Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz topkaravany.cz

CELOU ZIMU VE ŠPANĚLSKU

Poslední aktualizace před 2 dny
O
oldrich kachaNováček
Přidáno před 15 let
AHOJ! Tady Olda Kácha. Jsem tu poprve. Trávím každou zimu ve Španělsku, podvakráte s Libuškou !) HLEDÁME PARŤÁKY na cestu. Volejte 602433431!!! Nejsem často na netu. V létě žiju u písníku Hrádek nedaleko Lázní Bohdaneč !f TĚŠÍME SE NA NOVÉ PŘÁTELE !M

Více zde v článku:
http://www.carava...cle_id=393
Upravil Fun dne 02.08.2011 07:43, před 15 let
O
oldrich kachaNováček
Přidáno před 15 let
Píšu za své kamarády Oldu a Libušku, jsou už v důchodu, ale stále tráví zimy ve Španělsku. Pokud byste se k nim chtěli, třeba na část přidat, zná velmi dobře místa "na divoko" a taky nechtějí být sami. Olda není často na netu, volejte mu na 602433431. Dani
O
oldrich kachaNováček
Přidáno před 15 let
Olda a Libuška hledají kamarády, kteří s nimi vyrazí na jih, až tady v Čechách začne být chladno. Španělsko známe moc dobře, ale rádi poznáme i něco nového, hlavně fajn lidi !M Tel: 602433431
P
Pavel a IrenaNováček
Přidáno před 15 let
Tiše závidím, Španělsko jsme projeli před dvěma roky a byli jsme nadšeni. Je to náš sen strávit tam zimu. Jsme sice také oba důchodci, ale manžel zatím ještě pracuje.
Tak snad někdy příště. Zdraví Irena.
BabikaBabikaČlen
Přidáno před 15 let

Citovat

oldrich kacha napsal:

Olda a Libuška hledají kamarády, kteří s nimi vyrazí na jih, až tady v Čechách začne být chladno. Španělsko známe moc dobře, ale rádi poznáme i něco nového, hlavně fajn lidi !M Tel: 602433431

No my se pridame radi,ale az za dva roky,cekame na to az bude alespon jeden z nas v duchodu,ale mozna vyrazime uz pristi rok,moc se tesime.:)
Babika
O
oldrich kachaNováček
Přidáno před 15 let
Každopádně díky a navštívit nás můžete už teď v Čechách, stačí zavolat 602433431, nesjem na internetu často. Olda !e
I
irenarisNováček
Přidáno před 15 let
Ahojky, Oldo vy sháníte někoho do Španělska, to se svým vozem nebo do auta?? my máme obytňáček... Irena
O
oldrich kachaNováček
Přidáno před 15 let
Ahoj Irenko,

to je ideální, s obytňáčkem. Přesně tak jsem to myslel. Mohu vám ukázat ta nejhezčí místa a můžete se přidat na část a klidně i na celou zimu. Přijeďte se na nás podívat hned k písníku Hrádek nedaleko Lázní Bohdaneč. Nejlépe se můžeme domlouvat po tel: 602433431. Na netu nebývám často. Těšíme se na vás. Olda
O
oldaČlen
Přidáno před 15 let
Zítra jedu na jiný písák u Lázní Bohdaneč,rád bych se u Tebe zastavil,je možné zaslat souřadnice??
O
oldrich kachaNováček
Přidáno před 15 let
Olda zdraví Oldu! Zavolej, nejlépe ještě dnes. Zítra tě navedu, není to veřejně přístupné místo. Moc se těším Olda Kácha 602433431
kykynakykynaČlen
Přidáno před 15 let
Ahojky,
napište o sobě více na muj mail rádi bychom se přidali mějte se alespoň na část díky
!y+:_+:i
M
MarcelkaNováček
Přidáno před 15 let
No to prostě nemá chybu. Hned to jdu nanést na rodinnou radu. Splnil by se mě tak životní sen.
Helena a Jirka
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 15 let
Škoda, že se do důchodu nechodí ve 40ti. Taky byse mně to líbilo.
RIVARIVAČlen
Přidáno před 15 let
Ahoj,
tento příspěvek mne zaujal natolik, že o tomto způsobu částečného strávení zimy začínám vážně uvažovat. Chci se sejít osobně s Oldou ještě před Potlachem a prodiskutovat další věci, které se mi nezdají tak jednoduché a samozřejmé. Pokud toto téma zajímá někoho, kdo bude 29.7. na POTLACHU, můžeme to rozebrat společně.Mám menší polointegrál se jmenovkou RIVA na zadní stěně vlevo nahoře.
Z Nového Jičína zdraví Milan
Zdobik 88Zdobik 88Člen
Přidáno před 15 let

Citovat

RIVA napsal:

Ahoj,
tento příspěvek mne zaujal natolik, že o tomto způsobu částečného strávení zimy začínám vážně uvažovat. Chci se sejít osobně s Oldou ještě před Potlachem a prodiskutovat další věci, které se mi nezdají tak jednoduché a samozřejmé. Pokud toto téma zajímá někoho, kdo bude 29.7. na POTLACHU, můžeme to rozebrat společně.Mám menší polointegrál se jmenovkou RIVA na zadní stěně vlevo nahoře.

Taky nás to hodně zajímá a rádi bychom se sešli, na potlachu budeme a náš Zdobík se nedá přehlédnout. Ještě ti napíšu SZ.
[color=#0066ff]Necestujeme abychom utekli od našeho života, cestujeme aby nám neutekl život.
Karel a Marcela [/color]
viera a vladoviera a vladoČlen
Přidáno před 15 let

Citovat

Zdobik 88 napsal:

Citovat

RIVA napsal:

Ahoj,

Taky nás to hodně zajímá a rádi bychom se sešli, na potlachu budeme a náš Zdobík se nedá přehlédnout. Ještě ti napíšu SZ.

Na potlachu budeme tiež a asi jediný z Košíc. Oldovi som volal a dohodli sme si stretnutie ešte pred potlachom.Tiež uvažujeme o strávení aspoň časti zimy / do 15.12./ týmto spôsobom a radi to rozoberieme s ďalšími záujemcami.
viera!l a vlado!y
koľko vzletov toľko pristátí!
SteMiSteMiČlen
Přidáno před 15 let
Tato mimosezonní Španělská "kolonizace" je myslím natolik zajímavá, že by mohla zajímat i další skupinu lidiček v seniorském věku..pokud by o tomto vyzkoušeném a zajímavém nápadu chtěl někdo poinformovat/kontaktovat dále, může i na :t
BorekBorekČlen
Přidáno před 15 let
Oldo, zdraví Tě Bořek a Jaruška (Lbc Frimlova). Občas se tady vyskytujeme.
J
Jana a DanČlen
Přidáno před 15 let
Počátkem února jsme poprvé "práskli do bot" a odjeli s karavanem a psem pryč ze zimy směr Portugalsko s tím, že máme měsíc času. Do důchodu máme ještě daleko, ale děti už bez nás v pohodě vydrželi... 10 dní jsme byli dva+pes, 10 dní jsme strávili společně s přáteli, kteří dorazili s obytným autem a dalších 10 dní jsme opět byli dva+psí slečna. Cesta tam nám trvala pohodových 10 dní, cesta zpět také 5 dní (z toho 1,5 jsme relaxovali v termálech v D). V Portugalsku a Španělsku opravdu jsou důchodci, rentiéři, i mladí s dětmi ze západní Evropy celou zimu. Byli jsme jak v kempech, tak na plážích v Portugalsku "na divoko". Najeli jsme 7 500 km.Bylo to nádherné, pohodové, úžasné (dokonce jsme se i 2x koupali v Atlantiku).Od návratu počátkem března máme stále pocit, že jsme nabití sluncem a ač mnoho lidí lká nad ošklivým létem,my jsme stále v pohodě a spokojení. Zima nám utekla jako nic a od února máme pocit, že je stále krásně. A léto si užíváme doma na zahradě, na výletech a je to paráda.

Takže už padnul návrh na repete s tím, že bychom jeli pouze Španělsko od 1/02 února zase na měsíc. Právě koukám do mapy a dumám nad tím, zda by nestačilo kvůli počasí pouze pod Valencii, nebo jestli až do Andalusie? Letos jsme 4 dny pobyli pod Valencií a vždy dopoledne byla mlha a až odpoledne se zvedla a bylo 14-17C, a jižněji už mlha nebyla. Nevím, zda se pak vylepšilo počasí, nebo zda to je tím, že Andalusie je víc na jihu.!)
SteMiSteMiČlen
Přidáno před 15 let
V Portugalsku a Španělsku opravdu jsou důchodci, rentiéři, i mladí s dětmi ze západní Evropy celou zimu. Byli jsme jak v kempech, tak na plážích v Portugalsku "na divoko".

Jana a Dan..pro představu pro mne i případně ostatní zajímající se české penzisty by asi bylo velmi přínosné zkusit nějak obecně vyčíslit cenu pobytu dejme tomu na 3 měsíce / leden-březen, na jih Španělska - kempu, bez výdajů za cestu. Taková informace by myslím byla velmi cenná, sám bych jí uvítal..tedy jestli mohu poprosit ?..díky SteMi
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 29
Členové online 0

Celkem členů: 16,823
Nejnovější člen: Rudko
TOPlist

Copyright © 2026