Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Barevné provedení stránek

Poslední aktualizace před 19 let
M
MarvinČlen
Přidáno před 19 let
Zelené máme tuším 3 druhy,pak bílou, modrou a nakonec 2 druhy hnědé. Přidal bych ještě tmavohnědou,žlutou a rozmazal vše do maskáčových fleků.Pak můžeme vrátit i ty hodnosti...Protože budou mít opodstatnění. Věřím, že je to snaha o oživení, aby stránky byly veselejší. Já osobně v anketě dal NELÍBÍ, protože ještě pár barev a budeme cirkus C24 a můžemě směle pestrostí komkurovat Berouskovi :(

Do ankety názor napsat nelze, proto jsem měl potřebu, umístit to sem.
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 19 let
V pořádku Marvine, chci slyšet opravdové názory, na kterých se dá stavět. Vývoj bude pokračovat. Jirka připravuje vylepšení. Toto je ode mně. Myslím si, že není ideální, ale je lepší, než to staré.
V srpnu očekáváme novou verzi CMS, jak avizuji už dlouho, takže změny budou pokračovat.;)
Fun
Smile 😊
M
MarvinČlen
Přidáno před 19 let
Mám nazpět "Koníka" tedy Pegasus
M
merfanČlen
Přidáno před 19 let
Já si nazpět " Koníka " nedával, je to zatím asi nezvyk - vidím to hůře. Ale to jsem já. Jinak se mi to líbí a tak jsem i hlasoval: Líbí, ale staré bylo lepší / ne lepší, ale pro mne čitelnější / to jen pro upřesnění.
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
tak ja take neco pridam není to špatne ale modra nejde se zelenou dohromady , pozadí světle zelené je :b:( oukey a už se to lepší je vidět že se Míra snaží :b:b a i olga má pravdu :b:b
Upravil Bobik dne 24.07.2007 15:30, před 19 let
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let
Marvine, předběhl jsi mě se založením nového tématu, jen s tím rozdílem, že mě se nové barvičky líbí, jsou svěží a veselé. Možná jen ta hnědá mi tam úplně nepasuje.
Přidáno před 19 let

Citovat

olga liska napsal/a:
Možná jen ta hnědá mi tam úplně nepasuje.

Olgo zrovna o ní přemýšlím, do zítra vymyslím jinou.
Díky za připomínky, jak ty dobře míněné negativní, tak ty kladné.:b
Fun
Smile 😊
PekariPekariČlen
Přidáno před 19 let
Mě se líbila původní barva.
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Souhlasím s Olgou, navíc se mi líbí i ta hnědá.
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
Mému jemnocitu se vysloveně příčí jen barva /a i skutečnost další barvy/ u složky videa.
Přidáno před 19 let
Mně se líbí, jen nahoru přidám ještě logo, až ho Jirka pošle.
Fun
Smile 😊
Upravil Fun dne 25.07.2007 14:45, před 19 let
Přidáno před 19 let
Věrko, oranžová s videama brzy zmizí, neboj.
Fun
Smile 😊
Upravil Fun dne 25.07.2007 13:51, před 19 let
M
MarvinČlen
Přidáno před 19 let
Míro, vrať tam to na zeleném podkladu. Tohle je otřesné. Písmo se musí vyhladit a ne okousat. Fakt končím.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Ptám se všech: Které prostředí bylo lepší?

Já píšu, že lepší bylo to STARÉ.

Tyhle barvy neladí dohromady a modrá tlačítka v tématech jsou jako pěst na oko. A to logo se do té fotky nehodí!
Upravil Sarka dne 25.07.2007 14:29, před 19 let
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
souhlas modra tlačitka nic moc ale jinak se my to moc líbí stranky jsou světlé a teplé navic si každy muže navolit jestli chce tyto nebo Pegase a logo by melo zustat jake bylo pozadi loga se muže zesvětlit vaš Bobik
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Já si jen myslím, že to logo se hodí na jednobarevný podklad, že v tékrajině působí jako že tam nepatří, ale to by měl dělat grafik.
Tlačítka modrá - tolik nekřičí v šedém pozadí Pegasu, zato tady na světle růžovém je to opravdu nic moc.
Toť jen můj názor.

uknajuknajČlen
Přidáno před 19 let
Mně se líbí co dělá fun:u:u:x
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Fun je fakt dobrej :s pochvala :s
uknajuknajČlen
Přidáno před 19 let
FUN FUN:w:s:w:s
J
jirhavČlen
Přidáno před 19 let
Je to fakt pěkné.:-@
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Marvin, Fun, merfan, Bobik, olga liska, Pekari, Roman PCE, Vera, Sarka, uknaj, jirhav
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 18
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025