Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

Turecko

Poslední aktualizace před 4 roky
sipadansipadanČlen
Přidáno před 4 roky
@Laky

Abys mohl ty souřadnice převést, tak tam nesmí být čárka, ale tečka .....

https://www.google.com/maps/place/41%...d39.366467
sipadansipadanČlen
Přidáno před 4 roky

Karel_61 napsal:

@Karel_61 - Nevím čím to je, ale ta zátoka působí jako lázně. Žena se na ni vždy těší a říká, že je jako znovuzrozená.


Karle, máš skromnou ženu, važ si ji.
L
LakyČlen
Přidáno před 4 roky
Karle můžeš to upřesnit ta plocha je dost velká
Karel_61Karel_61Člen
Přidáno před 4 roky
Zátoka s pláží s černým pískem, kde se vždy zastavíme. Nevím čím to je, ale ta zátoka působí jako lázně. Žena se na ni vždy těší a říká, že je jako znovuzrozená. Městečko Carsibasi 41°4,797min N 39°21,988min E.
Karel_61Karel_61Člen
Přidáno před 4 roky
Tureckem do Gruzie a zpět jezdíme už 6 let každý rok. Vše bez problémů. Turci jsou ochotní a příjemní, problémy dělá trochu jazyková bariéra, pokud Turek neumí jiný jazyk. Policejní kontroly jsou a (pokud nejste teroristi YPG, PKK jako ti dva Češi, co je nedávno zatkli s mobily plnými fotek teroristů YPG) probíhají v korektní a zdvořilé atmosféře. Na jihovýchodě jsou vojenské kontroly, které probíhají rovněž korektně, zdržení na kontrole u mě nikdy nepřesáhlo 3 minuty. Když jsem potřeboval naložit krosku, neměl jsem kde zastavit než naproti vjezdu do kasáren. Vyšel strážný a mluvil turecky. Vysvětloval jsem mu, že naložím a jedu pryč. Nerozuměl mi, vrátil se, a místo něj přišel důstojník, co uměl anglicky. Zdvořile mi znovu vysvětloval, že tam parkovat nemohu, protože bráním výjezdu těžších vozidel. Když pochopil, že hned jedu pryč, počkal s pochopením u mě, než naložím a odjedu.
V Istanbulu jsme zaparkovali krosku u Velkého bazaru, omylem vyšli jiným východem a v těch uličkáchuž za tmy nemohli mašinu najít. Policajti si nejprve mysleli, že nám ji někdo ukradl, vytasili notes a šli to sepisovat. Když pochopili, že ji akorát nemůžeme najít, smáli se na celé kolo, já jim namaloval obrázek, jak to místo vypadalo, policajti nás naložili do jejich auta a přivezli nás rovnou k ní.
Turci nejsou žádní muslimové, jak to u nás pořád melou senzacechtiví novináři, mešity jsou buď prázdné nebo plné turistů a prodejců suvenýrů. Nocování kdekoliv, ideální je zajít do hospody na večeři a pak se zeptat hostinského, kde nejlíp přenocovat. Často (pokud má) nabídne svůj pozemek nebo zahradu. Hlavní silnice v Turecku jsou luxusní, lepší než u nás. Jídlo výborné, příroda (zvlášť na východě země) úchvatná. Antické památky na rozdíl od Řecka v hojném počtu a udržované. České pivo je žádaný artikl, akorát si ho odnesou v neprůhledné tašce, aby je nepomluvili sousedi :-)
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,
oživuji turecké téma ....
Nemáte někdo prosím GPS na stání u moře?
Jak u Černého, tak Středozemního ....
Díky !!!
4.114683,118.628756
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 9 let
Tak Turecko zatím bez problémů. Od Istanbulu, kde jsme strávili 3 dny jsme se včera vydali na jih. Teď jsme na pláži v Antalyy. Potkali jsme jeden uprchlický tábor, ale Turci jsou vesměs milí, hlavně na vesnicích. Ceny nás docela překvapili, hlavně v restauracích - menu pro dva celkem snadno kolem 100 TL. Cena nafty se pohybuje kolem 3,80 a hsg dálniční nálepku lze koupit jen na některých shellkách. Pivo máme svoje - plzeň to pro všechny případy jistí. :)
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 9 let
Dá se pít,ale ta cena:o
POSÁDKA Adria Matrix
H
HromovladceNováček
Přidáno před 9 let

Citovat

Cesta a hranice bez jakéhokoli problému.Turci fajn na rozdíl od řeků se více smějí a samá ochota.Bez prohlídek a že jsem toho piva na dva měsìce vezl.Petr

Turecké se také dá pít. Efes.
Postav dům.
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 9 let
Zítra se tam chystáme přejet z Řecka, tak až budem vědět víc a až bude wifča, ozvu se. !)
bydlikemevropoubydlikemevropouČlen
Přidáno před 9 let
Zdravíme, od přátel z Turecka máme info, že je tam vše v pohodě. Turci jsou skvělý a chystáme se tam na podzim na několik měsíců a pořádně ho procourat. Moc se nám tam líbilo a musíme jen souhlasit s Petrem, Turci jsou opravdu skvělý, ochotný a nesmírně vstřícný. Policista se u Vás zastaví ne aby buzeroval, ale zeptal se, jestli nemáte nějaký problém. Byli jsme tam sice na začátku roku 2 měsíce, ale bylo to pekelně málo.

Jestli to ještě trochu pomůže, tak spousta informací, včetně cen potravin, hlavně místa na spaní zadarmo a na divoko, internet a apd. je na našich stránkách www.bydlikemevrop...

Šťastnou cestu a velké pozdravy do Turecka
Bobeška + Zdenda + Flíček Dethleffsíček :_
K
kopeluxČlen
Přidáno před 9 let
Dakujem že ste ma trochu upokojili lebo som mal pocit že je táto trasa dosť nebezpečná. Peter
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 9 let
Cesta a hranice bez jakéhokoli problému.Turci fajn na rozdíl od řeků se více smějí a samá ochota.Bez prohlídek a že jsem toho piva na dva měsìce vezl.Petr
K
kopeluxČlen
Přidáno před 9 let
Chcel by som vedieť aká je súčastná situacia pre cestovanie do Turecka. Či nie sú problémy na Srbských či Tureckých hraniciach a v samotnom Turecku v zapadnej časti. Za čerstvé informácie vopred ďakujem.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: kopelux, zemanekpetr, bydlikemevropou, Mikey, Hromovladce, Jirkac, sipadan, Karel_61, Laky
Mediální partner


hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 18
Členové online 0

Celkem členů: 15,972
Nejnovější člen: Roman1973
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,502,858 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.25527 sekund | Průměrně za: 0.25527 (0) sekund | Dotazy: 106 | Použitá paměť: 2.04MB/4MB