Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Problém s Truma e2400

Poslední aktualizace před 4 roky
B
Bertas23Nováček
Přidáno před 4 roky
Zdravím,

Potřeboval bych radu.. před rokem jsem koupil prý repasované topení Trumatic E2400 . Namontoval jsem jej do dodávky, cca dva měsíce bez problémů fungovalo pak začalo hlásit chybu. Po zapnutí se rozjede, zahřeje, začne topit a cca po 15 minutách někdy po půl hodině se rozsvítí červená kontrolka a topení zhasne. Po vychladnutí opět to samé. Výjimečně běží hodinu, dvě a pak opět červená a vypne. Neví náhodou někdo co by to mohlo být? Popřípadě někdo z Královehradecka kdo by se na to mohl podívat?

Díky moc.
M
mariaČlen
Přidáno před 4 roky
ahoj,
řešil jsem podobné před nějakou dobou. Hřídel ventilátoru a turbíny je uložena jen v kluzném pouzdře. Malé zkroucení vlivem rozdílu teplot v kombinaci s prachem způsobí, že se přestane točit vrtule i turbína a přejde do poruchy.
Rozborka sama o sobě je jednoduchá, stačí šroubovák, 13 klíč a inbusklíče. U mě byl problém s přístupem.
Takže odpojit plyn ( 13 klíč převlečná matice ), odmontovat, demontovat kryt ( šroubovák ), rozpůlit ( inbus ) rozhýbat, vyčistit, přimáznout a seskládat. Kabel je dost dlouhý, ani jsem neodpojoval a průběžně zkoušel jak se točí. Pokud pištěl, postupně jsem přitahoval a povoloval šrouby pláště. Opatrně na těsnění mezi plastovým krytem a kovovým pláštěm....
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Bertas23, maria
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 19
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025