Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Poraďte - demontáž sporákové desky Dometic SMEV a čelního panýlku ledničky.

Poslední aktualizace před 17 hodin
D
DZIZIČlen
Přidáno před 1 den
Ahoj, chtěl jsem shodit Trojvařič (varianta dva šroubky v každé lotýnce) a on se mi po odšroubování vrutů (z vrchu do desky - jsou pod gumozátkami) nechce zaboha hnout. Je tam někde dole nějak ještě přikotven?(třeba přes plotýnky) nebo mám použít větší sílu? Zatím u těch co jsem měl v obytkách stačily ty horní vrutíky a odpojit plyn.
Á dotaz druhý - jde vypíchnout přední ovládací kryt na lednici Dometic RM 7401 , nebo ji musím povytáhnout celou a pak teprve... už si to nepamatuji.
Díky za radu, nechci nic urvat.
Upravil DZIZI dne 26.07.2026 20:58, před 1 den
DZIZI Připojili následující obrazek:
imgp0066.jpg
S
sarikČlen
Přidáno před 17 hodin
jestli máš všechny horní šroubky (vruty) povolené tak to bude asi ,, přilepené´´ nemyslím lepidlem ale časem gumové tesnení se může přisát k povrchu, skus pod to těsnení strčit např. šroubovák a mírně zapáčit
a přední ovládací panel je přišroubován k ledničce ke šroubkům se dostaneš až sundáš plynovou desku - ledničku nemusíš povytáhnout když budeš mít dole tu plynovou desku (kdybys ji chtěl povytáhnout stejně bys musel sundat plynovou desku a odpojit plyn, jinak bys ji nevyndal)
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: DZIZI, sarik
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 29
Členové online 1
MartinTh

Celkem členů: 16,763
Nejnovější člen: Davidjindr
TOPlist

Copyright © 2026