešly, děkuji za brzké poslání :-D
PepiČlenPřidáno
před 15 letŠarko dík,dnes dorazila ,je to zaplacený ještě jednou dík byla to rychlovka,přeji pěkný večer:_
najkČlenPřidáno
před 15 letsamolepky dorazily v pořádku, penízky odešly, děkuji Honza najk
LoserovaČlenPřidáno
před 15 letdnes dorazily samolepky díky:_
Samolepky dorazily, Dakujem . Posielam peniazky
Ahoj Šárko,
tak jsem právě poslal penízky na samolepky.Teď už budu jenom čekat kdy dojdou.
Šárko, děkuji. Samolepky dnes v pořádku dorazily a přeji příjemný večer.
Renault Scenic 4x4 a Tabbert Comtesse 490,
Fiat Ducato Adriatic Coral
Zdobik 88ČlenPřidáno
před 15 letZdravím Šárko,
samolepky došly v pořádku:), peníze dnes posílám. Díky Marcela
[color=#0066ff]Necestujeme abychom utekli od našeho života, cestujeme aby nám neutekl život.
Karel a Marcela [/color]
Lu112NováčekPřidáno
před 15 letAhoj,
jsem tu nový a měl bych zájem o dvě samolepky na karavan a jednu tmavou antracit na auto.
Prosím zaslat poštou. Platit mám předem nebo to je na dobírku? Dne 28.5.2011 jsem poslal Šárce soukromou zprávu s adresou. Zatím bez odpovědi.!o
Šárko díky samolepky dnes v pořádku dorazily.
mikivanČlenPřidáno
před 15 letŠárko díky za samolepky dnes v pořádku dorazily, tak brzy jsem je ani nečekal. :^Peníze jsem poslal tak snad je vše ok. Ahoj M. :_
Mirek a Lenka + Carado T334
SarkaAdministrátorPřidáno
před 15 letVše je OK,
děkujeme.
Hezký den a spousty šťastných kilometrů a zajímavých cest s karavanem i bez:)
Š.
Naše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
Šárko děkuji za samolepky dorazily v pořádku,doufám,že i vám dorazily peníze:_ Díky
goroNováčekPřidáno
před 15 letAhoj Šárko,
dnes jsem se stal členem velké karavaningové rodiny. Měl bych proto zájem o samolepky na můj bydlík i auto. Bydlím v Albrechticích nad Orlicí a tak by pro mě nebyl problém si je od Tebe vyzvednout osobě. Děkuji za odpověď.:_
zuzi777aČlenPřidáno
před 15 letDěkuji za samolepky, dorazily právě včas! Zítra vyrážím na první cestu. Doufám, že korunky za ně přišly OK. :_
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
BerryČlenPřidáno
před 15 letAhoj Šarko pošleš mi taky samolepku prosím?!c
Dobrý den, ráda bych u Vás objednala dvě velké samolepky na aravan a jednu stříbrnou na auto. Peníze chcete předem nebo po doručení? Chápu dobře že to bude 150,- + poštovné ? Kolik tedy celkem ? Naše adresa je Marie Kábrtová Jamné nad Orlicí čp. 16 PSČ 561 65 Jamné nad Orlicí Děkuji:_
bohyNováčekPřidáno
před 14 letDíky samolepky došly už jsou nalepeny takže vyrážíme komplet ještě jednou díky!!!