Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 SAMOLEPKY Caravan24.cz: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
Prohledávání webu:

SAMOLEPKY Caravan24.cz

Poslední aktualizace před 3 roky
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 17 let
Dostávám mnoho SZ na téma samolepky. Protože informace trošku zapadly, tak jsem si dovolila to sepsat sem, ať je to pěkně pohromadě

Samolepek jsou 2 druhy viz obrázek

-První je červenočerný nápis
www.caravan24.cz/images/smolepky_C24X.jpg
asi 40 cm dlouhý, který dáváme na své bydlíky (přívěsy, autokaravany) zpravidla jednu dopředu a jednu dozadu.

-Druhá je malá cca 15x10cm na auto, tvoří ji obrázek a nápis, je ve dvou provedeních: světlá stříbrná a tmavá antracit (na obrázku) dáváme ji na osobáky, jako sympatie k tomuto webu a karavaningu.
www.caravan24.cz/infusions/forum/attachments/obraz010_.jpg


Chtěla bych poděkovat Jirkovi Stohlovi, který nám samolepky vyrábí za minimální cenu a Jirkovi Melkovi, který rovněž pomáhal s jejich výrobou

Prodejní cena samolepky je 50,-Kč.
Můžete si je objednat pomocí SZ nebo e-mailu Napište mi poštovní adresu a počet samolepek. Buď je přivezu někam, kde se sejdeme (vozím je v karavanu stále) nebo je zašlu poštou a peníze nám pošlete na účet. Číslo účtu je 161661379/0600, var. symbol si určete např. PSČ. Na výpisu vidím i odesílatele, takže poznám od koho platba je.
Peníze takto získané jsou určeny na webhosting a propagaci stránek.

Údržbu a vývoj stránek provádí fun.
Zdůrazňuji, že stránky jsou nezávislé na žádném prodejci či nějaké jiné firmě.
Web vznikl za účelem vytvoření prostředí pro karavanisty, aby zde našli radu, ale i přátele se stejným koníčkem či společníky na chystanou cestu nebo se podělili o své nápady, vylepšení či typy míst k rekreaci ap. Zdaleka ne všichni se známe. Někdo jezdí sám, jiní se přidají k některé partě. Ale všichni se scházíme společně právě zde na Caravan24. Každý, kdo přichází s dobrými úmysly, je zde srdečně vítán. Proto pište o sobě, o zkušenostech, dotazy, rady, nápady. Pište i o tom, co Vám zde chybí, co by se dalo vylepšit, budeme jen rádi. Nepište to prosím sem, ale zakládejte nová témata do fóra.

Přejeme všem hodně šťastných km se svými bydlíky a hodně pohody a dobré nálady na stránkách Caravan24.cz
Upravil Fun dne 09.09.2020 13:45, před 4 roky
LukasLukasČlen
Přidáno před 17 let
Můj názor je jasný, možná jsem ho prezentoval už u zrodu prvních samolepek. Já se přikláním k těm řezaným, mám zkušenost, že déle odolávají slunci a povětrnostním vlivům. Klidně za takovou samolepku 50 Kč obětuji. Pokud budou i s přenosovou fólií, tak to bude úplně príma.B)
Rapiďáci, tel: 725 707 636
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 17 let

Citovat

Lukas napsal/a:
Pokud budou i s přenosovou fólií, tak to bude úplně príma.B)


Lukáši budou i přenosovou folií
VeraVeraČlen
Přidáno před 17 let
I já jsem pro,byť za cenu sundání dosavadní.Na Karkuli ale zase vypadá tak blbě,že se jí všimne úplně každý :f
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 17 let
Já si rád zaplatím i tu nalepenou.
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 17 let
Připojuji se k Romanovi, rádi přidáme na chod webu za samolepku, kterou už máme nalepenou z Gigantu.
J
jpsČlen
Přidáno před 17 let
Rád se přidám, samo i finanční spolupodílení se
PLAFPLAFČlen
Přidáno před 17 let
Taky se rádi přidáme a přidáme pár drobných na chod webu.
PetkoPetkoČlen
Přidáno před 17 let
To jsou moc pozitívné ohlasy a chtěl bych se připojit k Šárce která Vám všem určitě poděkuje. Já bych jen rád dodal že by nebylo od věci kdyby byli nálepky ve dvou velikostech.
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 17 let
Petko, nikdo nečeká, že mu bude za to děkováno!!
PetkoPetkoČlen
Přidáno před 17 let
Romane nakonec jsme ten portál udělali pro všechny caravanisty ale slušnost vyžaduje abychom se za přízeň poděkovali. Ruku na srdce, každému to polichotí, tak proč ne?;);)
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 17 let
Ruku na srdce, každému ne. Někdo, to, že přispěje na chod webu bere jako samozřejmost. A nemluvím jen o sobě.
PetkoPetkoČlen
Přidáno před 17 let
Romane Ty víš moc dobře co jsem tím myslel. :)
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 17 let
Pokud někdo cítí potřebu poděkovat, tak je zde na to prostor. Pokud o to někdo nestojí nebo ho to nezajímá, tak nechť to ignoruje. Můj osobní názor je, že poděkování a sdělení někomu, že si jeho práce vážím není nikdy dost a mnohdy je pro nejednoho z nás nemalým motorem k další práci.

Ale POZOR toto téma je O SAMOLEPKÁCH.

PetkoPetkoČlen
Přidáno před 17 let
Dobře si to vystihla Šárko, přesně tak jsem to myslel.
OsmimetraciOsmimetraciČlen
Přidáno před 17 let
Já chcu taky samolepku!!!!!!!!! Placení a děkování.......se vším souhlasím, jsem nový, a nemohu si moc vyskakovat......že????
A máte velikost i na mojeho prcka???? Myslím tím karavan, kdyby někteří náhodou měli divoké myšlenky:D:D:D:o:o:o
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 17 let
Šárka řekla-,,Můj osobní názor je, že poděkování a sdělení někomu, že si jeho práce vážím není nikdy dost a mnohdy je pro nejednoho z nás nemalým motorem k další práci.,,
Tak v tomto s Tebou Šárko souhlasím, jen výměna názorů mezi mnou a panem hoteliérem byla o něčem jiném. Ale konec hádání.
PetkoPetkoČlen
Přidáno před 17 let
Tak aby tady bylo jednou pro vždy všem jasné, nejsem ani zámeckým pánem ani hoteliérem. Rád tu funkci vyměním s někým jiným.

Ale jak už Šárka psala to téma patří někam jinam když vůbec je nutné se o tom bavit.
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 17 let
Proboha, to nerozumíš legraci? Myslel jsem, že jsi větší formát.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 17 let
TO Osmimetráci. Na prcka dáme samolepku, že bude jako vyšítá.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Sarka, Lukas, Vera, Roman PCE, Vajglon Hnuson, jps, PLAF, Petko, Osmimetraci, Pekari, Miru3, Hana Lubos, Charlie, Mila, uknaj, petlin, Jirka M, bydlik, Bobik, bizon1111, Jarda a Iveta, baho a Gabisch, Ludek Liberec, bendo, dagbartos, fandak1, Roman a Mirka, Svitavaci, Luban, Jirka, panaci, zdenek a Irena Lbc, stepan, GULI, Fun, martas, EXPEDICE APALUCHA, priborj, jozin, Mirek a Iva, Lukas Hanka a deti, Kip, jirkamds, furgon, olga, Dostal, Ski, Deda Lebeda, Remzin, Jan Bordovsky, Brevla, tronic, eurohope, Petr a Natali, barumaci, Habasek, camper, Patrik, hanzlik, viera a vlado, Vitek a Alena, Shave, krutas, Jardaa4, Franta REZAC, Lutonina, Petr a Lucie, Zdenek a Alena, michalina, hanah, mikivan, BALUteam, Fialovi, Honza a Lidka, RobVob, Cattani, najk, Pepi, Loserova, dudki, Bezdici, RenCom, Zdobik 88, Lu112, lubin, kubi, goro, zuzi777a, Berry, Pavel a Majka, bohy, mengic333, PNovotna, Ropuchovi, PremekCap, Pepino66, Macik a Dada, Milan a Marketa, pavel 75, vofi, lada721, Jarda a Maru, chodac, Rudy, Jirka 100HL, Radovan, svhn, PavelAlena, mirecek, Mikey, p0l0us, jirka dagmar, janiskaravany, drakol, Kapitank1400, Janinka, malina1, Pavel 26, MildaPro, Spajky007, Me2d, Chipp, MartinH, Martin Mrak, hobo, Marian999, Jiri Majki, Jarda36, ravyk, Bulda, honza 10, frivet, jardarc, samjeep, Radovan Lehky, Tandy, Pachos, ferda, Balda, dukecz, PeterL, PetrDubi, Dicky, Milan Hampl, TomTP, Martasik, Ota a Oli, forman59, Sany_62, floridan79, feixova, Mick, Olin - Jana, Nemalud, Radek Kaplan, davidt, janvas, worxe, Sheba, Bery, Tomik Kralu, Jagrovci, Michal Levice, quicksilver_smazany, lubodano, AlZu13, ludva, Lubos a Dasa, Franta105

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
42,721,926 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.29525 sekund | Průměrně za: 0.29525 (0) sekund | Dotazy: 136 | Použitá paměť: 2.24MB/4MB