Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Zloděj v obytném autě

Poslední aktualizace před 28 dní
BabikaBabikaČlen
Přidáno před 5 let
Zdravím všechny a nabádám k ostražitosti. Jezdíme 13 let a nikdy jsme se nesetkali se zlodějem,až nyní ,před tydnem ve Španělsku. Brali jsme jako velmi bezpečné misto ,to nás ukolebalo a nedali jsme zadne zabezpeceni .Stpl v noci světla jak ve dne sedm aut. Ve dve v noci zacal nas pejsek štěkat a ja koukám na stole ruka a šmátrá, vylitla jsem ,flákla ho,ale než se probral muž a vyběhli jsme, byl pryč i s novými tablety a telefonem . Jen z venku prednimi dveřmi pobral co bylo na stole.Hnusný pocit! Takze opatrně a nikdy si nebudte jistí ,že se to nemůže stát. Výměna zámku, který znicil,koupě nových tabletů, telefonu a internetu,no stalo to dost! Policii jsem ani nevolala, jen bych se jeste vic nervovala. Bereme to, že je to naše vina,že jsme za ty léta přestali být ostražití.preji vam vsem krásné Vánoce do nového roku zdraví a hodně cest bez zlodějů. 🎄🤗
konvlastakonvlastaČlen
Přidáno před 5 let
Hlavně, že jste v pořádku a nenapadl Vás ještě.
A kde to se přesně stalo, na kterém místě?
Jen jako výstrahu ať se tomu vyhnu.
Díky
M
MarianMČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj, toto je nejhorši co se Vam může stat, ostražitost pořad, je fakt, že můžete byt radi, že se Vám nic nestalo, vždy chce byt opatrny. Doba je ted zla, lidi si už zavidi i obyčejny nakupy. Proto napište sve zkušenosti, nejlepši zabezpečeni je takove, co si sami vymyslite a vyrobime. Přeji přijemné svatky Marián
L
LmcbreezarČlen
Přidáno před 5 let

konvlasta napsal:

@konvlasta - Hlavně, že jste v pořádku a nenapadl Vás ještě.
Jen jako výstrahu ať se tomu vyhnu .No myslím že je to jedno kde to bylo, tomu se nevyhneš, buď máš smúlu nebo ne.
Díky

Sloučené 24.12.2021 07:16:

Lmcbreezar napsal:

@Lmcbreezar -

konvlasta napsal:

@konvlasta - Hlavně, že jste v pořádku a nenapadl Vás ještě.
Jen jako výstrahu ať se tomu vyhnu .
Díky
No myslím že je to jedno kde to bylo, tomu se nevyhneš, buď máš smůlu nebo ne.
konvlastakonvlastaČlen
Přidáno před 5 let
To @Lmcbreezar - , nezajímá mne tvůj názor a navíc jsem neoslovil tebe ale Babiku
Upravil konvlasta dne 24.12.2021 08:58, před 5 let
L
LmcbreezarČlen
Přidáno před 5 let
Promiň že jsem vyjádřil svůj názor už se to nestane a hlavně se nerozčiluj může ti prasknou cévka
Upravil Lmcbreezar dne 24.12.2021 12:40, před 5 let
S
sarikČlen
Přidáno před 5 let
konvlasta ČlenOdeslané před 5 hodinami#5
To @Lmcbreezar - , nezajímá mne tvůj názor a navíc jsem neoslovil tebe ale Babiku

co jsi chtěl s tím říct, nechápu, a navíc Lmcbeezar tady napsal pravdivý názor tak nevím proč se čílíš zbytečně
Jarda a Maru, Tomik Kralu, Mikin, Jirka W, vitara, kajman111, janvas
M
MetylČlen
Přidáno před 1 měsíc
Koukam na to vlakno, tak take prispeju svoji zkusenosti, byt 4 roky starou. Bydlik, cesta Nemecko- Francie dolu do St. Tropez, pres Lyon. Za Lyonem jsme chteli na dalnicnim parkovisti prenocovat. Za bydlikem zastavilo auto (slysel jsem, ale nevidel), pak se otevrely bocni dvere a do obytne casti vlezl africkej chmatak. Ja v seru vyborne vidim, takze vim, co jsem videl a taky mne vzbudilo smatrani klicu ve dverich, coz mi neprislo normalni.

Typek mel evidentne nauceno, ze ma pobrat veci na stole (byla to alkovna, takze nic by mu neprekazelo). Nastesti my jsme na noc nikdy na stolecku nic nenechavali a hlavne, ja uz jsem mel nohy z postele venku a chystal se po nem skocit, jestli by sel dal. Uvidel mne, bleskem vycouval, zmizel za bydlikem a auto fofrem odjelo. My pak obratem taky.

Zajimave bylo, ze me v ruce pakl klicu jako kastelan. Ty dvere otevrel max na druhej pokus. Bud mel stesti, nebo podle neceho poznal, kterej zamek to muze byt, nevim. Rozhodne nehackoval, ani neplanzetoval. Mel proste klic.

Zaver - nenechavat v noci veci naproti dverim a mit nejaky zalozni zamek na dverich. Atd.
A
AutorollerČlen
Přidáno před 1 měsíc

Metyl napsal:

@Metyl - Koukam na to vlakno, tak take prispeju svoji zkusenosti, byt 4 roky starou. Bydlik, cesta Nemecko- Francie dolu do St. Tropez, pres Lyon. Za Lyonem jsme chteli na dalnicnim parkovisti prenocovat. Za bydlikem zastavilo auto (slysel jsem, ale nevidel), pak se otevrely bocni dvere a do obytne casti vlezl africkej chmatak. Ja v seru vyborne vidim, takze vim, co jsem videl a taky mne vzbudilo smatrani klicu ve dverich, coz mi neprislo normalni.

Typek mel evidentne nauceno, ze ma pobrat veci na stole (byla to alkovna, takze nic by mu neprekazelo). Nastesti my jsme na noc nikdy na stolecku nic nenechavali a hlavne, ja uz jsem mel nohy z postele venku a chystal se po nem skocit, jestli by sel dal. Uvidel mne, bleskem vycouval, zmizel za bydlikem a auto fofrem odjelo. My pak obratem taky.

Zajimave bylo, ze me v ruce pakl klicu jako kastelan. Ty dvere otevrel max na druhej pokus. Bud mel stesti, nebo podle neceho poznal, kterej zamek to muze byt, nevim. Rozhodne nehackoval, ani neplanzetoval. Mel proste klic.

Zaver - nenechavat v noci veci naproti dverim a mit nejaky zalozni zamek na dverich. Atd.

Každý zkušený karavanista ví, že dálniční parkoviště je ta nejhorší varianta na přenocování
L
LmcbreezarČlen
Přidáno před 28 dní
A ještě se schovat mezi kamióny.Tak to už vůbec nepochopím.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Babika, konvlasta, MarianM, Lmcbreezar, sarik, Metyl, Autoroller
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 56
Členové online 0

Celkem členů: 16,756
Nejnovější člen: Petrpan
TOPlist

Copyright © 2026