Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Kontroly na hranicích

Poslední aktualizace před 5 let
R
radekstopkaNováček
Přidáno před 5 let
Pište prosím aktuální zkušenosti z průjezdů hranicemi. Kontroly, kolony, problémy atd.
Ondra T2Ondra T2Člen
Přidáno před 5 let
Rozvadov D5, jen namatkove strezi hranice celnici a cajti. Jako pred covidem. Ja projizdim 2tydne v osobaku nebo vestavbou, a jeste mi nikda nestaveli. Jo a pred tydnem smer Cheb Beyruth take ok.
Upravil Ondra T2 dne 20.07.2021 19:23, před 5 let
TivatTivatČlen
Přidáno před 5 let
Předminulý týden projeto Rakousko, Slovinsko, Itálie, Rakousko, Německo....vše jak za starých dobrých časů bez omezení.
"my dva cestováním zrajeme jako naše víno "
www.winex.cz ...°bydlotoulky
L
LmcbreezarČlen
Přidáno před 5 let
Projeto Litva Lotyšsko,Estonsko,Polsko, Skovensko, vše v pohodě
R
radekstopkaNováček
Přidáno před 5 let
To nikdo nikam necestuje? Čekal jsem trošku větší odezvu a historky z překročení hranic. Nebo je to opravdu vše jak za starých dobrých necovidových časů a nikde se nic neřeší, jen nás doma plaší šílenýma kontrolama? Za týden jedeme do Chorvatska, na Istrii. Nejsme kočkovaní, tak mě zajímalo, jak moc dobrodružný to bude výlet. Asi nuda... Shock)
hombredavidhombredavidČlen
Přidáno před 5 let
Jel jsem minulou stredu do jizni Italie, Nemecko, kousek Rakousko a jasne Italie. Bez problemu . A v nasi destinaci, kdo chce nosi , kdo nechce nenosi. Vlastne je tu opravdova pohoda. Preji vsem stastnou cestu bez problemu....
P
Petr83Nováček
Přidáno před 5 let
Začátkem prázdnin jsme jeli Německo, Francie, Španělsko, Itálie, Švýcarsko, Rakousko a nikde na hranicích ani noha, nikde po nás nic nechtěli. Kdyby nenosili roušky, tak jako za starých časů.
ZdendaZemdaZdendaZemdaČlen
Přidáno před 5 let
Teď v sobotu se mi z CHR vrátil šéf (24.7.). Zařizoval jsem mu testy a tiskl certifikát + vyplňoval tento https://entercroatia.mup.hr formulář. Nakonec od něj nechtěli vůbec nic :-D. Chorvati v pohodě.
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let
potvrzuji, hranice do HR jsme přejížděli včera a na formulář se celník ani nepodíval.
Petr ZPetr ZČlen
Přidáno před 5 let
Zdravím, byli jsme minulý týden, na hranicích jsem ukázal z okýnka formulář a nechtěl ani pasy:-) Takže v poho. Zpět už vůbec nic. Petr
dynvidynviČlen
Přidáno před 5 let
Před týdnem Dolní Dvořiště do AT sveden provoz kolem kontrolní budky, kde rakouský celník jen koukal do počítače. Ani jsme nezastavovali. Poté u Villachu přechod do Itálie úplně bez kontroly.
dynvidynviČlen
Přidáno před 5 let
Tenhle vikend Sardinie - Livorno - Villach - Dolni Dvoriste a nikde ani noha. Jen na trajekt nam merili teplotu.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: radekstopka, Ondra T2, Lmcbreezar, Tivat, hombredavid, Petr83, ZdendaZemda, sipadan, Petr Z, dynvi
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 21
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025