Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

omezeny budget, male-velke predstavy

Poslední aktualizace před 7 let
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj Jakube,
taky lítám na PG, vozím s sebou i loď, kola, inline, lezení, spoustu outdoorových záležitostí, většinou i děti a přítelkyni a šel jsem cestou pořízení staršího obytňáku. Celoročně a stále v procesu. Z hlediska ceny a komfortu je to nejrozumnější. Je jedno jestli vestavba nebo obytka. Hlavně co nejjednodušší, opravitelné a funkční. Mým snem je udělat si jednou vestavbu do dodávky nebo sundavací nástavbu na valník 4x4, ale to je všechno o penězích a o času, takže se časem uvidí. Hlavně až mě děti pošlou k čertu a bude to pouze pro dva. Myslím že pořízením staršího, vybaveného auta získáš čas na své koníčky, ušetříš spoustu peněz a zorientuješ se v tom, co bys případně někdy vyrobil a co vlastně potřebuješ. Ono totiž teorie a sny jsou jedna věc a ve skutečnosti to pak může být jiný. Nenápadnost neexistuje. Obytnou dodávku pozná trošku znalý člověk na první pohled. A víc místa na vybavení, věci a na žití na úkor velikosti bydlíka taky není na závadu. Ale jak říkám, proti vestavbám ani čárku. Ono toho místa není nikdy dost a zvlášť když ti tam přistane nějaká sličná PG :) Já bych pro tyto účely rozhodně trval minimálně na lednici, wc, pořádným topení a totální nezávislosti na elektrice ... a to od samého počátku. Ty odkazy od kolegů nevypadaj špatně.
V každým případě držím palce ať už se rozhodneš jakkoli přeji fajn lezení a měkké přistání :)
Yetti
skywalkerskywalkerNováček
Přidáno před 7 let
Ahoj, take pridam svoji zkusenost, nejen kvuli spolecnemu PG konicku :)

Pred 3 lety jsem dostal moznost poridit obytnou alkovnu viz muj avatar. Predtim jsem mel malickou dodavku Fiat Talento r.v.93 a byl s ni max spokojeny. Projezdili jsme s ni pulku Evropy bez jedineho problemu. Pouze rozkladaci postel, lednicka, drez, nadrze na 20 l a topeni. Myslel jsem si ze ve svych 28 letech jsem jeste na "velky" obytnak mlady, z podobnych duvodu jako ty.

Nicmene rozdil v komfortu oproti obytce je znacny, at uz WC, prostoru, izolaci atd. Pokud bych mel v aute travit vice casu jako popisujes ty, o nicem jinem bych nepremyslel. Iluze nenapadnosti dodavky je mylna jak uz bylo zmineno vyse.

Pro tebe je hlavni aby auto bylo max. odpudive pro zlodeje a to kolikrat "ošuntělá" obytka splni lepe nez dodavka. Take doporucuji tomuto bodu venovat zvysenou pozornost, preci jen nebudes na dovolene a jedno vykradeni muze byt fatalni. Mas psa? :)

Muj zaver je tedy podobny jako vetsiny ostatnich, stara, ale udrzovana obytka, bez koroze, idealne atmosfericky diesel a zapracovat na ochrane pred zlodeji.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: JakubToSemJa, Karel Prokop, Joza, jk1000, mekie, JurajSK, frantajetel, Pilotek, roman29, walibuk, PhanTom, IvanGS, Yetti, skywalker
Mediální partner

odak.cz

hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 18
Členové online 0

Celkem členů: 15,972
Nejnovější člen: Roman1973
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,497,891 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13993 sekund | Průměrně za: 0.13993 (0) sekund | Dotazy: 43 | Použitá paměť: 1.61MB/2MB