Dobrý večer Všem.
Nemá někdo zajímavý tip na Silvestra. Nějaký otevřeny kemp s programem popřípadě nějaké zajímavé místo. Muže být i zahraničí.
Děkuji za informace.
Upravil Fun dne 10.12.2021 14:08,
před 4 rokyTaky by jsem se přidal k nějakému tipu.
TivatČlenPřidáno
před 4 rokyMy bychom se přidali...:-)
"my dva cestováním zrajeme jako naše víno "
www.winex.cz ...°bydlotoulky
Je rozhodnuto , jedeme do centra STUBAI.
A je to v čudu... v Itálii zpřísnili podmínky tak STUBAI se nekoná. Nechtělo by se mne jít do karantény. Vypadá to že zůstaneme někde v Česku, ale nevím kde.
Ostatním cestovatelům držím palce.
Pavle já se omlouvám že jsem napsal že STUBAI je v čudu, ale myslel jsem taky na Itálii že tam zpřísňují podmínky a tak jsem to popletl se STUBAI.
ladas01ČlenPřidáno
před 4 rokyJedeme od 26.12 na Mali Lošíjn do kempu Čikat,tak kdyby se chtěl někdo přidat...
TivatČlenPřidáno
před 4 rokyPlzeňská vestavba Adria, plánovaný příjezd 29.12. :-)
"my dva cestováním zrajeme jako naše víno "
www.winex.cz ...°bydlotoulky
Také se těšíme od 27.12. LMC alkovna. 😀
Dobrý den,nevite někdo jestli je otevřený kemp v Moravskych Toplicich u terminálů? Myslím teď přes svátky. Děkuji za odpověď
FunHlavní administrátorPřidáno
před 4 rokyNa stránkách uvádějí že ano.
Ahoj, psal jsem do Mošonu, do Mesteri a do Moravskych Toplic jestli mají otevřeno a jaké jsou podmínky ohledně covidu. Jediná odpověd přišla z Mesteri. Tam mají otevřeno lazně hotel i kemp ,žadné potvrzení nevyžadují, jedine omezeni ,povinnost nosit roušku v prostoru recepce.
Ahoj, tak z Moravskych Toplic přišla odpoved . Kemp je v provozu a misto pry není problém. Jen požadují certifikat .
My jedeme pres Alpy na jih Italie. Uplne presny cil nemame, ale Silvestra planujeme slavit treba v Tropea. Budeme na cestach ca 14 dni, lyze a kola. Tak pokud by byl nekdo v okoli, radi se potkame u sklenky :-)))
Jarda a Iveta