Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Články: 7 let s námi - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:
Články

7 let s námi

Namířili jsme si to ke Konopišťskému rybníku a těšili se na krásné fotografie se zámkem v pozadí. Zámek jsme našli, ale rybník nám dal trochu zabrat. Ne a ne ho najít. Byl totiž vypuštěný.



Ano, stránky Caravan24 nás doprovázejí naším karavanistickým životem již sedm let a jak jinak oslavit toto výročí než společně stráveným víkendem. Snažíme se vybírat pro setkání zajímavá, ale dostupná místa. Naše pozornost padla na okolí Konopišťského zámku, kde se nachází dobře vybavený kemp u Hotelu Amber Konopiště. Je tvořen kaskádovitě uspořádanými terasami, oddělenými živými ploty, kde má každý své soukromí.

Páteční příjezdy, trvaly až do nočních hodin. Kdo přijel dřív, mohl vidět módní přehlídku v kempu. Přivítali jsme se s kamarády, pěkně se rozprostřeli po terasách a vytvořili hloučky. Ještě večer jsme rozdali první výroční trička a byli zvědaví, jak se budou líbit. Zdeněk, dostal to největší tričko XXXXL a hned se do něho převlékl. Bylo mu akorát.

V sobotu teploty začaly atakovat tropickou třicítku. Oblékli jsme výroční trička a začali se připravovat na cyklovýlet. Trochu jsme se báli v takovém vedru vyrazit na kole na menší projížďku, ale ukázalo se, že trasa vede téměř celá ve stínu. Namířili jsme si to ke Konopišťskému rybníku a těšili se na krásné fotografie se zámkem v pozadí. Zámek jsme našli, ale rybník nám dal trochu zabrat. Ne a ne ho najít. Byl totiž vypuštěný. Dále probíhala projížďka v pohodě a dobré náladě. Zastavili jsme až na oběd v restauraci Nová Myslivna, která sousedí s muzeem Jawa Konopiště. To ocenila zejména mužská část cyklovýletu. V restauraci jsme také ochutnali pivo z místního pivovaru Ferdinand. Po obědě jsme se vydali zpět do kempu tentokrát po naučné stezce. Dorazili jsme svěží. Mnozí se odebrali na koncert Rádia Blaník, který se odehrával v nedalekém Přírodním amfiteátru Konopiště. Ostatní odpočívali, nebo se slunili a ti mladší využili místní 20 metrový bazén.

V neděli byl na programu jediný bod. Společný snímek. Sluníčko nám přálo. Posuďte jak se povedl. Potom už jsme se rozjeli zpět do svých bydlišť.

 

Společná

Na závěr chci poděkovat všem účastníkům za nádhernou atmosféru, dále za trička firmě
Auto Moto Přikryl s.r.o. a v neposlední řadě provozovateli Kempu Konopiště za vstřícnost a poskytnutí kempu pro naše setkání.

Caravan24.cz

Fun 23. July 2014 4556 přečtení 1 komentář 0 hodnocení Tisk

1 komentář

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • zdenek a Irena Lbc
    zdenek a Irena Lbc
    Míro a Šárko, správná volba místa. Moc se nám zde líbilo a navíc byl parádní i koncert k výročí rádia Blaník.
    Díky a těšíme se na další akce. :_:_
    - 12.08.2014 04:26

    Hodnocení je k dispozici pouze členům.

    Prosím Přihlásit se nebo Registrace volit.
    Skvělý! (0)0 %
    Velmi dobrý (0)0 %
    Dobrý (0)0 %
    Průměrný (0)0 %
    Špatný (0)0 %

    Copyright © 2023

    Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
    Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

    Theme by PHP Fusion Inc
    44,274,085 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.15124 sekund | Průměrně za: 0.15124 (0) sekund | Dotazy: 50 | Použitá paměť: 1.52MB/2MB