BobikČlenPřidáno
před 19 letOlí ja ji mam v praci nevim jak ale chlebík je mnam
VitaČlenPřidáno
před 19 leta já se zeptám, jak moc je hlučná při míchání - my už jednu měli a bylo to víc než nepříjemné.
VeraČlenPřidáno
před 19 letVíťo,je to kus od kusu a záleží i na těstě.Mám totožnou doma a u Bobíka v práci,jedna tichučká,v druhé ty trpaslíci dupou fest.Ale mě to netrápí,jsem nahluchlá a pomáhá i namaštění hřídelek jedlým olejem.Podotýkám že mám také Bifinet ale jiný typ
BobikČlenPřidáno
před 19 letVito moje je klidna ja mužu i vedle spat když devčata pečou
Po dnešní konzultaci s Věrou do toho jdeme taky.Olgo nebudeš sama kdo si naběhl. Možná že budeme nadávat - TANDEM B) :D:D:@
Upravil merfan dne 19.07.2007 22:04,
před 19 let
VitaČlenPřidáno
před 19 letmyslím, že většina pekáren je z jedné fabriky - ozubený řemen který to pohání nám ale jen při jednom směru dělal dost kravál. Komplet jsem to rozdělal ale bez úspěchu. Po krátké době skončila ve šrotu. Byla z nějaké supervýhodné akce :-(
Našli jsme i testy v nějakém německém časopisu a problém s hlučností neměly jen 2 typy. Dokonce jsem už viděl i reklamu, kde výslovně uváděli, že převody řeší jinak.
Na druhé straně - zapoměli jsme dnes koupit chleba, takže se rozhodlo, že ji u Lídla koupíme také.
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letTak ji vemte na Bšínov, ať z toho taky něco máme :b
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letDíky Funovi za vložený obrázek :) .
MilaČlenPřidáno
před 19 letOde dneška ji máme také ale ETU tak jsme zvědav jestli zkrachují pekárny. Večer bude první chléb.:pr
uknajČlenPřidáno
před 19 letTo jsme na vas zvedavi my mame pekarnu a ta upece chleba s rizkem :|:s:s:s:k
BobikČlenPřidáno
před 19 letted jsem se dobře zasmal unaji ty jsi vů.... :s:s:s-@
Tak jsem asi první,kdo dnes ten zázrak přinesl domů.Vzal jsem i směs na pečení,je dnes za 25 kč, tak to nekup.Tak se bude zkoušet. Jirka:x
Upravil jirhav dne 26.07.2007 10:40,
před 19 let
uknajČlenPřidáno
před 19 letjirhav- tak co jak chutná:r
Ještě musím sehnat na řízky a pak ti dám vědět.:r
uknajČlenPřidáno
před 19 letV lidlu maj směs v prášku