Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Pozor při cestě přes Srbsko !

Poslední aktualizace před 2 roky
sipadansipadanČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Jarda Borek napsal:
Poslala ho pryč a zavolala svoji asistenci a za cca 1,5hod tam byla odtahovka z Fiatu a ve fiatu zjistili utržený konektor od pumpy. Opravili zdarma a jela dál. Bylo to v říjnu když se vracela do CZ.

Sláva, alespoň někdo zachoval zdravý rozum !!! (y)
4.114683,118.628756
Jarda BorekJarda BorekČlen
Přidáno před 7 let
Jinak na straně 3 tohoto příspěvku jsou i fotky těch šmejdů i s tou odtahovkou a adresou. Příspěvek Dáša a Jirka
!z!)Smile
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 7 let
Na "f" Kempování na divoko připravují hromadnou žalobu na tyto loupežníky.
L
LakyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

zemanekpetr napsal:

Na "f" Kempování na divoko připravují hromadnou žalobu na tyto loupežníky.

A ty si myslíš jak to asi dopadne? bez důkazu ? Větší polovina tady vůbec nebo málo rozumí autům tak kývnou na vše ,až doma jsou hrdinové a o kempování na divoko bych pomlčel .Jiný stát jiné předpisy a mravy i od policistu ,ceníku atd. To by jsi ho musel chytnout při činu a nafotit ho a skopat mu prdel .:D
Žijeme jen jednou.
Přidáno před 7 let
Já si "nemyslìm " nic.Chtěl jsem jen předat infornacj.Pokud je nepouźitelná,nepouźìvat.
Přidáno před 7 let
Oprava -informaci -
copycopyČlen
Přidáno před 7 let
Aby sme srbom nekrivdili, gréci tiež nie sú žiadne neviniatka. štátni daňováci od leta minulého roku robia razie na benzínkach, a zisťujú zaujímavé veci - že do oficiálnych PHM dokážu vlastníci na diaľku primiešavať hocičo, čo nepodlieha dani - mazut, petrolej, alebo aj čistú vodu..
jedno video k téme
V
viktorzumNováček
Přidáno před 7 let
Vhodné na ochranu priestoru pod vozidlom. https://www.tobbm...iaszto-396
Mercedes Sprinter
kucik_stkucik_stČlen
Přidáno před 7 let
Dobrý večer kolegové,
již delší až dlouhou dobu se dočítám o těchto praktikách a nejenom v Srbsku. Opakující se řešení (částečné) jsou oba kryty pod motorem (asi). Jedné věci jsem dosud úplně neporozuměl, co konkrétně ti hajzlíci odpojují, zkoumal jsem to pod mojí vestavbou ale na nic co by bylo dosažitelné bez "Saxániny ruky" jsem neobjevil :-(.
Nemohl by jste mě, prosím ty kteří vědí o co konkrétně jde, přiložit pár fotek, kde jsou ty slabá místa ? Díky moc.
Petr
Možná by to mohlo být tím, že moje vestavba je na CITROENu ?
L
LakyČlen
Přidáno před 7 let
kucik : na to bych ne spoléhal , jdou především po karavanech a OB vozu ,vestavby až potom . Jako první se rozpojují kabely v přední části vozu ,pokud jsou tam kryty po celé ploše je to plus pro tebe - čerpadlo vstřiku , tempomat , čidlo erg ventilu na výfuku , -ostatní jsou jen prkotiny .
Žijeme jen jednou.
kucik_stkucik_stČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Herman napsal:

kucik : na to bych ne spoléhal , jdou především po karavanech a OB vozu ,vestavby až potom . Jako první se rozpojují kabely v přední části vozu ,pokud jsou tam kryty po celé ploše je to plus pro tebe - čerpadlo vstřiku , tempomat , čidlo erg ventilu na výfuku , -ostatní jsou jen prkotiny .

Díky za reakci,
mam kryt jen na leve strane. Dokoupil a namontoval bych i ten pravy ale chci jen vedet co kde rozpojuji. Protoze ja v dosahu smrtelnika ze spodu nevidim nic k rozpojeni. Proto, pokud je to mozne, prosim o foto s info kde se co da rozpojit.
diky
Petr
Dasa a JirkaDasa a JirkaČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj,
Za prvé odloupnou spodní kryt. Mě to asi zbudilo, ale protože pak nic, usnul jsem. Vraceli jsme se z Řecka a byl jsem dost utahaný. Pak odpojí konektor od čerpadla. Auto error. Toť jednoduchý návod za xxx Eur. Mě to stálo jenom 400, ale čtu i 1700. Obávám se důkazní nouze. Možná bych se připojil k žalobě, ale důkazy jsou na vodě.
Jirka
Jirka, Dáša a Klaudie, minipes Týna
bazenovavodabazenovavodaČlen
Přidáno před 7 let
Je to sice hezké, ale jak je dotaz výše, má někdo foto jak to čerpadlo či konektor vypadá???
L
LakyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

bazenovavoda napsal:

Je to sice hezké, ale jak je dotaz výše, má někdo foto jak to čerpadlo či konektor vypadá???

ALE hezčí by bylo zajet si do servisu jedno kde ,než se hrabat s fotákem v motoru a stejně by to bylo k níčemu pokud to nevidíš na vlastní oči v realu kde jsou ty spoje kabelu , zvedněte zadky nebo platte .:D
Žijeme jen jednou.
L
LakyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

kucik_st napsal:

Citovat

Herman napsal:

Díky za reakci,
mam kryt jen na leve strane. Dokoupil a namontoval bych i ten pravy ale chci jen vedet co kde rozpojuji. Protoze ja v dosahu smrtelnika ze spodu nevidim nic k rozpojeni. Proto, pokud je to mozne, prosim o foto s info kde se co da rozpojit.
diky
Petr

Kryté to musíš mít po celé ploše i střední díl ,tam jsou obvykle přístupy na vše .Foto ti nic neřekne a já pod vůz nepolezu chce to ukázat v realu s montážní jámy snad i z vrchu motoru .Jak jsem uvedl výše jezdíte okolo servisu otázka 15min. nevím ale jak dlouho si to zapamatujete. CHlapi budte trochu aktivní ,Srbové to umí najít ve tmě a na každém typu vozu s jednou rukou .
Žijeme jen jednou.
mbmbČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Herman napsal:

Citovat

kucik_st napsal:

Citovat

Herman napsal:

Díky za reakci,
diky
Petr

Kryté to musíš mít po celé ploše i střední díl ,tam jsou obvykle přístupy na vše .Foto ti nic neřekne a já pod vůz nepolezu chce to ukázat v realu s montážní jámy snad i z vrchu motoru .Jak jsem uvedl výše jezdíte okolo servisu otázka 15min. nevím ale jak dlouho si to zapamatujete. CHlapi budte trochu aktivní ,Srbové to umí najít ve tmě a na každém typu vozu s jednou rukou .

Oni to umí i Češi...A ti, co to neumí, tak se to naučí podle fotek, které sem někdo určitě dá! (y)
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
prcek61prcek61Člen
Přidáno před 7 let
no a když upadne prstík tak nevadí(y) a je to BIO
https://www.nippo...ruzina.jpg
prcek61 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
kucik_stkucik_stČlen
Přidáno před 7 let
ad Herman:
jako první jsem vlezl pod auto, jako druhé byl v servisu. Ani servis ak nebyl schopen definovat, a byli jsme fyzicky u vozu, co se dá odpojit ze spodu vozu resp. řekl ze tam nic k rozpojeni není ( tedy ze spodu) . Zvrchu ( po otevření kapoty) ano, ale o tom diskuze není. Proto se pokouším zjistit o čem konkrétně se hovoří, rad přicházíme vecem na kloub a rad se poučím ( proto ten dotaz na fotky). Opravdu se me nabízí možnost, ze téma je čisté věci Fiatu a Citroenu se to netýká ? ( mam vestavbu na Citroenu).
Takže tak :-)
Petr
L
LakyČlen
Přidáno před 7 let
Petře- Diskuze je i o tom v podstatě že neodjedeš , jestli to dělají i z vrchu u jiných vozů je otázka jak ,asi umí v tichosti otevřít kapotu. Tak alespon víš co ti servisák ukázal na co si dát pozor , ta kapota není trezor .

/Ani servis ak nebyl schopen definovat, a byli jsme fyzicky u vozu, co se dá odpojit ze spodu vozu resp. řekl ze tam nic k rozpojeni není ( tedy ze spodu) . Zvrchu ( po otevření kapoty) ano, ale o tom diskuze není./
Žijeme jen jednou.
L
LakyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

prcek61 napsal:

no a když upadne prstík tak nevadí(y) a je to BIO
https://www.nippo...ruzina.jpg

Nejlepší alarm jsou ti hafani ,čím menší tím větší kravál ,pokud je za limitem věku tak chrápe víc jak já ale jinak je v pohodě.:D
Žijeme jen jednou.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 41
Členové online 0

Celkem členů: 16,808
Nejnovější člen: JiriB
TOPlist

Copyright © 2026