Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

Lehký obytný přívěs Sterckeman

Poslední aktualizace před 9 let
priborjpriborjČlen
Přidáno před 9 let
Prodám lehký a pohodlný obytný přívěs Sterckeman Starlet 370, spaní pro dvě osoby. Rok výroby a uvedení do provozu 2006, jsem první majitel, karavan jsem koupil jako nový u Caravan Welt Lednice. Přívěs není nikde zatečený, je naprosto suchý a nikdy se v něm nekouřilo. Hmotnosti podle údajů v TP – provozní 694kg, nejvyšší 900kg. Nejvyšší rychlost 100km/hod. Délka 5,125m, šířka 2,1m. Střecha plast, boky Al, čelo plast kombinace s Al, náprava a nájezdová brzda AL-KO. Malá kosmetická vada- na levém boku na malé ploše je lehce promáčklý plech, ale mimo lišty. Původní dispozici rozkládacích lůžek napříč jsem upravil na dvě pevná podélná oddělená lůžka s pružinovými zdravotními matracemi 80x200cm a úložnými prostory pod lůžky a přesunem kuchyně a WC do zadní části.
Toaletní kabina se zabudovaným kazetovým WC Thetford s ručním splachováním a umyvadlo s tekoucí vodou. Kuchyňská linka s trojhořákovým vařičem, lednice na 230V, PB a 12V absorpční Dometic s přidaným ventilátorem na odtahu , nerezový dřez s tekoucí vodou. Odpady svedeny do malé odpadní nádrže. K tomu je dále pojízdná odpadní nádrž Fiamma. Plynové topení Truma. Rozvody 12V a 230V s chráničem, měnič 12V/230V 200W. Osvětlení 12V a 230V. Palubní baterie 46Ah (nová), možný provoz bez přípojky 230V. Střešní okno Mini Heki s moskytiérou a stínící roletou. Zdvojená okna, všechna otevírací a s moskytiérou a roletami. Zabudovaný trezor na doklady.
V přední schránce nádrž na vodu 20 l s čerpadlem, rezervní kolo, plynové kompozitní lahve 2x 6kg s bezpečnostním ventilem Truma Secumotion. Nosič OmniBike na 2 kola na přední oji. Bezpečnostní zámek AL-KO hlavice, bezpečnostní závora Fiamma u dveří. Alarm Hastex na kysličník uhelnatý. Nepoškozený a neprotékající předstan CampingTex s odpínatelným čelem a odpínatelnými boky. Ochranná stříška Fygr na karavan na zimní krytí.
Karavan prodáváme (ač neradi) za zdravotních důvodů.
STK do 10/2016. Karavan je k vidění v Hradci Králové. Tel. 607550420. Cena 155 000Kč.

Fotografie ve jsou ve fotogalerii: Náš Sterckeman Starlet 370
priborjpriborjČlen
Přidáno před 9 let
Aktualizace ceny 150 000Kč.
Petr868Petr868Člen
Přidáno před 9 let
To je docela škoda, Sterckemana s takovými úpravami prodávat. :^ Velikostně i váhově jde rozhodně o dobrou volbu pro dva začínající karavanisty. A o něčem jiném nepřemýšlíš? :)
priborjpriborjČlen
Přidáno před 9 let

Citovat

Petr a Ivana napsal:

To je docela škoda, Sterckemana s takovými úpravami prodávat. :^ Velikostně i váhově jde rozhodně o dobrou volbu pro dva začínající karavanisty. A o něčem jiném nepřemýšlíš? :)


Je to škoda, je to karavan v dobrém stavu, ale zdravotní důvody mají větší váhu :-( takže ani nepřemýšlíme o jiném.
A doufáme, že někdo jiný si s ním užije pohodové cesty tak jako my.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: priborj, Petr868
Mediální partner

odak.cz

hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 12
Členové online 0

Celkem členů: 15,972
Nejnovější člen: Roman1973
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,511,924 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.28167 sekund | Průměrně za: 0.28167 (0) sekund | Dotazy: 51 | Použitá paměť: 1.64MB/2MB