Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Zvětšení nádrže na vodu ve vestavbě ?

Poslední aktualizace před 7 hodin
Z
zvirekČlen
Přidáno před 17 hodin
Ahoj,
u vestavby klasické koncepce ( Weinsberg Carabus 600 DQ ) je standardně 110 l. nádrž na pravým zadním kolem, k tomu 10 l bojler truma. Když jedem ve 4 s dětmi, tak nám to vystačí na 2x sprcha + omytí nádobí, rukou apod. a je prázdno. Pitno vodu kupujeme v lahvích, nebo barelech. V ostatních věcech ( elektřina, WC ) jsme po úpravách soběstační na minim. 7 dní. Ale voda nás limituje už po 2-3 dnech. Neřešil jste někdo náhodou zvětšní zásob užitkové vody ? My zatím vozíme skládací 20 l kanystr, ale jednak když je plný pořád někde překáží a dolévání do nádrže je pak také opruz.
Tak jestli někdo nemáte třeba elegantnější trvalé řešení ? U nás by třeba byl prostor pod lavicí zadních pasažérů, kde je truma, tam by teoreticky šla umístit napojit přídavná 20-40 l. nádrž, ale musel by to být nějaký patvar, vyrobený namíru ?
Předem díky za nápady.
M
MetylČlen
Přidáno před 9 hodin
Daval jsem pridavnou 110l na sedou vodu pod podlahu privesu. Mit vestavbu, umim si predstavit, ze bud ji taky nacpu pod podlahu, pokud by bylo misto (ma tusim 10 cm na vysku, nechce se mi to ted hledat) a nebo strecha, pokud to tech bratru 120 kg brutto unese. Nadrz ma pricnou poloprepazku, aby v ni voda nesplouchala a ja jsem spokojeny.
M
Martin a JohankaČlen
Přidáno před 7 hodin
Řešil jsem podobné v 5 ve starém jumperu. Měli jsme 200l a bylo nám to málo. Našel jsem místo na ten patvar, naměřil nechal vyrobit z polypropylenu v nejbližší dílně. Nádrže jsem připojil dvěma hadicema s ventily ( nahoře a dole) no a když jsem nádrž potřeboval jen jsem ventily otevřel. Přídavná nádrž byla naštěstí kapku nižší než hlavní. Voda mezi nimy proudila zcela samočinně. Největší výzva byl ten propoj v interiéru. Jo a dal jsem tam také hadicové spojky abych nádrž mohl vyhodit a dát tam něco jiného. No a bylo 300l. Třeba tě to inspiruje 🫣😀 Martin
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: zvirek, Metyl, Martin a Johanka
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 37
Členové online 0

Celkem členů: 16,802
Nejnovější člen: Jarda44
TOPlist

Copyright © 2026