Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

KNAUS camp Norimberk ****

Poslední aktualizace před 7 let
B
berysoptikČlen
Přidáno před 7 let
Zdravím vás, kolegové
rád bych se s vámi podělil o positivní zkušenost s kempem v Norimberku. Navštívili jsme západní sousedy v termínu od 6.-8.5.2017.Stání jsme měli rezervované dopředu, ačkoliv to nebylo třeba. Záloha cca 17 EUR nám byla odečtena z celkové ceny (2 noci cena za vše 2dosp. + 2 děti,karavan, el.) 96EUR.
Kemp leží za fotbalovým stadionem FC Norimberk na konci ulice Hans Kalb Str. 56. Je ve vzrostlém lesoparku a musí říci, že větší klid jsem ještě nikdy nikde nezažil. Já tam neslyšel ani mluvit lidi. Zato jsem mohl pozorovat veverky a kachny. :)
Kemp je upravený, zásuvky na 22OV dostupné do 25metrů, ampérů dost. Topil jsem el. topením a OK.
Sociálky na velmi vysoké úrovni, čisté, kuchyně čistá, k disposici pračka za 4 Ečka. Výlevka na WC a malá místnost s TV. Za recepcí je malá restaurace, ale tam jsem nebyl. V kempu je i malá dětské hřiště tedy skluzavka, nějaká roura, houpačka, kývadlo a pinčesový betonstůl. Stáli jsme vzadu v rohu, neboť nikdy nevím, jestli v noci nebude moje nejmenší bulet. Ale to se nestalo.
No a kokolí. Navštívili jsme ZOO s delfináriem, to je SUPER a doporučuji. Stálo to komplet 31,5 EUR. ZOO je veliká a delfíny s lachtanama jsem nikdy neviděl. Představení výcviku delfínů ve 14:00 bylo super. Lze se tam i najíst atd.

Druhý den, jsme vzali děti do PLAY MOBIL parku a strávili tam cca 8hodin. Je to hotový splněný dětský sen. Moře atrakcí a vzhledem k tomu, že mám děti 3 a 7let, tak špička. Cena vstupného byla 33EUR.
No a já jsem se taky nenudil, šlapací motokáry jsem dal se synem snad 4x. Nikde nebyly fronty, nikde se nečekalo. Ani v restauraci. Všichni čtyři jsme se tam najedli a vyšlo to asi na cca 27EUR. Děti měli nějaké těstoviny, manželka brambory a maso a já 1/2 kuřete a hranolky. Takže se to dá. V budově, kde je restaurace je i mega herna s PLAY MOBIL figurkama a tématickými stolky. kupř. hasiči, policie, starwars, krotitelé duchů, letiště, dino atd......Dál je tu herní provazový park se skluzavkama. No a nesmí chybět obchod. V celém parku jsou bufety a i minigolf. Ten se ale platí zvlášť. Taky trampolíny a spousta všeho možnýho.
Takže děti se vyřádili. Rozhodně doporučuji. Jel jsem z Plzně a cesta s karavanem mi do kempu trvala 2hodiny a 40 minut.
Tak asi tak. Mějte se hezky a ať vám to frčí a šťastné návraty domů. ahoj
Bery
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: berysoptik
Mediální partner

odak.cz

hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 26
Členové online 0

Celkem členů: 15,972
Nejnovější člen: Roman1973
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,503,653 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.11785 sekund | Průměrně za: 0.11785 (0) sekund | Dotazy: 37 | Použitá paměť: 1.54MB/2MB