Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Potahy/ kryty sedadel

Poslední aktualizace před 2 roky
L
LipicaniČlen
Přidáno před 2 roky
Přeji všem hezký den. Po 10 letech se mi doslova vydrolily potahy předních sedadel. Na originálních sedadlech Fiat Ducato byly nasazeny látkovo-koženkové potahy, originál od výrobce, koženka se vydrolila. Nyní bych chtěl potahy celolátkové, ale v nabídkách firem, které u nás šijí potahy jsem nevybral žádné hezké látky a hlavně všude mají střihy jen na sedadlo a hlavovou opěrku zvlášt, já bych to chtěl tak, jak to mám teď, tedy v jednom kuse(na opěrce je pod potahem nasazený molitanový návlek), vypadá to lépe a je to pohodlnější.
Mám tedy prosbu, kde kupujete potahy? Kde si je necháváte ušít? Šití je asi lepší, nechal bych si ze stejného materiálu ušít i potahy na sezení...

Dále jsem si všimnul, že hlavně zahraniční karavanisti mají na sedadlech potahy, které vypadají jako velký ručník, nebo velká deka, jsou přes sedadla přehozena, na zadní straně sedadla jsou svázány do takového velkého uzlu, vypadá to moc hezky. Všimnul jsem si, že občas mají stejný motiv na tomto krytu sedadla jako na potazích na sadním sezení. Nejsou to jen jednobarevné látky, ale vypadají opravdu moc vkusně, úplně jako autočalounění. Ví někdo, kde se tyto potahy dají koupit případně kde se dá koupit látka, ze které si to šijí? Na českých webech jsou v nabídkách jen jednobarevné, nevzhledné potahy.

děkuji moc za Vaše rady a přeji hezkou sezónu Smile
Z
ZangerrinusČlen
Přidáno před 1 rok
jestli ještě nemáš tak rožnov pod radhoštem , autopotahy ela
T
Tom HČlen
Přidáno před 1 rok
Zkus toto v Hradci Králové, Dělají to na míru a byl jsem moc spokojen. T. http://www.autopo...cz/kontakt
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Lipicani, Zangerrinus, Tom H
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 31
Členové online 1
PetrM

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025