Ďakujem pekne za odpoveď. Zdá sa, že u mňa je to inak riešené než v tebou spomínanom modeli. Pod sedačkou spolujazdca bola len batéria, nič viac. Pod sedačkou vodiča nie je nič. Poistková skriňa je pod jedálenským stolíkom, ale žiadnu nabíjačku som tam nevidel. Na zahraničnom fóre ešte niekto dal tip, že by mohla byť v blízkosti zásuvky resp. hlavnom ističi 230V, ale tam tiež nič nevidím. Jedine, že by to predchádzajúci majiteľ vykuchal (je tam dorábaný solár a MPPT regulátor), ale potom mi nie je jasné, ako by sa trakčná dobíjala keď je auto pripojené do siete (kontrolka nabíjania v tom prípade svieti).
Ahoj, můj známý to auto má, je to rok 2008.
Nabíječka nástavbové baterie je pod sedačkou spolujezdce vepředu, uprostřed pod točnou sedačky je nástavbová baterie a vzadu rozvodná deska s pojistkami. Cosi jako klasický elektroblok tam není. Startovací baterii udržuje v kempu další malou nabíječkou, která je samostatná a zapíná ji do zásuvky 230V. Přikládám fotky, nemohu posoudit, zda je to tak originál z výroby, nebo práce kutila, on není prvním majitelem. Ty volně se povalující vodiče se svorkami jsou od přepínání soláru mezi nástavbovou a startovací baterií. Toto je určitě práce minulého majitele.
Upravil Pospíšilovi dne 02.03.2025 16:29,
před 1 rok
Pospíšilovi Připojili následující obrazek:
Ahojte, vie mi prosím niekto poradiť kde sa nachádza vstavaná nabíjačka na batérie v OA McLouis Tandy r.v. 2004 670 Plus? Ovládací panel je typ Nordelettronica ne160mc.
Ďakujem.