Ahoj všem. Neporadí někdo nebo neví někdo o někom kdo by zvládl vyrobit koberec do obytky s obšitými kraji. Hlavně do přední části pod palubní desku a mezi sedadla. Děkuji za případné info
BartČlenPřidáno
před 4 rokyKdokoliv, kdo pokládá koberce a dokáže obšívat koberce.... Dal jsem jim šablony z papíru a do týdne bylo hotovo. Nepíšeš, odkud jsi, tak se těžko konkrétně radí.
krizik1ČlenPřidáno
před 4 rokyNa stránkách vopi.cz se píše: "Pošlete nám šablonu a my Vám vyrobíme tvar, jaký si bude přát. Pro orientační výpočet ceny zadejte rozměry - rozpětí šířky a rozpětí výšky požadovaného tvaru koberce. Budeme Vás kontaktovat ohledně poslání šablony."
Ale jinak super odkaz, děkujeme.
libriČlenPřidáno
před 4 rokyVětšina specializovaných prodejen koberců to umí, jen budou chtít šablony, nebo si to nastrihate sami a oni vám to obsijou. Záleží na domluvě. Já bych si to napasoval sám s pak nechal obsit.
Tak nevím, asi koukám na jiné stránky VOPI. Já vidím tabulku s vyhledáváním - vyberte značku, vyberte model, vyberte materiál, vyberte fixaci, o šabloně není řeč. Sám jsem koberec do kabiny kupoval a sedí.
Máme od vopi.cz a spokojenost. Poslal jsme papírové šablony, napsal typ koberce, barvu obšití a do týdne bylo zpět. Koberce i šablony.
Objednal jsem z Autokoberce-online.cz dle typu vozu. U C Jumper se dalo i zaskrtnout polozka obytny vuz. Nevim jaky je rozdil, v cene nebyl. Nadefinovat se da i text, sila koberce, barva obsiti. Za dva dny byl doma a sedi paradne. V pripade zajmu pridam fotku.
ted koukam do faktury, ze priplatek za obytnak byl 150CZK
HonzaD Připojili následující obrazek: