Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Tankování LPG (GPL) Itálie do obytky

Poslední aktualizace před 2 roky
M
Martin a JohankaČlen
Přidáno před 2 roky
Ahoj, právě jsme se vrátili z delšího putování po Itálii. Vyzbrojen informacemi z tohoto i zahraničních webů , že je v Itálii zakázáno tankovat u benzinky LPG res GPL do obytného auta, jsem v posledních letech vždy vozil dost plynu na pobyt. Jenže tentokrát jsme byli déle, dříve a hodně v horách (chladné noci) než jindy, proto ani 45 litrů LPG na palubě nevystačilo. Zkusil jsem tedy cestou nějakou pumpu. Obsluhu vůbec nezajímal nějaký zákaz, ale odkud jsme, kam jedeme, co už jsme v Itálii poznali... Tedy za pár úsměvů a 20 euro jsem naplnil prázdnou alugasku... Nedalo mi to a ze zvědavosti jsem před cestou domů zkusil náhodně další benzínku a ejhle. opět bez problémů, jen jsme si už tolik nepokecali.... Bylo to v Lombardii a Toskánsku....
Máte někdo reálnou zkušenost z poslední doby. Měl jsem jen kliku nebo je to jako vždycky, zákazy se zakazují a život se žije....????
Díky za případné zkušenosti

Martin
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Martin a Johanka
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 16
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025