Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/

Přetížená obytka - restrikce v Evropě

Poslední aktualizace před 6 dní
B
BronČlen
Přidáno před 1 měsíc
Nejnovější info o restrikcích za přetížení, článek ADAC, strejda Google přeloží:

https://www.pinca...-vermeiden
Bron
Upravil Fun dne 11.04.2024 12:11, před 18 dní
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 17 dní
Asi vyndám všechno z karavanu, přeberu a vrátím jenom to, co opravdu nutně potřebuju.GrinGrinGrin
krizik1krizik1Člen
Přidáno před 17 dní
Lepší nečíst
J
JménoČlen
Přidáno před 16 dní

Fun napsal:

@Fun - Asi vyndám všechno z karavanu, přeberu a vrátím jenom to, co opravdu nutně potřebuju.GrinGrinGrin


Přece nebudu všechno vyndavat, když bych to tam stejně zase všechno vracel :-) Třičtvrtě věcí jsme sice stejně nikdy nepoužili a o půlce z nich už ani nevíme, že tam někde jsou zastlaný, ale jsou tam proto, že určitě někdy byl důvod je přibalit a je jasný, že jakmile něco z toho nechám doma, tak i když se to 5 let jen zbytečně vozilo, nastane konečně situace, že by se to hodilo. Pravda, nejspíš nikoli proto, že by to opravdu bylo potřeba, ale proto, že bych si vzpomněl, že jsem to zrovna vyložil před odjezdem doma :-) Každopádně, pokud třeba něco přestane fungovat, pořád lepší vyštrachat 3 multimetry, než žádnej :-) Když balím na dovolenou a nejsem si jistej, jestli "tam někde" něco od loňska zůstalo, radši to přihodím ...
S
sarikČlen
Přidáno před 15 dní
nejlepší je zajet si s plně naloženým obytnákem nebo karavanem na váhu pak se podle toho zařídit, zdali nepotřebné veci nechat nebo vyházet. Je jen otázka času kdy to začnou vážit i tady u nás a ani bych se nedivil že to bude brzo.
Akorát by me zajímalo jak váží karavany, nebot část váhy je na tažným autě (na kouli), aby se přesně zvážil karavan tak by se asi měl odepnout od auta- nebo se mýlím?
V
vgarČlen
Přidáno před 15 dní

sarik napsal:

@sarik - nejlepší je zajet si s plně naloženým obytnákem nebo karavanem na váhu pak se podle toho zařídit, zdali nepotřebné veci nechat nebo vyházet. Je jen otázka času kdy to začnou vážit i tady u nás a ani bych se nedivil že to bude brzo.
Akorát by me zajímalo jak váží karavany, nebot část váhy je na tažným autě (na kouli), aby se přesně zvážil karavan tak by se asi měl odepnout od auta- nebo se mýlím?

Tiez ma zaujima sposob vazenia.Toto presne som tu uz niekde popisoval obytny prives mam pretazeny o cca 100kg vazil som jednotlivo ked zatazim tazne pripustnym 75kg pretazenie privesu by malo byt len 25 kg tym padom prenesiem vahu na automobil k cim vlastne rozlozim pretazenie na celu supravu ktora bude pretazena o cca 5 percent.
V
vgarČlen
Přidáno před 15 dní
este tu vidim jednu moznost po zvazeni policiou vylozit elektrobicykel aj s manzelkou Wink a pockat ju za najblizsou zatackou no toto asi na dialnici nie je aplikovatelne
Upravil vgar dne 14.04.2024 08:46, před 15 dní
HAF22HAF22Člen
Přidáno před 11 dní
Viděl jsem to jen v Německu. Tam je nechali projet přes váhu, zváží každou nápravu a když neměl přetížení nikde jel rovnou pryč. Když měl někde přetížení, tak rozpojili soupravu a vážili všechno zvlášť včetně zatížení na kouli. Ale zákazníků měli spoustu, nevím jak to vypadá, když mají dostatek času.
Upravil HAF22 dne 18.04.2024 09:44, před 11 dní
RudyHRudyHČlen
Přidáno před 7 dní
Mám dvojí osobní zkušenost, obě z Rakouska. V květnu 2015 jsme se vraceli z Itálie po A2 směr Villach. Cedule vše vpravo. Zvážili nás a měli jsme tehdy 3550 Kg ..zřízenec mávnul rukou a pustil nás dál. Druhý mám z Halámek, při návratu z Rakouska v létě 2021 chtěl po mně policajt na hranici ŘP a TP od auta, pak nás poslal na váhu, když vyšel od váhy, že je to prý OK...tehdy jsme měli pocit, že to byla jen taková zbytečná rakouská buzerace a váha tehdy nebyla vůbec v provozu...Protože mne to nebaví, tak jsem si pořídil příruční váhu, která se dává postupně pod jednotlivá kola a nakonec podá součet...a před odjezdem si tu obytku finálně naloženou cvičně zvážím...
RudyHRudyHČlen
Přidáno před 7 dní
Jde o tuto váhu: "Caravan Weight Control CWC" za cca 4500 Kč
K
KalimeroNováček
Přidáno před 6 dní
Tuto váhu jsem si pořídil, ale dle mého názoru je to spíš jen pro hrubou orientaci. Žádná velká spokojenost.
Na 3.500 kg převažuje stabilně o +5,4%, např. při posledním vážení jsem na dvou na sobě nezávislých vahách mavážil shodně 3.480 kg, na této váze při třech pokusech vždy stejně - 3.667 kg. Rozdíl 187 kg sice není moc velký, při počítání každého kila kolem hranice 3,5 t. však podstatný.
Máte někdo lepší zkušenost?
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Bron, Fun, krizik1, Jméno, sarik, vgar, HAF22, RudyH, Kalimero
Mediální partner


hykro.cz
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 12
Členové online 0

Celkem členů: 15,972
Nejnovější člen: Roman1973
TOPlist

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,514,146 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.17338 sekund | Průměrně za: 0.17338 (0) sekund | Dotazy: 93 | Použitá paměť: 1.95MB/2MB