Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

měření plynu v PB lahvi

Poslední aktualizace před 9 let
99lojza99lojzaČlen
Přidáno před 9 let
Nechal jsem se též zlákat ,ale na dvě kladné deset záporných měření a ve stejném místě,buď mám špatné lahve nebo ruce,ale každopádně pomocník na nic.Klidně ho věnuji ,pokud někdo pojede kolem.
Lubos a DasaLubos a DasaČlen
Přidáno před 9 let

Citovat

99lojza napsal:

Nechal jsem se též zlákat ,ale na dvě kladné deset záporných měření a ve stejném místě,buď mám špatné lahve nebo ruce,ale každopádně pomocník na nic.Klidně ho věnuji ,pokud někdo pojede kolem.


Stejná zkušenost. Po rozbalení zjištěna vybitá baterie, ale budiž. Mám 4 ocelové lahve á 10 kg, 2x německou, 2x českou a k tomu doma 3x á 2kg. Malé jsou téměř prázdné, 3 velké plné a nepoužité, jedna poloprázdná. Dva dny jsem měřák mnohokrát opakovaně týral na všech lahvích, ale jen u jedné velké mi jen cca 3x signalizoval, že v ní je plyn a to ještě vždy v jiné úrovni. U všech ostatních hlásil prázdnou lahev. Bohužel jsem prošvihl termín k vrácení, tak jsem ho reklamoval a teď čekám na výsledek. Myslel jsem si, že jsem jen měl smůlu, ale asi ne.
Zdraví
Luboš a Dáša
R
RudyČlen
Přidáno před 9 let
Je to typická čínská kopie.
Zrovna včera byl za mou kolega, který tester v GME koupil taky. Porovnávali jsme můj tester s jeho na 6 různě naplněných lahvích. Můj fungoval obstojně, jeho byl v podstatě k ničemu. Výsledky zcela náhodné. Půjde jej reklamovat. Takže skutečně záleží na štěstí při koupi.
Ještě poznámka: V jednom z posledních čísel Promobilu byl test těchto testerů a velmi dobře byl hodnocen kromě Trumy i tužkový tester Dometic. Ten se prodává za cca 40 Eur. A pro němčinou vládnoucí kolegy ještě jeden tip. Při objednávce elektronické verze časopisu Reisemobil International za tuším 44e ( nebo tištěné verze za 56e) na rok jej obdržíte zdarma jako dárek. Vice versa koupíte Dometic tester a rok máte navíc co číst.
mtruellemtruelleČlen
Přidáno před 9 let
Nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci. Mám Truma a funguje spolehlivě.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner


hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 21
Členové online 0

Celkem členů: 15,970
Nejnovější člen: paveljurik
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,439,344 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.11277 sekund | Průměrně za: 0.11277 (0) sekund | Dotazy: 55 | Použitá paměť: 1.69MB/2MB