Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

vysielačka - praskanie v reproduktoroch

Poslední aktualizace před 14 let
mitrakmitrakČlen
Přidáno před 14 let
Ked odpojis kabel od vysielacky tak zmeraj ci mas tienenie/matica toho konektora/ perfektne prepojene s kostrou vozidla. Ale najpravdepodobnejsie bude to ze bud nemas alebo mas spatne naladenu antenu. Antena sa na prijem chova podobne ako radiova antena , ale na vysielanie musi byt prisposobena presna dlzka. Nastavuje sa to specialnym pristrojom /SWR meter/. V pripade ze je antena dobre naladena tak vyziareny vykon /4waty/ je antenou vyslany do eteru. Ak mas antenu naladenu spatne tak miesto 4w vysielas mozno iba desatinou a zbytok lieta v nasobnych frekvenciach a rusi radio TV a pod. Inak CB vysiela na 27 mHz.
Dalsia dolezita vec je aj to aby si mal stanicu pripojenu co mozno najblizsie k akumulatoru dostatocne hrubym kablom a este aby antena od autoradia bola perfektne spojena s autoradiom a tiez mala dobru kostru.

Ak potrebujes poradit skus SZ.

Ahoj



.
Milan!y a ShockIvana
Martin TTMartin TTČlen
Přidáno před 14 let
Prosím o pomoc s vysielačkou. Mám auto ADRIA 660, namontoval som vysielačku (TTI 550), anténu som dal na ľavú stranu nadstavby, ako som to videl na fotkách viacerých z Vás. Keďže je nadstavba laminátová, vysielačka nemá kostru. Riešil som to tak, že som dal zvnútra nadstavby pod anténu nerezovú platňu 20 x 30 cm. Túto som káblom (priemer 5 mm) spojil s kovovou časťou Fiatu. Problém ktorý mám je, že keď chcem vysielať a stlačím tlačítko na mikrofóne, praskne v reproduktoroch od rádia (keď je rádio vypnuté, tak nič, vtedy je to v pohode). Predajca vysielačky tvrdí, že je to slabá kostra. Stretli ste sa s tým niekto?
Ďakujem
Upravil Martin TT dne 12.02.2010 20:47, před 14 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Martin TT, mitrak
Mediální partner


hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 16
Členové online 0

Celkem členů: 15,970
Nejnovější člen: paveljurik
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,444,394 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.15131 sekund | Průměrně za: 0.15131 (0) sekund | Dotazy: 43 | Použitá paměť: 1.6MB/2MB