Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

N126... polský fenomén

Poslední aktualizace před 2 roky
P
pvoloszc74Nováček
Přidáno před 4 roky
Děkuji za odkaz. Mohu se ještě zeptat kam jste ho namontoval? Zvažoval jsem pod stůl pod přední okno s vývody do boku ke kastlíku, kde mám bombu a baterku, Zde bych umístil nádržku na naftu. Nebo to máte umístněný přes podlahu, Tam je dvojitá podlaha a musel bych asi řešit nějaké prodloužení šroubů k uchycení přívodu vzduchy a výfuku. Jeden vývod tepla do prostoru a druhý roztáhnout pod sezením, přes skřín do koupelky. Ale nejsem jsem si úplně jistý, že to teplo se tam dotlačí . Je to cca 2,3 m. Nemáte případně nějaké foto jak máte umístěno .
Děkuji
Petr.
PPSPPSNováček
Přidáno před 4 roky
Jak už jsem psal, já mám v pšonku truma S pod šatní skříní na PB
Toho diesloveho jsme instalovali do dodávky. Instalace proběhla přes podlahu. Mrkni na YouTube kanál Jana Vanana a instalace naftoveho topení do dodávky, myslím že ti to napoví
F
Franta1234Člen
Přidáno před 4 roky
Dobrý den, prosím, nemáte někdo zkušenost s kvalitní přísavkou na stěny polského přívěsu, která by zvládla udržet i tyče letního předstanu? Určitě nebudu nic vrtat nebo lepit. Děkuju.
Upravil Franta1234 dne 05.04.2020 23:23, před 4 roky
haskyhaskyČlen
Přidáno před 4 roky
Ahojky.Obávám se že "přícucka" nebude to prave,kdysi jsem to zkoušel.Ale jukni se tady na to : https://www.svetk...anovych-ok
F
figolasNováček
Přidáno před 4 roky
Zdravím, jsem na začátku rekonstrukce větší N126, na stěny chci lepit koberec, pod něj jako izolaci 10 mm mirelon, lepit vše chemoprenem. Asi musím koupit celou 50 m roli, ale nespotřebuji ani půlku. Není někdo ve stejné fázi rekonstrukce a nechtěl by se se mnou o tu roli podělit?
P
pepan78Nováček
Přidáno před 4 roky
A necheš raději koupit originál? než to dělat 2x tzn. lepit mirelon a pak znova na to lepit koberec, vše 2x měřit a stříhat a v koberci se pak drží více prach. Na níže uvedených stránkách prodávají originál s izolací a rovnou i přesně nastříhaný. Osobně jsem si nechal (zadarmo) poslat vzorky, takže víš, do čeho jdeš. Loni jsem si nechal poslat komplet těsnění a nějaké drobnosti, vše došlo v pořádku, komunikace dobrá-prostě jazyková bariera byla, ale domluvili jsme se :-) Smile
https://www.dariu...iad%C3%B3w
H
HonzaOČlen
Přidáno před 4 roky
Ahoj,
Vnitřní vzhled záleží na každém. Ale když jsem předělával svůj, již bývalý, karavan n126 tak jsem použil koženku.
A musím říct, že je to super a prach se nikde nedržel. Tak to zvaž.
HonzaO
F
figolasNováček
Přidáno před 4 roky
Měli jsme půjčený kobercem obložený karavan a líbil se nám. Řekli jsme si, že takhle to uděláme taky. Nemyslím si, že se nám bude prášit ze stěn. Všichni říkají, že nejhorší z celé rekonstrukce je zbavování se starého lepidla se zbytky molitanu a to mám naštěstí za sebou, takže tohle už snad bude lepší práce. A taky mám pocit, že takto to udělám za více než poloviční peníz (i s tím megazbytkem mirelonu), a přesto hezky. Snad se moc nepletu.
F
figolasNováček
Přidáno před 4 roky
Narazil jsem na zajímavý předstan, který se mi zdá tvarem, velikostí (a v mém případě i barevnou kombinací) vhodný k našim karavanům. Nemáte s ním někdo zkušenost?
https://www.decat...61168.html
ancovickaancovickaNováček
Přidáno před 2 roky
Dobrý den,
rád bych si po dlouhém zvažování pořídil polský obytný přívěs N126 E/ D z důvodu váhy, malých rozměrů a vlastního uzpůsobení prostoru. Poslední 3 měsíce nědělám nic jiného než sleduji bazoš, sbazar a občas facebookmarket (lze i jinde?). Za poslední tří roky cena vzrostla o dvojnásobek cca 60K. Vysvětluji si to malým množstvím poláku na trhu a nebo koronavirem, který nutí lidi uvažovat/ ubytovávávat se jinak. Jednou za čas se objeví karavan za 30K s papírama, ale je hned koupen nějakým překupníkem. Bohužel realita je i taková, že při domluvení schůzky a cestě k vysněnému karavanu vám majitel zavolá, že akci prodej ruší, jelikož vás někdo přeplatil. Však o co mu jde,že? Pak nezbývá než polknout pár chlupatých nadávek, že jste ztratili čas, tak i peníze za benzín a s nepořízenou se vracíte domů.
Nerad bych, aby můj text vyzněl jako vylívání srdce, ale chtěl bych požádat Vás majitel či karavanisty, jež mají dobrou radu, jak pomoci z této svízelné situace (neuvažuji o jiném typu karavanu). Vážný zájemce, který by si chtěl koupit trošku té histori, jelikož k ní má vztah, je manuálně zručný a chce pro svou rodinu 2+2malochy začít žít v duchu polského fenoménu, tak má prach bídné šance na úspěch (alespoň za poslední 3 měsíce se mi to tak jeví).

Druhá možnost je koupit poláka bez papíru a nechat si ho otypovat (Kladno: http://privesy-ka...otypovani/ )- vystavit nový čistopis.Tady je zase problém u mě. Musel bych převést 400km karavan a to už se nevyplatí. Máte nějaké zkušnosti, jak přihlásit karavan bez PP (takové se občas dají sehnat na bazarech). Jde to i jinde, než ve zmíněném Kladně a případně jak? Je možnost i jinak karavan přihlásit než otypováním, jelikož jsem nenašel nikoho, kdo by prodal velký techničák (Štítek se dá vyrobit).

Poslední možnost je nákup z polska, ale to jsem radši přes všechny peripetie dovozu, paíru a nejistoty, že si to majitel rozmyslí vyřadil.

Pokud by někdo chtěl prodat poláka nebo věděl o někom kdo prodává, tak mi napište na mail. Za jakoukoliv stopu předem děkuji.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 21
Členové online 0

Celkem členů: 15,970
Nejnovější člen: paveljurik
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,455,129 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14864 sekund | Průměrně za: 0.14864 (0) sekund | Dotazy: 85 | Použitá paměť: 1.92MB/4MB