Já pořídil CityBoss K600. Je pravda, že jsem muší váha, ale zásadní kritéria pro mě byla do 1 kW a do 25 kg - kvůli povinnému ručení. Výhodou je možnost jet i mimo čistý asfalt a složitelnost do kufru normálního auta (cesta zpět ze servisu apod). S 22 kg a širšími řídítky to ale i po složení je tak velké, že na delší dovolené ji v garáži plné jiných hraček stejně nevozím. Na nosiči na kola by to bylo OK, ale musel bych vymyslet nějaké zabezpečení.
Všechny koloběžky, co mají opravdu sílu, stojí i váží kolem 30-ti a výš a (alespoň formálně) vyžadují min. povinné ručení
Dobrý den, třeba tohle : Iscooter F7 Elektrické vozidlo 1000W 45KM/H Zimní pneumatiky Zadní nosič 16" PL
V únoru jde do prodeje City Boos Z600.
Uvažuji také o koupi. Manželka má něco podobného, ale s 500W motorem a to je pro mých 110 kg ve větším kopci slabé. Zvládne to i nezpevněné cesty.
zdravim.jestli toto tema zde jiz je tak se omlouvam.chtel bych elektrokolobezku.mam cca 120kg,tak aby to trosku jelo.i do kopce.dojezd cca 30km.trosku terenni schopnosti by nebyly na skodu.rozpocet treba tak 20tis kc.mate neco odzkousene?diky