Přeji všem hezký den. Po 10 letech se mi doslova vydrolily potahy předních sedadel. Na originálních sedadlech Fiat Ducato byly nasazeny látkovo-koženkové potahy, originál od výrobce, koženka se vydrolila. Nyní bych chtěl potahy celolátkové, ale v nabídkách firem, které u nás šijí potahy jsem nevybral žádné hezké látky a hlavně všude mají střihy jen na sedadlo a hlavovou opěrku zvlášt, já bych to chtěl tak, jak to mám teď, tedy v jednom kuse(na opěrce je pod potahem nasazený molitanový návlek), vypadá to lépe a je to pohodlnější.
Mám tedy prosbu, kde kupujete potahy? Kde si je necháváte ušít? Šití je asi lepší, nechal bych si ze stejného materiálu ušít i potahy na sezení...
Dále jsem si všimnul, že hlavně zahraniční karavanisti mají na sedadlech potahy, které vypadají jako velký ručník, nebo velká deka, jsou přes sedadla přehozena, na zadní straně sedadla jsou svázány do takového velkého uzlu, vypadá to moc hezky. Všimnul jsem si, že občas mají stejný motiv na tomto krytu sedadla jako na potazích na sadním sezení. Nejsou to jen jednobarevné látky, ale vypadají opravdu moc vkusně, úplně jako autočalounění. Ví někdo, kde se tyto potahy dají koupit případně kde se dá koupit látka, ze které si to šijí? Na českých webech jsou v nabídkách jen jednobarevné, nevzhledné potahy.
děkuji moc za Vaše rady a přeji hezkou sezónu