Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

předloni v Srbsku a letos v Itálii

Poslední aktualizace před 9 let
bohdanbohdanČlen
Přidáno před 10 let
Hermane Já radši pojedu z bodu A do bodu B na okolo přes bod C a budu mít jistotu že mne neokradou. Prosím o kontakt na Chochlouska asi jsem p... .
D
dagyssNováček
Přidáno před 9 let
Když si tak pročítám ty smutné zkušenosti,tak mi to nedá a musím popsat zkušenost z Řecka,r.cca1987,auto přestavěná Avie.Náš asi 2.výjezd,čili blbí a naivní.Nadšení jsme zaparkovali hned pod Akropolí a nacouvali k zídce u parku.S manželem jsem spala vzadu s otevřeným oknem,děti spaly v nástavbě.Dodnes se musím smát při představě toho leknutí zloděje,když nám přes hlavy přendaval necesér na rezervu vzadu a vystartovali po něm naši 2 jezevčíci,kteří i přes vedro spali s námi pod dekou.Samo jsme se vzbudili a našli věci položené venku na rezervě.Dobrý konec a dobrá zkušenost!
Dáša
D
DZIZIČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj, za nějakých skoro 20 let co jezdím po Evropě mě vlastně nikdy nevykradli - vždy se snažím dodržovat základní pravidla, ale od vozidla chodíme pryč na celé dny .... to bych z toho jinak nic neměl.
Ale chci odpovědět k vnitřnímu houkání. Vnitřní vyhoukávač mám v každé obytce a věřte, že se tam uvnitř krást nedá. Mám k němu napojen i vypínač u postele, kdyby byl náhodou nějaký problém, a vše zajištěno tak aby se k tomu zloděj nedostal a nemohl to vytrhnot!!!!! Malej od alarmu pak normálně směrem ven, ale na něj stejně skoro každej kašle.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: MatyldaLB, ferlich, Mikey, poldaj, Lubos a Dasa, Martinovo, Laky, Pepi, Doskocil, bohdan, pnoe, dagyss, DZIZI
Mediální partner


hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 13
Členové online 0

Celkem členů: 15,972
Nejnovější člen: Roman1973
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,536,616 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.15172 sekund | Průměrně za: 0.15172 (0) sekund | Dotazy: 48 | Použitá paměť: 1.63MB/2MB