Jarda BorekČlenPřidáno
před 7 letJinak na straně 3 tohoto příspěvku jsou i fotky těch šmejdů i s tou odtahovkou a adresou. Příspěvek Dáša a Jirka
!z!)

zemanekpetrČlenPřidáno
před 7 letNa "f" Kempování na divoko připravují hromadnou žalobu na tyto loupežníky.
zemanekpetrČlenPřidáno
před 7 letJá si "nemyslìm " nic.Chtěl jsem jen předat infornacj.Pokud je nepouźitelná,nepouźìvat.
kucik_stČlenPřidáno
před 7 letDobrý večer kolegové,
již delší až dlouhou dobu se dočítám o těchto praktikách a nejenom v Srbsku. Opakující se řešení (částečné) jsou oba kryty pod motorem (asi). Jedné věci jsem dosud úplně neporozuměl, co konkrétně ti hajzlíci odpojují, zkoumal jsem to pod mojí vestavbou ale na nic co by bylo dosažitelné bez "Saxániny ruky" jsem neobjevil :-(.
Nemohl by jste mě, prosím ty kteří vědí o co konkrétně jde, přiložit pár fotek, kde jsou ty slabá místa ? Díky moc.
Petr
Možná by to mohlo být tím, že moje vestavba je na CITROENu ?
kucik : na to bych ne spoléhal , jdou především po karavanech a OB vozu ,vestavby až potom . Jako první se rozpojují kabely v přední části vozu ,pokud jsou tam kryty po celé ploše je to plus pro tebe - čerpadlo vstřiku , tempomat , čidlo erg ventilu na výfuku , -ostatní jsou jen prkotiny .
Dasa a JirkaČlenPřidáno
před 7 letAhoj,
Za prvé odloupnou spodní kryt. Mě to asi zbudilo, ale protože pak nic, usnul jsem. Vraceli jsme se z Řecka a byl jsem dost utahaný. Pak odpojí konektor od čerpadla. Auto error. Toť jednoduchý návod za xxx Eur. Mě to stálo jenom 400, ale čtu i 1700. Obávám se důkazní nouze. Možná bych se připojil k žalobě, ale důkazy jsou na vodě.
Jirka
Jirka, Dáša a Klaudie, minipes Týna
bazenovavodaČlenPřidáno
před 7 letJe to sice hezké, ale jak je dotaz výše, má někdo foto jak to čerpadlo či konektor vypadá???
mbČlenPřidáno
před 7 letCitovat
Herman napsal:
Citovat
kucik_st napsal:
Citovat
Herman napsal:
kucik : na to bych ne spoléhal , jdou především po karavanech a OB vozu ,vestavby až potom . Jako první se rozpojují kabely v přední části vozu ,pokud jsou tam kryty po celé ploše je to plus pro tebe - čerpadlo vstřiku , tempomat , čidlo erg ventilu na výfuku , -ostatní jsou jen prkotiny .
Díky za reakci,
mam kryt jen na leve strane. Dokoupil a namontoval bych i ten pravy ale chci jen vedet co kde rozpojuji. Protoze ja v dosahu smrtelnika ze spodu nevidim nic k rozpojeni. Proto, pokud je to mozne, prosim o foto s info kde se co da rozpojit.
diky
Petr
Kryté to musíš mít po celé ploše i střední díl ,tam jsou obvykle přístupy na vše .Foto ti nic neřekne a já pod vůz nepolezu chce to ukázat v realu s montážní jámy snad i z vrchu motoru .Jak jsem uvedl výše jezdíte okolo servisu otázka 15min. nevím ale jak dlouho si to zapamatujete. CHlapi budte trochu aktivní ,Srbové to umí najít ve tmě a na každém typu vozu s jednou rukou .
Oni to umí i Češi...A ti, co to neumí, tak se to naučí podle fotek, které sem někdo určitě dá! (y)
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
kucik_stČlenPřidáno
před 7 letad Herman:
jako první jsem vlezl pod auto, jako druhé byl v servisu. Ani servis ak nebyl schopen definovat, a byli jsme fyzicky u vozu, co se dá odpojit ze spodu vozu resp. řekl ze tam nic k rozpojeni není ( tedy ze spodu) . Zvrchu ( po otevření kapoty) ano, ale o tom diskuze není. Proto se pokouším zjistit o čem konkrétně se hovoří, rad přicházíme vecem na kloub a rad se poučím ( proto ten dotaz na fotky). Opravdu se me nabízí možnost, ze téma je čisté věci Fiatu a Citroenu se to netýká ? ( mam vestavbu na Citroenu).
Takže tak :-)
Petr
Petře- Diskuze je i o tom v podstatě že neodjedeš , jestli to dělají i z vrchu u jiných vozů je otázka jak ,asi umí v tichosti otevřít kapotu. Tak alespon víš co ti servisák ukázal na co si dát pozor , ta kapota není trezor .
/Ani servis ak nebyl schopen definovat, a byli jsme fyzicky u vozu, co se dá odpojit ze spodu vozu resp. řekl ze tam nic k rozpojeni není ( tedy ze spodu) . Zvrchu ( po otevření kapoty) ano, ale o tom diskuze není./